הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית טובה? מולטי או ספה מה עדיף?

מצב
השרשור נעול

vinhzz

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
-12
30
0
אז ככה יש לי תקציב של 1500 שקל כניראה אני יקנה מיד 2
עם מה אתם ממליצים להתחיל?
הנתונים שלי:
גיל 17
1מטר 85 ס"מ
שוקל 78 קילו
מטרה:
גוף שניראה טוב
בינתיים יש לי מולטי טריינר אבל אמרו לי שעדיף משקולות חופשיות עכשיו השאלה שלי עם עדיף להישאר עם המולטי או לעבור לספה עם משקולות?
זה המולטי:
http://www.gilsport.co.il/ViewProduct_Pictures.asp?ID=481&CurrImg=1
ויש בו מה שרשום פה:
http://www.gilsport.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=481
חברת PowerHouse, החברה המקצועית לחדרי כושר פרטיים מציגה
בפניכם את חדר הכושר האולטימטיבי לבית, הכולל אפשרות לביצוע של
למעלה מ- 30 תרגילים, בתחנות עבודה שונות, לאימון משקולות כולל
לכל שרירי הגוף, באפקט משקולות של 100 ק"ג.

המכשיר בנוי על מסגרת צינורות מאסיבית ביותר שנועדה לעמוד בעומסי עבודה כבדים, (צינורות 5X5 ס"מ וצינורות 7X5 ס"מ), הצבועה בציפוי עמיד ביותר, נגד שריטות.

מרכב ההנעה של המשקולות בנוי על בסיס מערכת כבלים איכותית, הנמתחים עד לעומס של 910 ק"ג! המונח על מערכת גלגלות בעלות מסב כדורי אטום ללכלוך, בקוטר 4 אינץ`!

הכרית כוללת רפידה נוחה בעלת 4 מצבי שיפוע לתמיכה ושמירה מקסימאלית על גב המתאמן בביצוע תרגילי ספסל, משיכות כתפיים, דחיקת חזה. כמו כן תומך בגב ובחזה המתאמן בביצוע תרגילי החתירה.

המכשיר כולל בנוסף תחנות משיכה משקולות על בסיס גלגלת עליונה או תחתונה, מוט משיכה לאימוני חזה וכתף, תרגילי משיכה ודחיקת רגליים ורצועת משיכה לרגל.

כולל כרית עצמאית המאפשרת תנועה חופשית לעבודת ידיים קדמית.

המושב בנוי מספוג דחוס בצפיפות גבוהה לנוחות מקסימאלית העטוף בריפוד איכותי בעל תפירה כפולה חזקה לעמידות גבוהה.

ניתן להתאים את המכשיר למתאמנים שונים.

ועוד שאלה אני בינתיים מיתאמן עם המולטי יום כן יום לא
אני עושה ככה כל אימון
2 סטים של 15 גב עם הפסקה של 30 שניות בין סט לסט
ואז הפסקה שתי דקות
ואז עוד הפעם
ואז אחרי זה חזה עליון
2x15 עם הפסקה של 30 שניות בין סט לסט
ואז הפסקה שתי דקות ואז
2x15 חזה תחתון
ואז הפסקה שתי דקות
ואז יד קידמית 3x15 עם הפסקה של 30 שניות בין סט לסט
ואז הספקה שתי דקות
ואז יד אחורית 3x15 עם הפסקה של 30 שניות בין סט לסט
ואז אני יוצא לריצה של קילומטר
זה אימון טוב אני יתפתח?
ירזה במשקל?
ועוד שאלה שאני מתאמן במולטי אני לא מזיע אולי רק שאני עושה ריצה אני קצת מזיע אני רץ ומתאמן בקור ולכן אני בקושי מזיע אני ירזה במשקל בקצב טוב?
אשמח להמלצות לשיפור התוכנית

נערך לאחרונה:
תודה אחי הזמנתי 5 מולטי כאלה!

🥷

תעבור למשקולות חופשיות.

משקולות חופשיות יעזרו לך, אבל גם מולטי זה בסדר.
אם תקנה ספה, מוט וכמה משקולות זה יכול להיות תוספת נהדרת לאימון שלך.

בשביל מה אתה צריך מולטי כמו שמילניום אמר לך יהיה הכי יעיל

• פותח/ת השרשור
יש לי אפשרות לימכור את המולטי ביד 2 ב1500 שקל אוליי קצת פחות ואז עם הכסף הזה אני קונה מישקולות
או שעדיף להישאר איתו כרגע אין לי תקציב לכלום אני מעוניין להביא אופנוע
ואיך התוכנית טובה אפשר תשובות לשאלות
עכשיו יש עלי קצת שומן ואני שוקל 78 היום בדקתי אני מעוניין לעשות חיטוב ואז להתחיל מאסה מחר אני יעלה תמונות תייעצו לי מה לעשות

נערך לאחרונה:
זה אימון של שיעור ספורט בבית ספר, לא אימון לבניית שרירים

תקרא בפורטל קצת (הרבה) , כמו שאומרים לאחרונה ״יהיו לך תובנות״

• פותח/ת השרשור
מה לא בסדר יש לי גם פרפר ומתח להוסיף פשוט זה עדיין לא מורכב
מה אתה יכול להסביר לי בבקשה ולעזור לי ליבנות תוכנית עם המולטי
אני מעוניין לעשות חיטוב להוריד שומן ואז להתחיל מסה נקייה
אני יכול ליקנות מוט עם מישקולות ב200 שקל בישביל עוד תרגילי זה יעזור כרגע אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף אני יכול לנסות למכור את המכשיר ביד 2 וליקנות בימקומו ספה ומישקולות אבל זה לא מהיום להיום ואשמח אם תעזור לי להיתאמן נכון על המולטי שבתמונה

---------- התגובה התווספה ב 13:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:52 ----------

חברה אפשר עזרה פניתי לפורום הזה כי בfxp אין מענה ואני ממש חייב עזרה אני רוצה להשקיע ולהצליח
אפשר עזרה גם לכתיבת תפריט תזונה לחיטוב

מה לא בסדר יש לי גם פרפר ומתח להוסיף פשוט זה עדיין לא מורכב
מה אתה יכול להסביר לי בבקשה ולעזור לי ליבנות תוכנית עם המולטי
אני מעוניין לעשות חיטוב להוריד שומן ואז להתחיל מסה נקייה
אני יכול ליקנות מוט עם מישקולות ב200 שקל בישביל עוד תרגילי זה יעזור כרגע אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף אני יכול לנסות למכור את המכשיר ביד 2 וליקנות בימקומו ספה ומישקולות אבל זה לא מהיום להיום ואשמח אם תעזור לי להיתאמן נכון על המולטי שבתמונה

---------- התגובה התווספה ב 13:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:52 ----------

חברה אפשר עזרה פניתי לפורום הזה כי בfxp אין מענה ואני ממש חייב עזרה אני רוצה להשקיע ולהצליח
אפשר עזרה גם לכתיבת תפריט תזונה לחיטוב

ספק אם מישהו ישקיע מזמנו לבנות בשבילך תוכנית למולטיטריינר ותפריט חיטוב.
אבל בפורום ובפורטל קילוגרם יש מספיק מידע כדי לעזור לך לעשות את זה לבד. יש שם גם תפריטים מוכנים לחיטוב, תוכניות אימונים מוכנות, אם אתה מתקשה או מתעצל לתכנן לבד.
www.kilogram.co.il

תקרא ותחליט מה המטרה שלך, ואיך תרצה להמשיך להתאמן.

כרגע אתה עובד בעיקר על פלג הגוף העליון, ולא עובד בכלל על התחתון. למטרה הזו, אתה בהחלט יכול להחליף את המולטיטריינר בספה, משקולות ומתח.
אתה לא עובד בכלל על פלג גוף תחתון, כדאי שתחשוב על זה.

אם תרצה להתחיל לעשות תרגילים מורכבים - סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה וכו', ספה ומשקולות לא יספיקו לך. תצטרך להוסיף לרשימה גם מוט + פלטות + ראק. לא בטוח שהתקציב שלך יספיק לכך.

• פותח/ת השרשור
כמה מישקל אני אמור להתחיל להרים כל אימון בכמה אני אמור לח את המקסימום שאני מצליח להרים?

תרשם למכון אין לך ציוד שמאפשר התקדמות לאורך זמן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית