עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם ילך לנוער של IFBB יש לו סיכוי. בכל מקרה יש פה חיטוב של חצ שנה בכדי להיות מוכן על במה (פסים).שמע אחי. אני לא בא להעליב אותך. אבל אתה ממש ממש לא קרוב להעלות על במה. יש לך הרבה אחוזי שומן ולא נראה שיש יותר מדי מסה שם. אני מציע לך לחטב לאיזור ה-10% ומשם להכנס למסה נכונה!!!! קח לך איזה שנתיים ותעשה שוב הערכה.
חצי שנה חיטוב לתחרות לא ישאר ממנו יותר מדי. לדעתי לא צריך בכח. שיבנה את עצמו כמו שצריך. יש לו זמן הוא צעיר.אם ילך לנוער של IFBB יש לו סיכוי. בכל מקרה יש פה חיטוב של חצ שנה בכדי להיות מוכן על במה (פסים).
גם נכון, אבל אתה יודע איך זה בגיל הזה, ראש בקיר רוצים עכשיו ומיד.חצי שנה חיטוב לתחרות לא ישאר ממנו יותר מדי. לדעתי לא צריך בכח. שיבנה את עצמו כמו שצריך. יש לו זמן הוא צעיר.
עדי באמת שאני לא מבין איך הגעתה למסקנה שאין עלי כמעט מסה רק מתמונה אחת של יד חחחשמע אחי. אני לא בא להעליב אותך. אבל אתה ממש ממש לא קרוב להעלות על במה. יש לך הרבה אחוזי שומן ולא נראה שיש יותר מדי מסה שם. אני מציע לך לחטב לאיזור ה-10% ומשם להכנס למסה נכונה!!!! קח לך איזה שנתיים ותעשה שוב הערכה.
1.81מה הגובה שלך?
ניסיון. ושוב אחי הביקורת היא בונה. אני לא בא להעליב או לרדת עליך. הכל ברוח טובה כן:)עדי באמת שאני לא מבין איך הגעתה למסקנה שאין עלי כמעט מסה רק מתמונה אחת של יד חחח
אני יעלה תמונה של פרונט ובק ואז אני אשמח לקבל חוות דעת לאם להמשיך במאסה עכשיו עוד קצת או להתחיל חיטוב או שאם בכלל יש לי סיכוי להתחרות השנה
אני ממש לא מיתכוון ללכת עם ראש בקיר אם אני יראה שאין לי סיכוי ובזמן החיטוב באמת אני ירד מלא אז אני יחכה עם זה כמו שאמרת אני עדין צעיר חחח:79nb:
1.81