נק' מוניטין:
122
- 372
- 0
את המשפט הזה אני שונא!קשה לצפות להרבה מאנשי הבועה התל אביבית, כל המלחמות וכל הבלאגן רחוק מרחובות שנקין
אפשר לחשוב שלא נפלו על תל אביב טילים במלחמת המפרץ...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את המשפט הזה אני שונא!קשה לצפות להרבה מאנשי הבועה התל אביבית, כל המלחמות וכל הבלאגן רחוק מרחובות שנקין
את המשפט הזה אני שונא!
אפשר לחשוב שלא נפלו על תל אביב טילים במלחמת המפרץ...
נכון, אבל לומר שתל אביבים אף פעם לא סבלו מירי טילים והם חיו להם בביטחון מאז 1909 זה לא נכון, וזה מה שרציתי לומראין שום קשר בין מלחמת המפרץ ללבנון או עזה.
נכון, אבל לומר שתל אביבים אף פעם לא סבלו מירי טילים והם חיו להם בביטחון מאז 1909 זה לא נכון, וזה מה שרציתי לומר
יש הבדל לבין מה שקרה פעם בת"א למה שקורה על בסיס "קבוע" בצפון/דרום ולחששות של התושבים.
הת"אבים לא יודעים מה זה לשבת במקלט חודש שלהם, הם לא יודעים מה זה צבע אדום או אזעקה אחרת.
ברגע שיבינו את זה גם הם אחוז הימנים בארץ יגיע ל85%
לא הבנתי למה אתה מתכווןיש לי בעיה יותר גדולה עם אנשים שלא היו בצבא קרביים יום אחד ומצהירים הצהרות כאילו שהם" אכלו מאותו מסטינג" עם אהוד ברק בסיירת מטכ"ל .
חבל...תלך להצביע...אני לא יוצא מהבית היום
אז הקול שלי מת
לא הבנתי למה אתה מתכוון
כואב לי ללכת לשירותיםחבל...תלך להצביע...
חשבתי שסתם לא בא לך לצאת מהביתכואב לי ללכת לשירותים
זה שבן אחד לא היה לוחם זה לא אומר שלא יכולות להיות לו דעות ימניות.אנשים שמדברים על לכנס בערבים אבל לא עשו כלום בצבא (או שעשו אבל בתוך משרד ) .
ואותו דבר גם הפוך אנשים שאומרים שישראל עושה פשעיי מלחמה וגם להם אין מושג מכלום כי גם הם לא התרחקו יותר מ10 דקות מהבית שלהם .
זה שבן אחד לא היה לוחם זה לא אומר שלא יכולות להיות לו דעות ימניות.
ישראלים שמאשימים את המדינה בפשעי מלחמה אני באמת לא מבין...
לא אמרתי שאין לו זכות להחזיק בדעות ימניות ,
אני רק אומר שזה מעצבן אותי שמישהוא יוצא בהצהרות לוחמניות כאשר הוא היה במקרה הטוב שקמיסט .
אם אתה כל כך נחוש להגן על המדינה שלך , אז למה אתה לא עושה או לא עשית כלום כשהיו צריכים אותך .
אם התכוונת אלי גם אז אני הייתי לוחם כמה חודשים ביחידה מובחרת (יהל"ם) עד שנפצעתי ועכשיו בעורפי.
אם בהקשר של ליברמן זה נכון,
אבל אי אפשר לשלול ממנו את ההגדרה שהוא לא יוכל להנהיג את המדינה, נכון שר בטחון חייב להיות אחד ששירת בצבא בתפקיד בכיר כמו מופז,בוגי ובטח שברק.
איש ימין לי חייב להיות לוחם בקומנדו או טייס קרב, אין דוגמא אחת בעולם לאחד כזה.
אפשר לחשוב שביבי אף פעם לא שיקר... זאת לא סיבה לא לבחור במישהוהוכחה לכך שציפי ליבני הוא רק פקה פקה ולא יותר מכך:
YouTube - ׳”׳¡׳¨׳˜׳•׳ ׳© ׳¦׳™׳₪׳™ ׳׳‘׳*׳™ ׳׳ ׳¨׳•׳¦׳” ׳©׳×׳¨׳׳•
את זה אתם הולכים היום לבחור