הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 3 תמונות שלי עדכניות !

• פותח/ת השרשור alpha
  • פורסם בתאריך
כן חסר רוחב אני עובד על גב חזק כרגע.. גיא המשקלי עבודה שלי בסקוואט הם 135 ל6 .. דדליפט אני לא עושה ואם אני עושה זה סטיף דדליפט וגם אז כל פעם מספר חזרות משתנה אז אני לא יכול להגיד משקל כל כך.. פרס אני עושה אחרי שאני עובד חזה ככה שהמשקל עבודה לא כל כך רלוונטי כי הוא נופל בהרבה בגלל העבודה לפניי.. ובנצ' אני עושה 110 קילו ל6 חזרות..
לדעתי זה חתיכת חוב לראק, בהנחה שהתכוונת שאתה עובד עם המשקלים האלה כשאתה שוקל 79 (ולא בתקופת המסה שמן הסתם שקלת בה יותר).

בכל מקרה תוצאות יפות מאוד 👏

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה חתיכת חוב לראק, בהנחה שהתכוונת שאתה עובד עם המשקלים האלה כשאתה שוקל 79 (ולא בתקופת המסה שמן הסתם שקלת בה יותר).

בכל מקרה תוצאות יפות מאוד 👏

מה חוב לראק? מה אתה מחפש שיגידו חוב אני לא יעלה סרטון ויתנו לי באן..? ודרך אגב אני עכשיו עושה סקוואט 140 ל6. וכרגע 83 קילו.
אין לי איך לצלם וגם אם היה לא מעניין ולא אעלה לפה-ואם שואלים מה המשקלים אסור לענות כי צריך לפחד מהחוב..? נו באמת

בגדול בכל פעם שאדם זורק משקלים לאוויר מבלי שהוא נשאל למשקלים הוא צריך לעמוד מאחוריהם (מלבד לוג). לא מעט חרטטנים נפלו פה.

אם אתה לא הולך להעלות סרטונים אל תגיד את המשקלים כי כל זה חסר ערך.

נכון שמתי לב עכשיו. אבל בכל מקרה לדבריו הוא לא היה מעלה סרטונים. לא משנה.

נראה שקצת איבדתם את הרעיון של החוב לראק
מי שמציג תוצאה יפה בבילדינג משום מה מחפשים אותו פה סתם

המטרה היתה לסנן ליצנים שרושמים שיש להם סקוואט 200 ובסוף רואים אותם עושים רבעים עם 140 קילו

נראה שקצת איבדתם את הרעיון של החוב לראק
מי שמציג תוצאה יפה בבילדינג משום מה מחפשים אותו פה סתם

המטרה היתה לסנן ליצנים שרושמים שיש להם סקוואט 200 ובסוף רואים אותם עושים רבעים עם 140 קילו

+1
בכללי אני לא מבין למה חופרים לבילדרים על משקלי העבודה אם זאת לא המטרה.

אמנם הוא באמת לא אמר סקוואט 200 אבל מה שהוא אמר זה דיי מופרך... בנץ' 110 קילו ל6 חזרות במשקל 79? תזכורת קטנה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=27802
שיא העולם ששי שבר בבנץ' פרס הוא 75 ק"ג לחזרה אחת. אז כן, שי בן 14. אבל שי שוקל 78.5 (פותח האשכול 79) והוא שיאן עולם. וכן, זה בתחרות אחרי כמה כניסות לסקוואט, עם עצירה על החזה כמו שנאמר לי באותו אשכול אחרי ששאלתי, אבל שי, לפי מה שפותח האשכול אומר שם, עשה 80X5. פותח האשכול הזה, alpha, טוען לכך שהוא באותו משקל של שיאן עולם לגיל 14 שעושה 80X5, אבל שהוא עושה 110X6. אז סבבה, אלפא בטח מבוגר ממנו בכמה שנים ואני מניח שמה שהוא אומר זה לא בגדר הבלתי אפשרי ושיש אנשים שעושים את זה. אבל, זה משהו שאני לא קונה עד שאני לא רואה.

זה שהם באותו משקל לא אומר יותר מדי. יכול להיות שלאחד מהם יש יותר מסת שריר.

אמנם הוא באמת לא אמר סקוואט 200 אבל מה שהוא אמר זה דיי מופרך... בנץ' 110 קילו ל6 חזרות במשקל 79? תזכורת קטנה: שיא העולם ששי שבר בבנץ' פרס הוא 75 ק"ג לחזרה אחת. אז כן, שי בן 14. אבל שי שוקל 78.5 (פותח האשכול 79) והוא שיאן עולם. וכן, זה בתחרות אחרי כמה כניסות לסקוואט, עם עצירה על החזה כמו שנאמר לי באותו אשכול אחרי ששאלתי, אבל שי, לפי מה שפותח האשכול אומר שם, עשה 80X5. פותח האשכול הזה, alpha, טוען לכך שהוא באותו משקל של שיאן עולם לגיל 14 שעושה 80X5, אבל שהוא עושה 110X6. אז סבבה, אלפא בטח מבוגר ממנו בכמה שנים ואני מניח שמה שהוא אומר זה לא בגדר הבלתי אפשרי ושיש אנשים שעושים את זה. אבל, זה משהו שאני לא קונה עד שאני לא רואה.
איך אתה משווה לחיצה של ילד בן 14 לבחור פה שגם מציג מאסה נכבדת?
110קילו ל80קילו זה לא משו חייזרי, דווקא לי אישית יוצא לראות המון ליצנים במכון שלא עוברים את ה80-85קילו לפי העין שלי ולוחצים המון.

זה שהם באותו משקל לא אומר יותר מדי. יכול להיות שלאחד מהם יש יותר מסת שריר.
מי אמר שאחוז מסת השריר בגוף הוא זה שיקבע את הכוח שלך (ביחס למשקל)?
אם זה היה ככה, אז האנשים הכי חזקים בעולם ביחס למשקל שלהם היו מפתחי גוף (מסת השריר שלהם הכי גדולה מכל שאר הענפים. ביחס למשקל הגוף כמובן).
אבל עובדה שאתה יכול לראות באולימפיאדה, שהפאוורליפטרים הקלים והכבדים כאחד, לא נמצאים על אחוזי מסת שריר מטורפים ושהם ממש לא על אחוזי שומן כמו של מפתחי גוף...
מה גם, שזה לא משנה בכלל - הילד בן ה14 ששוקל 78.5 ק"ג הוא שיאן העולם. מצידי שיהיה על 40% שומן - זה שיא העולם (לאותו גיל ומשקל). פותח האשכול טוען שבאותו משקל, אבל בגיל שונה, הוא מציג לחיצה הרבה הרבה יותר טובה (הבדל בין 80X5 ל110X6...).

איך אתה משווה לחיצה של ילד בן 14 לבחור פה שגם מציג מאסה נכבדת?
110קילו ל80קילו זה לא משו חייזרי, דווקא לי אישית יוצא לראות המון ליצנים במכון שלא עוברים את ה80-85קילו לפי העין שלי ולוחצים המון.
קראת מה שכתבתי, או שסתם הגבת בצורה אקראית?
אז ככה, אני לא משווה ביניהם כי הם מתאמנים בענפי ספורט שונים והבדלי הגיל משמעותיים.
מה שאני טוען זה, שבהנחה ששיאן העולם לגיל 14 לאותו משקל דוחק 80X5, שזה להזכירך מישהו שמתאמן על כוח ולא פיתוח גוף, ושבזה, הוא הכי טוב בעולם, זה נשמע תמוה שפותח האשכול, באותו משקל גוף, דוחק 110X6. אני לא אומר שזה לא אפשרי (בכל זאת הבדלי הגיל משמעותיים) ואני בטוח שיש אנשים ששוקלים 79.5 ויכולים לדחוק 110X6. אבל זה משהו שאני לא קונה בלי לראות.
להגיד שאתה רואה חבר'ה במכון שאתה משער שדוחקים 110X6 ושוקלים 80-85 זה כללי מידי. ההבדל בין 80 ל85 הוא תהומי כאשר מדובר על דחיקה ביחס למשקל גוף, ואם הוא היה אומר שזו הייתה הדחיקה שלו במשקל 85, כנראה שהייתי מאמין בלי לראות. אבל על משקל גוף של 79.5, מצטער - לא קונה "על פארש".

מי אמר שאחוז מסת השריר בגוף הוא זה שיקבע את הכוח שלך (ביחס למשקל)?
אם זה היה ככה, אז האנשים הכי חזקים בעולם ביחס למשקל שלהם היו מפתחי גוף (מסת השריר שלהם הכי גדולה מכל שאר הענפים. ביחס למשקל הגוף כמובן).
אבל עובדה שאתה יכול לראות באולימפיאדה, שהפאוורליפטרים הקלים והכבדים כאחד, לא נמצאים על אחוזי מסת שריר מטורפים ושהם ממש לא על אחוזי שומן כמו של מפתחי גוף...
מה גם, שזה לא משנה בכלל - הילד בן ה14 ששוקל 78.5 ק"ג הוא שיאן העולם. מצידי שיהיה על 40% שומן - זה שיא העולם (לאותו גיל ומשקל). פותח האשכול טוען שבאותו משקל, אבל בגיל שונה, הוא מציג לחיצה הרבה הרבה יותר טובה (הבדל בין 80X5 ל110X6...).

מה אתה חושב יותר תורם לכוח שלך? מסת שריר או שומן?
שריר גדול יותר, הוא שריר שיש לו יותר פוטנציאל להיות חזק יותר.

מה שאני אומר, שלמרות שהם באותו משקל, לאחד מהם יש פוטנציאל להיות חזק יותר.

מה אתה חושב יותר תורם לכוח שלך? מסת שריר או שומן?
שריר גדול יותר, הוא שריר שיש לו יותר פוטנציאל להיות חזק יותר.

מה שאני אומר, שלמרות שהם באותו משקל, לאחד מהם יש פוטנציאל להיות חזק יותר.
על הדף מה שאתה אומר נשמע נכון, אבל זה לא עובד ככה (אל תשאל אותי למה - אין לי מושג).

שים לב לצורה בה המתחרים בנויים. יש להם 77 ק"ג - במידה ומה שאתה אומר נכון, הם היו שואפים למקסימום מסת שריר בתוך ה77 ק"ג, לא ככה? במידה ומה שאתה אומר נכון, היה משתלם להם להיות על אחוז שומן כמה שיותר נמוך, על מנת "לבזבז" כמה שפחות משקל על שומן, ושאחוז מסת השריר יהיה כמה שיותר גדול. אני לא יודע למה, אבל זה לא המצב. במידה ומה שאתה אומר היה נכון, מפתחי גוף היו מנצחים את הוייטליפטרים בווייטליפטינג בקלות (בהנחה שהם היו מתמקדים בטכניקה המתאימה).

נצל"ש - מישהו יודע למה הווייטליפטרים שמתחרים לפי קטגוריות משקל לא נמצאים על אחוזי שומן נמוכים מאוד? איך יכול להיות שעדיף להם להיות למשל על 12% ולא על 7%?
מובנת לי הסיבה למה לא להגיע לאחוזים קיצוניים כמו 5%, אני משער שבמצב כזה הם יהיו מותשים וגמורים ביום התחרות גם אם הם יעשו העמסה כמה ימים לפני... אבל למה הם אפילו לא על...9%?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
על הדף מה שאתה אומר נשמע נכון, אבל זה לא עובד ככה (אל תשאל אותי למה - אין לי מושג).

שים לב לצורה בה המתחרים בנויים. יש להם 77 ק"ג - במידה ומה שאתה אומר נכון, הם היו שואפים למקסימום מסת שריר בתוך ה77 ק"ג, לא ככה? במידה ומה שאתה אומר נכון, היה משתלם להם להיות על אחוז שומן כמה שיותר נמוך, על מנת "לבזבז" כמה שפחות משקל על שומן, ושאחוז מסת השריר יהיה כמה שיותר גדול. אני לא יודע למה, אבל זה לא המצב. במידה ומה שאתה אומר היה נכון, מפתחי גוף היו מנצחים את הוייטליפטרים בווייטליפטינג בקלות (בהנחה שהם היו מתמקדים בטכניקה המתאימה).

נצל"ש - מישהו יודע למה הווייטליפטרים שמתחרים לפי קטגוריות משקל לא נמצאים על אחוזי שומן נמוכים מאוד? איך יכול להיות שעדיף להם להיות למשל על 12% ולא על 7%?
מובנת לי הסיבה למה לא להגיע לאחוזים קיצוניים כמו 5%, אני משער שבמצב כזה הם יהיו מותשים וגמורים ביום התחרות גם אם הם יעשו העמסה כמה ימים לפני... אבל למה הם אפילו לא על...9%?
אחי אתה שוכח את פונקציית הזמן, הבחור מתאמן הרבה יותר זמן מאותו נער, אוכל הרבה יותר טוב. כמו שאפשר לראות לשנתיים אלו תוצאות מטורפות לדעתי במאסת שריר, וגם לחיצת חזה זה מדד שבא עם הזמן שהגוף מתחיל לגדול ויש יותר כח ביד אחורית.
והדוגמה בחדר כושר עם אותם ליצנים.. הבנת את הפואנטה.. הם רחוקים מאוד מלהיות משו קיצוני ועדיין אנשים לוחצים משקלים יפה ביחס לגובה שלהם, ביחס למאסת שריר שלהם. אבל אחרי זה רובם הולכים לעשות סקוואט עם פלטה אחת כל צד וצורחים כאילו יש להם משאית על הגב. הכל אינדיוודואלי.

לי בכל להשיא הזה לא מובן... 75 קילו לחזרה זה שיא האולם ?
אני 70 קילו ולוחץ 80X5 (הצלחתי גם פעם אחת 85X5)
קיצר גם 110 לא ניראה כזה מוגזם למשקל שלו...

Men's Weightlifting - 77KG - Beijing 2008 Summer Olympic Games - YouTube

אחי עזוב אותך משטויות...זה לא נכון מה שאתה אומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית