הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ BCAA גלוטמין וחומצות אמינו?

• פותח/ת השרשור durr
  • פורסם בתאריך

durr

משתמש מתחיל
159
1
נק' מוניטין:
-33
159
1
שלום רציתי לשאול העם זה מועיל בכלל להשתמש במוצרים האלו ומתי תקופת מסה/חיטוב?
או שזה סתם בזבוז כסף?

המחקר שיש בפורטל מראה שזה לא מועיל , אבל אני בטוח שזה מועיל בכמות אחוז נמוכה מאוד , ברגע שאתה אוסף עוד ועוד אחוזי "עזרה" כמו אמינו BCAA מולטי וויטמינים וכו' אתה עוזר לגוף שלך להתקדם.

שמע , מעבר לזה שקאלינה תומך בזה מיקצועית אין בתוספים האלה אוויר אלה דברים שהגוף צריך , רע לא יכול להיות מזה רק טוב ואפילו שזה במעט אחוזים .

עכשו השאלה הגדולה האם לרכוש? ... פה נכנס כבר סדר עדיפות של המשתמש , שלי למשל (בערך) אבקת חלבון מקום ראשון מולטיוויטמינים וקריאטין ,קפאין ף ויטמין די3, אחרי זה אומגה 3 ובסוף אם נשאר כסף "לביזבוזים" לא מזיקים אפשר גם אמינו ואולי גם BCAA שיחסית יקר מאוד.
הכול זה שאלה של עדיפות , כי בסופו של יום הכול נגמר בכסף , ובלא מעט.

נערך לאחרונה:
שמע , מעבר לזה שקאלינה תומך בזה מיקצועית אין בתוספים האלה אוויר אלה דברים שהגוף צריך , רע לא יכול להיות מזה רק טוב ואפילו שזה במעט אחוזים .

עכשו השאלה הגדולה האם לרכוש? ... פה נכנס כבר סדר עדיפות של המשתמש , שלי למשל (בערך) אבקת חלבון מקום ראשון מולטיוויטמינים וקריאטין ,קפאין ף ויטמין די3, אחרי זה אומגה 3 ובסוף אם נשאר כסף "לביזבוזים" לא מזיקים אפשר גם אמינו ואולי גם BCAA שיחסית יקר מאוד.
"רע זה לא יכול לעשות" - על המשפט הזה חברות התוספים עושות מיליונים. חצי מהחרא בחוץ זה פלסבו עם אריזה יפה.

המחקר שיש בפורטל מראה שזה לא מועיל , אבל אני בטוח שזה מועיל בכמות אחוז נמוכה מאוד , ברגע שאתה אוסף עוד ועוד אחוזי "עזרה" כמו אמינו BCAA מולטי וויטמינים וכו' אתה עוזר לגוף שלך להתקדם.

אם נתעלם רגע מנסיון לתקוף את הפוסטר,טענה שלו נשמעת מינימום - רציונלית. אם יש לטופיק סטארטר כסף מיותר- שיקנה. יקנה בידיעה שאולי כן ואולי לא. חעולם לא נדע.

שלום רציתי לשאול העם זה מועיל בכלל להשתמש במוצרים האלו ומתי תקופת מסה/חיטוב?
או שזה סתם בזבוז כסף?

במקרה הזה התמורה היא בrecovery ככה שבחיטוב היעילות של המוצרים שציינת רלוונטית יותר, בסיוע ליכולת ההתאוששות של הגוף שיורדת עקב הגרעון הקלורי... אם אתה נוטה להיות רגיש לפציעות או למחלות בזמן החיטוב/בעל פוביה מפירוק שריר אולי הייתי שוקל את לנסות המוצרים הנ"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית