הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Squat רק מדקאו

HulkyNoob

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
2
197
0
אוקי אז אני הגעתי ל-110 קילו בסקוואט ל-5X5.
אני כבר תקוע חודש עם המשקל הזה. ניסיתי לשנות את זה ל-3X5, ואני עושה סקוואט פעמיים בשבוע.
אני פשוט לא מצליח להתקדם.

הפלג גוף העליון שלי היה בפיגור די גדול, ורק עכשיו הוא סוף-סוף מתחזק בקצב טוב. אני רוצה להמשיך לעשות את מה שאני עושה לפלג גוף עליון, שזה למעשה התקדמות של מתחיל (מאימון לאימון), אבל בסקוואט להתקדם לפי השיטה של מדכאו.

האם אני עדיין יכול לחלוב עוד התקדמות מהסקוואט ולהתקדם בקצב של מתחיל אם אני יתחיל לאכול מלא קלוריות מעל התחזוקה? כנראה.
אבל המטרה שלי היא פשוט למצוא תוכנית שאני מתקדם בה בקצב נורמאלי ואחיד, לא ממש אכפת לי אם אני יכול או לא למצות את ההתקדמות שלי.
כרגע מה שאני עושה עובד, אני מתקדם טוב בהכל גם בדאדליפט, רק הסקוואט נתקע.
אז לדתעכם זה רעיון טוב להתקדם בכל שאר התרגילים מאימון לאימון (כולל דאדליפט) ובסקוואט להתקדם לפי שיטת madcow?

אני גם רוצה לעלות בצורה יחסית נקייה, אז אני לא רוצה להתחיל לעלות ביותר מדי משקל גוף תוך זמן קצר.

נתונים:
משקל:83ק''ג
גובה:181.5 ס''מ

נערך לאחרונה:
כן אפשרי בהחלט
אתה יכול להתקדם בסקוואט כל ראשון וחמישי, ובשלישי לעשות סקוואט קל 80% מיום ראשון ל 2X5

• פותח/ת השרשור
כן אפשרי בהחלט
אתה יכול להתקדם בסקוואט כל ראשון וחמישי, ובשלישי לעשות סקוואט קל 80% מיום ראשון ל 2X5

כן זה מה שרציתי. רק שתיקח בחשבון שזה יהיה רק לסקוואט, ככה שאני לא עושה בדיוק את התוכנית. רק לתרגיל אחד.
אפילו בדאדליפט אני יתקדם בקצב של מתחיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית