ייעוץ מישהו יודע מה קרה לי בחודש האחרון?

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
נשקלתי לפני כחודש ( גיל 35 ו 184 סמ) ועמדתי על משקל 93.6 עם 32 אחוזי שומן. חאחר חודש של אימונים אינטנסיביים אני עומד על 93.5 ו 28 אחוזי שומן. איך אני מפענח את הנתונים האלו?
זה טוב רע או לא נורא?

אננ בטוח שהיתה סטיה בבדיקת שומן שעשית , בדיקה של שומן מדוייקת ( כמעט) יש רק בקופת חולים כול השאר בדיקות זה "בקרוב".

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה לא מדוייק. אבל:
1. זה היה באותו מכשיר טניטה
2. אני בתפריט חיטוב אלפיים קלוריות ושבועיים אני על דיאטת כסאח של חלבון.
3. אני רואה שינוי בהחלט

אננ בטוח שהיתה סטיה בבדיקת שומן שעשית , בדיקה של שומן מדוייקת ( כמעט) יש רק בקופת חולים כול השאר בדיקות זה "בקרוב".
איזה מיכשור יש בקופת חולים? בקופת חולים בקושי יש משקל.
fatless63, כנראה שעלית בשריר וירדת בשומן, זה דיי נפוץ למתאמנים עם משקל עודף (רב) ומתאמנים מתחילים.

סביר להניח שמשה צודק.
אם אמרת שנבדקת בשקילה אני מניח שזה משקל שמודד דרך פולסים והוא מאוד מושפע משינויים בנוזליות.

ככה שאני מניח שזה עלייה בשריר - ירידה בנוזלים ושומן

• פותח/ת השרשור
אז קודם כל תודה.

זה אכן PSMF עם גירעון קלורי אפילו גדול (3 קוטגים ביום, 3 טונה במים, 5 פסטרמות, קפה ואולי חצי כוס חלב ביום. פה ושם גם קציצות הודו). אז זה בעצם אומר שירדתי שומן נטו? כי המשקל נשאר בדיוק אותו דבר?

האם עכשיו בהנחה ואמשיך בכך, אוכל בחודשיים-שלושה לאבד 8% נוספים מבלי לפגוע במסת השריר ולהגיע ל-20 או שמדובר ביעד לא ריאלי גם לדיאטה הנוכחית?

כן, רק תקפיד על המעבר בין קטגוריה 3 ל 2, אז תצטרך לעשות העמסות ואפילו לעשות הפסקות מהדיאטה.

• פותח/ת השרשור
אין כמוך (חוץ מהתמונה שמזכירה לי את הליצן מהסרט IT...😃) זה בהחלט מוסיף לי מוטיבציה שאתה אומר את זה בכזו החלטיות- 20% ומטה נראה לי כמו חלום רחוק.
תודה. אני מאמין שאתה מתכוון להעמסות כשאגיע מתחת ל-25% שומן ואילך, על פי המאמר שפורסם בפורטל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית