עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"רע זה לא יכול לעשות" - על המשפט הזה חברות התוספים עושות מיליונים. חצי מהחרא בחוץ זה פלסבו עם אריזה יפה.שמע , מעבר לזה שקאלינה תומך בזה מיקצועית אין בתוספים האלה אוויר אלה דברים שהגוף צריך , רע לא יכול להיות מזה רק טוב ואפילו שזה במעט אחוזים .
עכשו השאלה הגדולה האם לרכוש? ... פה נכנס כבר סדר עדיפות של המשתמש , שלי למשל (בערך) אבקת חלבון מקום ראשון מולטיוויטמינים וקריאטין ,קפאין ף ויטמין די3, אחרי זה אומגה 3 ובסוף אם נשאר כסף "לביזבוזים" לא מזיקים אפשר גם אמינו ואולי גם BCAA שיחסית יקר מאוד.
הכול זה שאלה של עדיפות , כי בסופו של יום הכול נגמר בכסף , ובלא מעט.
המחקר שיש בפורטל מראה שזה לא מועיל , אבל אני בטוח שזה מועיל בכמות אחוז נמוכה מאוד , ברגע שאתה אוסף עוד ועוד אחוזי "עזרה" כמו אמינו BCAA מולטי וויטמינים וכו' אתה עוזר לגוף שלך להתקדם.
שמע , מעבר לזה שקאלינה תומך בזה מיקצועית אין בתוספים האלה אוויר אלה דברים שהגוף צריך , רע לא יכול להיות מזה רק טוב ואפילו שזה במעט אחוזים .
עכשו השאלה הגדולה האם לרכוש? ... פה נכנס כבר סדר עדיפות של המשתמש , שלי למשל (בערך) אבקת חלבון מקום ראשון מולטיוויטמינים וקריאטין ,קפאין ף ויטמין די3, אחרי זה אומגה 3 ובסוף אם נשאר כסף "לביזבוזים" לא מזיקים אפשר גם אמינו ואולי גם BCAA שיחסית יקר מאוד.
הכול זה שאלה של עדיפות , כי בסופו של יום הכול נגמר בכסף , ובלא מעט.
שלום רציתי לשאול העם זה מועיל בכלל להשתמש במוצרים האלו ומתי תקופת מסה/חיטוב?
או שזה סתם בזבוז כסף?
ד"א באוסטראליה ילדים בבתי ספר מקבלים BCAA כמו שאנחנו היינו מקבלים חלב.
קאלינה אני מחכה למטומטם התורן שיבוא וישאל אותך איך אתה יודע ? גרת שם ? איזה הוכחה יש לך? 😆😆😆
אחי תמשיך ככה אנשים יתחילו להתכתב על המוניטין שלך