הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אין פרופורציה בין קדמית לאחורית

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני מתאמן כרגע כוח , עד לפני חודשיים התאמנתי פיצולים . יש מסה מכובדת והכל ,
אבל נוצר מצב שאין פרופורציה בין הבייספס לטרייספס.
היד האחורית שלי די גדולה ,אבל הפיק בביספס הוא די קטן ולא מורגש. אני כבר התחזקתי וגדלתי במהלך התכנית כוח ואין תלונות עד כה ,אבל לאחר החיטוב הקרוב מאוד , אני יתחיל מסה עם תכנית פיצול ,כנראה AB , והמטרה היא להתמקד שנית , רק בתרגילים המורכבים . אם אני אוסיף עוד תרגיל בידוד לקדמית , זה יפתור את הבעיה ? או שמא , הנפח לבייספס מבחינת הסטים/חזרות אמור להיות שונה ? שזה אומר לא רק 2-3 סטים לקדמית אלא אפילו יגיע למצב של 4-6 סטים ?
** כמובן שהיעד הוא בין היתר להגדיל ידיים , והאחורית תגדל מהלחיצות כמובן , אבל הבייספס ממש לא מיצה את הפוטנציאל מה שנקרא..
מישהו עם ניסיון יכול לתת המלצה להמשך ?

נערך לאחרונה:
מה נהיה?? אני מבקש שכל הילדים ששוקלים 70 קילו ויש להם סקוואט 100 לא יפרסמו שאלות בנוגע לאף חלק בגוף. תחזרו למקרר ולכלוב.

תן לי לעשות מצווה כל עוד אני מרגיש נדיב. הוא פנה אישית. ובכלל הגיע הזמן לעשות טופיק Q&A שטויות של קאלינה

• פותח/ת השרשור
מדדתי עכשיו, 37 סמ"
מלפני שהתחלתי כוח היה 35-35.5 ,אין ספק שהלחיצות השתלמו 😃

אני לא צריך מקרר , להפך אם אתה שואל אותי..
ואם תבקש קולדפייר אני אפילו אתאמץ ואעלה לך תמונות מחמת הספק:79nb:

מדדתי עכשיו, 37 סמ"
מלפני שהתחלתי כוח היה 35-35.5 ,אין ספק שהלחיצות השתלמו 😃

אין לי ספק שהוספת סנטים,אבל זה נשאיר בינינו. כל עוד הצוור שלך סביב המספרים האלא +/- 2 אתה בפרופורציה יחסית למשקל שלך.כל 10 קילו חטובות יחסית זה זה 5-7 ס"מ ביד. יש הרבה מאוד חומר שצריך להעביר בקשר לידיים בכלל אי לא יודע מאיפה להתחיל בכלל. אבל אתה בסדר.

---------- התגובה התווספה ב 23:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:12 ----------

נו, אז תפתח!

אני רוצה נעוץ... 😍

• פותח/ת השרשור
א- תודה על התגובה
ב- עקב התכנית כוח לאחרונה ממש רואים הבדל ניכר ביד , כאילו אני שמח מאוד שזה התשלם הכוח והידיים גדלו
אבל המראה הוא מוזר כי האחורית פתאום קיבלה בשר וגודל והבייספס נשאר חלש כזה עם פיק בינוני.
כנראה בפיצול הבא אני מאמין שההתייחסות שלי לבייספס תהיה שונה .
ד"א שאלה אחרונה- מה השיקול בלעבור מפיצול AB לABC ? (אני לא נמצא בשלב הזה, אבל זה די מעניין לשמוע את דעתך)

א- תודה על התגובה
ב- עקב התכנית כוח לאחרונה ממש רואים הבדל ניכר ביד , כאילו אני שמח מאוד שזה התשלם הכוח והידיים גדלו
אבל המראה הוא מוזר כי האחורית פתאום קיבלה בשר וגודל והבייספס נשאר חלש כזה עם פיק בינוני.
כנראה בפיצול הבא אני מאמין שההתייחסות שלי לבייספס תהיה שונה .
ד"א שאלה אחרונה- מה השיקול בלעבור מפיצול AB לABC ? (אני לא נמצא בשלב הזה, אבל זה די מעניין לשמוע את דעתך)

שיבטחו לי נעוץ- אני ייתן התייחסות מלאה לשרירי הידיים וזה יהיה מפתיע. ידיים- זה הרבה מעבר לכמות הסטים וחזרות.

אתה רואה שלא המצאתי את זה משום מקום ( אתה מה שכתבתי באשכול תמונות של NAVE).

מי שרוצה פיק ב biceps צריך לפמפמ. כמובן לא בצורה מוגזמת.

אתה לא העלית שום דבר שריפ אמר או שום סימוכין,אתה אמרת את דעתך האישית.
אל פתאום תתפוס את הדברים שלטיסימוס אמר כדי להצדיק את עצמך כאילו התכוונת אליהם מלכתכילה

---------- התגובה התווספה ב 23:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:22 ----------

אם אני הולך לפי ריפ ושות', עדיף למתאמן מתחיל להתעסק בלעלות משקל על המוט. אבל גם ריפ אומר בפורום שלו מדי פעם שאם רוצים ידיים צריך לעבוד על ידיים (הוא מתכוון כבר לרמה של מתחיל-בינוני או בינוני). ובאמת מה שקורה ברוב הפעמים הוא שהיד האחורית גדלה מכל הלחיצות והקדמית נשארת קצת "מנוונת" כי בתכלס אין שום דבר שאמור לפתח אותה.
באמת?חידשת לי..יש לך קישור לדבר?
היד קדמית עובדת המון במתח ואפילו בדדליפט קצת לא?
מה נהיה?? אני מבקש שכל הילדים ששוקלים 70 קילו ויש להם סקוואט 100 לא יפרסמו שאלות בנוגע לאף חלק בגוף. תחזרו למקרר ולכלוב.

👏

אין לי ספק שהוספת סנטים,אבל זה נשאיר בינינו. כל עוד הצוור שלך סביב המספרים האלא +/- 2 אתה בפרופורציה יחסית למשקל שלך.כל 10 קילו חטובות יחסית זה זה 5-7 ס"מ ביד. יש הרבה מאוד חומר שצריך להעביר בקשר לידיים בכלל אי לא יודע מאיפה להתחיל בכלל. אבל אתה בסדר.

---------- התגובה התווספה ב 23:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:12 ----------

אני רוצה נעוץ... 😍

אני אפילו לא נועץ את האשכולות של עצמי. זה גם לא ממש חשוב, אם תהיה פעילות האשכול ישאר בין הראשונים.

אני רוצה נעוץ... 😍

אתה יודע אנטון צריך לענות ב Q & A
תהיה מוכן לחשוף את השיטות שלכם שם ?

לא צריך למפמפ, אם תעשה בכל אימון בסוף מתח בסופיניצה + מקבילים לחזרות בתוכנית כוח היד תגדל יופי
מי שכבר במצב מתקדם יותר צריך להוסיף תרגילים מבודדים

Moo
אני חייב לחלוק על דעתך מה שהצעת לא מתאים לכולם מה עם מקרה כמו שלי שאני יכול לעשות 25 מתח ו30+ מקבילים אתה עדיין תציע את זה בשביל להגדיל את הידיים כי לפי מה שאני יודע התווך חזרות האופטימלי בשביל להגדיל את הידיים הוא 8-12

Moo
אני חייב לחלוק על דעתך מה שהצעת לא מתאים לכולם מה עם מקרה כמו שלי שאני יכול לעשות 25 מתח ו30+ מקבילים אתה עדיין תציע את זה בשביל להגדיל את הידיים כי לפי מה שאני יודע התווך חזרות האופטימלי בשביל להגדיל את הידיים הוא 8-12

ואני חולק על שתיכם. בקרוב התייחסות מורחבת מנקודת מבט שלי.

Moo

אתה לא שוקל מספיק.

אתה לא שוקל מספיק.

75 קילו בגובהה 180 יותר מהממוצע לגיל שלי בהרבה במיוחד בהתחשבות בזה שאני רזה

---------- התגובה התווספה ב 13:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:21 ----------

תן לי לעשות מצווה כל עוד אני מרגיש נדיב. הוא פנה אישית. ובכלל הגיע הזמן לעשות טופיק Q&A שטויות של קאלינה

קאלינה זורם לך שאני יפתח בשבילך את האשכול הזה אני יקרא לו "KALINA והידיים הגדולות" 😉

---------- התגובה התווספה ב 13:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:21 ----------

קאלינה זורם לך שאני יפתח בשבילך את האשכול הזה אני יקרא לו "KALINA והידיים הגדולות" 😉

כן, 75 קיל על 180 זה מטורף. אתה בטח גדול ביחס לכל הבחורות שאתה פוגש.

לא,זה לא מספיק צנוע, אני אוסף ומארגן את כל מחשבות שלי בנושא ביחד ויפרסם

• פותח/ת השרשור
חח אני אישית מחכה לאשכול הQ&A של קלינה .
MOO-
אני עושה מתח בסופנציה 3 סטים עם תוספת של16 ק"ג (מ.ג 85 קג), והיד האחורית כמובן שהתפתחה יותר מן הסתם בתקופה האחרונה, פשוט אני חושב שזה נראה די מצחיק ולא פרופורציונלי. ובמסה הבאה שעוד כחודשיים אני יעבוד בתכנית AB מורכבים עם תרגיל עזר קטן של 2-3 סטים במשקל בינוני עם טווח 8-10 לכל שריר כדי לתת קצת נפח לתכנית . אבל התכנית סה"כ לא כזאת רחוקה ממבנה של תכנית כוח , ואם בתכנית כוח אין לי מספיק אנרגיה לעשות 2 סטים עלובים של כפיפת מרפקים אז מה יהיה עוד חודשיים. הבנתם את הכוונה בערך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית