הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB 3 או 4 בשבוע?

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
עד עכשיו עבדתי AB 4 פעמים בשבוע יומיים אימון מנוחה יומיים אימון יומיים מנוחה
ככה שיוצא שכל חלק בגוף עובד פעמיים בשבוע
עכשיו AB 3 פעמים בשבוע AXBXAXX וההיפך, יש שרירים שמקבלים גירוי רק פעם אחת בשבוע, זה לא דופק את כל הגדילה?

הייתי עובר אבל זה נראה לי ממש מעט, אני עד עכשיו שילבתי 1-2 ריצות בשבוע אחת עצימה ואחת נפח ואני רוצה להגדיל את כמות הריצות אז מן הסתם אני יהיה חייב להוריד באימונים במכון כי זה יותר מידי...

הגעתי למסקנה אחרי תקופה שמספיק לעבוד על שריר "פעם אחת" בצורה ספציפית , בשאר האימונים השריר של "פעם בשבוע" מקבל גירוי ועבודה מהתרגילים האחרים, דבר התורם להתאוששות והגדלת נפח אימון ומשקל.

אולי זה מתאים יותר למתאמן מתקדם , זה אין לי מושג.

• פותח/ת השרשור
בAB שריר שעובד בA כמעט ולא מקבל גירוי בB בטח לא מספיק גירוי בשביל לגדול, ולא יודע נראה לי פעם בשבוע על שריר בAB זה מעט מידי.
בטח שלמתקדמים שמזריקים יספיק פעם בשבוע לשריר אבל שם יש נפח גדול לכל שריר בתוכנית של ABCDEFGH וכו'

בדיוק הפוך , למזריקים יש אפשרות לעבוד על אותו שריר בצורה כבדה\מסיבית פעמים בשבוע עקב התאוששות מהירה של השריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית