הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סומו דדליפט בSS

אפשר, אבל אז זאת לא SS.
זה משהו ממש ממש דומה לSS, שזה גם בסדר.

אני חושב שסומו דד ליפט הוא תרגיל יותר מלגיטימי, ואף שימושי יותר מהקונבנציונלי למי שלא הולך להיות מרים משקולות.
יש לי כמה חבר'ה שעושים אותו כחלופה זמנית או קבועה כי אין להם את הגמישות הנדרשת לקונבנציונלי / מבנה גוף נוראי לדדליפט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני רוצה לעשות סומו דדליפט בגלל שבדדליפט יש לי בעייה בטכניקה עקב בעיות של חוסר בגמישות ומקשה עלי לבצע דדליפט עם גב ישר כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
אחד מהאנשים במכון אמר לי שהדדליפט שלי לא טוב וניסה ללמד אותי את הטכניקה ובדק והסתכל ובסוף הוא אמר שיש לי בעייה בגמישות של בגב ושהוא ממליץ לעבור לסומו דדליפט בגלל שהוא דורש הרבה פחות גמישות בגב וזה לא סתם בן אדן זה בן אדם עם סקוואט של 200 ומשהו קילו אף פעם לא ספרתי בדיוק כמה אבל יש לו יותר מ4 פלטות ולמי שרצה לדעת זה לא סתם בן אדם זה אחי הגדול ואני מאמין שהוא לא יגיד לי סתם דברים

נערך לאחרונה:
זה לא בהכרח הופך אותו ליותר מבין.
אני חושב שזה בסדר גמור לעשות סומו תוך כדי עבודה מסיבית על גמישות האמסטרינג ותנועתיות עמ"ש.
לא לוקח הרבה זמן להשיג תוצאות טובות ולחזור לדדליפט הקונבנציונלי.

אני מכיר המון שעושים סומו במקום דדליפט קלאסי
מציע לך כמו שאמרו אבל להעלות סרטון לפני שאתה קופץ למסקנות כאלו מאנשי מכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית