הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונה לקראת סוף מאסה

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
בן 17 106 קילו אחוז שומן אני מאמין 18-20
מאסה עד 110-112
חושב אולי להתחרות במאי
69224185.jpg

נערך לאחרונה:
שמע אחי. אני לא בא להעליב אותך. אבל אתה ממש ממש לא קרוב להעלות על במה. יש לך הרבה אחוזי שומן ולא נראה שיש יותר מדי מסה שם. אני מציע לך לחטב לאיזור ה-10% ומשם להכנס למסה נכונה!!!! קח לך איזה שנתיים ותעשה שוב הערכה.

שמע אחי. אני לא בא להעליב אותך. אבל אתה ממש ממש לא קרוב להעלות על במה. יש לך הרבה אחוזי שומן ולא נראה שיש יותר מדי מסה שם. אני מציע לך לחטב לאיזור ה-10% ומשם להכנס למסה נכונה!!!! קח לך איזה שנתיים ותעשה שוב הערכה.
אם ילך לנוער של IFBB יש לו סיכוי. בכל מקרה יש פה חיטוב של חצ שנה בכדי להיות מוכן על במה (פסים).

אם ילך לנוער של IFBB יש לו סיכוי. בכל מקרה יש פה חיטוב של חצ שנה בכדי להיות מוכן על במה (פסים).
חצי שנה חיטוב לתחרות לא ישאר ממנו יותר מדי. לדעתי לא צריך בכח. שיבנה את עצמו כמו שצריך. יש לו זמן הוא צעיר.

• פותח/ת השרשור
עדי באמת שאני לא מבין איך הגעתה למסקנה שאין עלי כמעט מסה רק מתמונה אחת של יד חחח
אני יעלה תמונה של פרונט ובק ואז אני אשמח לקבל חוות דעת לאם להמשיך במאסה עכשיו עוד קצת או להתחיל חיטוב או שאם בכלל יש לי סיכוי להתחרות השנה
אני ממש לא מיתכוון ללכת עם ראש בקיר אם אני יראה שאין לי סיכוי ובזמן החיטוב באמת אני ירד מלא אז אני יחכה עם זה כמו שאמרת אני עדין צעיר חחח:79nb:
מה הגובה שלך?
1.81

תעלה תמונות נורמליות, ואז אולי יוכלו להגיד לך פה אם אתה מתאים לתחרות בתקופה הקרובה

עדי באמת שאני לא מבין איך הגעתה למסקנה שאין עלי כמעט מסה רק מתמונה אחת של יד חחח
אני יעלה תמונה של פרונט ובק ואז אני אשמח לקבל חוות דעת לאם להמשיך במאסה עכשיו עוד קצת או להתחיל חיטוב או שאם בכלל יש לי סיכוי להתחרות השנה
אני ממש לא מיתכוון ללכת עם ראש בקיר אם אני יראה שאין לי סיכוי ובזמן החיטוב באמת אני ירד מלא אז אני יחכה עם זה כמו שאמרת אני עדין צעיר חחח:79nb:

1.81
ניסיון. ושוב אחי הביקורת היא בונה. אני לא בא להעליב או לרדת עליך. הכל ברוח טובה כן:)

112 קילו על 20 אחוז-זה בערך ייצא 82 על 6-7% אחרי ייבוש. על 180 גובה זה מגוחך. אבל תמשיך לעבוד קשה. בהצלחה.

לא חושב שיש לך מספיק גודל + חיטוב בשביל להתחרות ... לא נראה מקצועי בכלל אבל אל ייאוש אחי !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית