הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עוד שאלה על העמסות...

Silvah

משתמש מתחיל
162
0
נק' מוניטין:
295
162
0
אהלן.

קודם קצת נתונים -
נמצא בחיטוב חודשיים.
התחלתי ב77 אחרי שהורדתי נוזלים.
כרגע עומד על 70. 1.75. אחוז שומן בין 10-12% בעין לא מיומנת.
מטרה - 8% שומן. ואז מסה.
תוכנית אימונים - FBW + אירובי 6 פעמים בשבוע 55 דקות 10 קילומטר.

עכשיו סיפור מקרה-
עד עכשיו ירדתי יפה מאוד. הבעיה היא שאני קצת טיפש. אני עושה יותר מדי אירובי, נמצא בגירעון גדול מדי ולא מקפיד על העמסות. העמסה אחרונה היתה לפני שלושה שבועות כשהייתי על 71 קילו. שבוע אח"כ כבר הורדתי את כל הנוזלים והבאלגן ועמדתי על 68 ואז התחילה בעיה... משקל התחיל לטפס (מבלי ששיניתי כלום בתזונה. אם כבר אכלתי פחות). והגיע עד 71 והתייצב. הבנתי שהבעיה כנראה טמונה בזה שאני לא מקפיד על העמסות. אתמול עשיתי שוב העמסה מטורפת... מקווה שהשבוע המשקל יתחיל לרדת שוב.

ועכשיו לשאלה -
איך אני ממשיך בחיטוב? לשמור על תפריט ושגרת אימונים הצלחתי. האמת שהצלחתי קצת יותר מדי... הגזמתי באימונים ובאנורקסיה שלי.
אני רוצה להגיע ל8% לפני המסה. לא בטוח מה הדרך הכי טובה. קראתי את המדריך לחיטוב איזה 3 פעמים יחד עם כל השרשורים פה על חיטוב והבנתי שהעמסות זה אחד הדברים הכי חשובים שלא הקפדתי עליו בשיט. יש לי פשוט מחסום פסיכולוגי שאומר שאם אני אוכל פחמימות אני לא אוריד משקל למרות שההפך הוא הנכון. בכל אופן - לפני כמה אופציות:
1. להמשיך בחיטוב כרגיל יחד עם העמסות אחת לעשרה ימים (או שבוע לפי כמות האירובי?).
2. להתחיל פרוטוקולים + יוהימבין עבור השומן העיקש (שאותו בתכלס הכי חשוב לי להוריד... מיני צמיגונים האלה חייבים לעוף לפני תחילת המסה).

בגדול אני חושב שאני אמשיך לרדת בלי הפרוטוקלים בינתיים, אבל יש מצב טוב שהגוף התרגל לשעת הליכון כל פעם ויש לי עוד 4-5 קילו שומן לרדת.

מה דעתכם חברים?

1.זיינת תגוף שלך, צא לשבוע שבועיים נטרליים להתאזנות.
2.תקפיד על העמסות, אם אתה כזה צדיק תעמיס לפי הספר: אורז ופסטה. (כמובן הכללים האחרים).
3.תקצץ באירובי משמעותית, כמות כזאת פשוט מחרבת את ההתאוששות.
4.זמן לפרוטוקולים. בהצלחה. 😃 (אחרי שתיהיה בנטרלי)

תחשב שוב את ה rmr שלך ותוודא שאתה בגרעון נכון

אל תגזים עם האירובי, או שתוסיף קלוריות כדי לפצות על כך

אם אתה לא ממשיך לרדת תצא לניטראלי

עדיין לא מבין מה אנשים מנסים לחטב מתחת ל 70 קילו, מאסה אין במשקל כזה זה בטוח
ועוד בחורף...

אם נעצרת צא לנייטרלי שבוע-שבועיים
הייתי ממשיך משם לפרוטוקול שומן עיקש לשבועיים ולסגור את הסיפור

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות...
אני הולך לבדוק אם ההעמסה האחרונה משנה את המשחק. אני כמעט בטוח שהיא תוביל לירידה מחודשת במשקל.
במידה ולא - האם אני יכול לקפוץ ישר לפרוטוקולים או ששבוע ניטרלי זה חובה?

אין חובה בעולם.
אם הירידה בשומן שלך תקועה כבר כמה זמן בגלל OVERKILL. להוסיף מכה על חטא זה לא שיא הגאונות.

• פותח/ת השרשור
התקיעה היא רק שבוע.. לאו דווקא בגלל אימון יתר (למרות שגם זה שם איפשהו...) אלא בגלל שלא הקפדתי על העמסות. באמת שמתי לב לירידה במטבוליזם...
בכל אופן, אם עשיתי העמסה יום חמישי ולקראת סוף שבוע אני רואה ירידה מחודשת (מתחת ל70)... לעשות שוב העמסה - או לחכות לתקיעה נוספת?

לדעתי תן העמסה ותתחיל פרוטוקול שומן עיקש (בלי האירובי המטורף שעשית עד עכשיו)
גם ככה חורף ואתה רוצה להכנס למסה בזריז

• פותח/ת השרשור
חברים תודה על העזרה נתתם לי כמה רעונות מעניינים. אני חושב שאני אתן צ'אנס להעמסות לעשות הקסם שלהן ולהמשיך עד 68 קילו, משם לפרוטוקול עד 65 ואז אני עף על מסה. אם העמסות לא יעזרו - שבוע ניטרלי ואז כנ"ל. אעדכן כאן מה עשה את העבודה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית