UFC 141

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך

dny

משתמש פעיל
416
10
נק' מוניטין:
747
416
10
ב-30 לחודש יהיה אירוע 141 של UFC הקרב המרכזי ברוק לסנר נגד אליסטר אוברים
מי מנצח? אני מקווה שברוק אבל יש לי הרגשה שאליסטר יקח את הקרב בנוקאאוט

ufc_141_poster.jpg

כל הקרבות: http://www.mmaconvert.com/cards/ufc-141-fight-card-betting-odds-tickets-results/

ראיון עם ברוק ואליסטר:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני אישית חושב שאלייסטר ינצח, ב 80 אחוז מהפרמטרים אלייסטר יותר טוב מברוק.
אלייסטר בא עם נסיון רב מאד של עשרות קרבות ב K1, הכושר שלו יותר טוב משל ברוק ואל תשכח דבר חשוב שמחצית מהניצחונות של אלייסטר באו כתוצאה מהכנעה ולא מנוקאאוט.
ברוק מסורבל יותר, איטי, חלש מאד על הקרקע.
אבל לך תדע בקרבות כאלה לפעמים אגרוף אחד עושה תהבדל, מספיק אחד מצליח להכניס אגרוף משמעותי לפרצוף של השני וב 80 אחוז מהקרבות הדרך לנוקאאוט מהירה מאד, תסתכל על הקרב של ולאסקז נגד דון סנטוס דקה מתחילת הקרב דוס סנטוס הצליח להשחיל אגרוף מוצלח 10 שניות אחרי זה חבט בו ברצפה עד לעצירה של השופט.
להגיד לך שדוס סנטוס יותר טוב? ממש לא! אבל ככה זה המשחק אתה לא צריך להיות הכי טוב אתה צריך פשוט תזמון וקצת מזל ונגמר הסיפור
ברוק ואלייסטר מתחרים חזקים מאד והולך להיות קרב מהנה במיוחד לאוהבי הזאנר, מקווה רק שלא יגמר מהר

הספמת רק כדי לפרסם את הפורום שלך?

האמת שכתבתי נורא קצר, ברור, מנומס וגלוי.

הנושא דיי מת פה, ו"הפורום שלי" ייעודי בדיוק לנושא (כמו ששלכם ייעודי לכושר ופיתוח גוף).

לא הייתה כוונה לדרוך על האצבעות של אף אחד פה.

שחקני פוטבול הם ספורטאים יותר טובים מאלה?

בא לך לנסח שאלה קצת פחות כללית? 😃

אני שואל לדעתכם. כולם פה יוצאים בהצהרות שבפוטבול נמצאים הספורטאים הכי טובים עם היכולות הכי גבוהות.
אני רוצה לשמוע אם אתם עדיין חושבים ככה, ואם כן איך אתם מגבים זאת.

בהצלחה עם הפורום legshooter, אני ירשם בהזדמנות 😃

עוד לא ראיתי את האירוע, מחכה להורדה באיכות טובה, בכל מקרה ממה שאני רואה בשרדוג מישהו החזיק את המילה שלו חזק ועכשיו הגיע הזמן לעוד אליפות ב-UFC!

יש ב-UFC כמה שחקני עבר ב-NFL, אם אני לא טועה גם ברוק לסנר שיחק תקופה אחרי שהוא פרש מה-WWE. לא יודע למה אתה בדיוק מתכוון ב-"ספורטאים יותר טובים", זה לא שהאימונים שלהם נראים בדיוק אותו דבר. מבחינת כוח פיסי והרמות אני מאמין שכלל השחקני פוטבול הרבה יותר חזקים מרוב הלוחמים, אבל זה לא מדד להשוואה כי בלחימה כוח פיסי לא מהווה פקטור גדול כל כך כמו בפוטבול. בכל מקרה, באומניות לחימה אתה מציג יכולות אינדיווידואליות של לוחם מול לוחם ולא של קבוצה שלמה, מה שלדעתי לפחות הופך את הספורט ליותר קשה לפחות מנטאלית.

אני שואל לדעתכם. כולם פה יוצאים בהצהרות שבפוטבול נמצאים הספורטאים הכי טובים עם היכולות הכי גבוהות.
אני רוצה לשמוע אם אתם עדיין חושבים ככה, ואם כן איך אתם מגבים זאת.

שחקני פוטבול הם אתלטים יותר טובים מאלו,כן. כי הם יותר מהירים\חזקים\זריזים\קופצים יותר גבוה ולרוחק מהלוחמים האלו.
גיביתי את זה פה באיזה סרטון של בחור שהוא 193 ושוקל 140 קילו ורץ 40 יארד ב5.2 שניות ויש עוד סרטון שמראה כמו הוא זריז מהיר וחזק
אולי הלוחמים האלו יודעים להרביץ אבל מבחינה אתלטית אל תשווה לשחקן פוטבול

איזה ויכוח מטומטם.
הם מתאמנים להיות טובים בספורט שלהם ובתחום שלהם למי אכפת מי אתלט יותר טוב
כולם פה ניהיו אוהדי פוטבול? בחיי, זה חתיכת ספורט משעמם.

אתה מתעצבן כי אין לך את האינטילגנציה כדי להבין את החוקים?

שחקני פוטבול הם אתלטים יותר טובים בגלל ששמה יש יותר כסף מבMMA (ספורט שעדיין בחיתולים שלו).

אפשר להביא ספוילרים לגבי האירוע, או שהרוב עוד לא ראו? 😃

אז מתי אפשר לדון על הקרב? 🙄

ראו עוד מתחילת הקרב איך זה הולך להסתיים.
לאחד מהם היה חיסרון נורא גדול.

נערך לאחרונה:
איזה ויכוח מטומטם.
הם מתאמנים להיות טובים בספורט שלהם ובתחום שלהם למי אכפת מי אתלט יותר טוב
כולם פה ניהיו אוהדי פוטבול? בחיי, זה חתיכת ספורט משעמם.

בדיוק בגלל זה - הם מתאמנים להיות טובים בספורט שלהם וכבר קבענו שהם האתלטים הכי טובים בספורט משמע ספורט שמשתתפים בו האתלטים הכי טובים= הכי מעניין.

שחקני פוטבול הם אתלטים יותר טובים מאלו,כן. כי הם יותר מהירים\חזקים\זריזים\קופצים יותר גבוה ולרוחק מהלוחמים האלו.
גיביתי את זה פה באיזה סרטון של בחור שהוא 193 ושוקל 140 קילו ורץ 40 יארד ב5.2 שניות ויש עוד סרטון שמראה כמו הוא זריז מהיר וחזק
אולי הלוחמים האלו יודעים להרביץ אבל מבחינה אתלטית אל תשווה לשחקן פוטבול

כן, אבל זה לא ממש משמעותי שאתה רושם את זה בתור אחד שאין לו מושג בMMA ואיך האימונים שם נראים (וגם ככה ההודעה שלך היא כנראה ציטוט של מישהו מהקבוצה שלך מילה במילה)

בדיוק בגלל זה - הם מתאמנים להיות טובים בספורט שלהם וכבר קבענו שהם האתלטים הכי טובים בספורט משמע ספורט שמשתתפים בו האתלטים הכי טובים= הכי מעניין.

קבענו? חחחח
מי קבע? אתה ויאיר?:🙁

ההודעה שלי לא ציטוט של אף אחד ולכורדים אין זכות לקבוע כלום חוץ מהסדר נישואין עם נשים (כי בטח מותר להם להתחתן עם איזה 30 ביחד וזה די מגניב)

בכל מקרה היה פה פוסט על הפרונטפליפ ט.ד שמישהו טען ששחקן אן בי אי יותר אתלט משחקן פוטבול ובסוף הסכים שהשחקן פוטבול יותר אתלט חשבתי שזה היית אתה כנראה טעיתי

קיצר זה לא משנה איך הם מתאמנים אני די בטוח שהפרמטר היחידי שלוחם MMA אולי יהיה יותר טוב משחקן פוטבול זה סבולת לב ריאה , בדרך כלל אם תשווה נגיד על פי משקל אז השחקן פוטבול כנראה יהיה יותר נמוך ועדיין יותר חזק פיזית יותר זריז ומהיר עם ניתור יותר רציני.
תסביר לי את הקביעה המטומטמת והמתנשאת שלך שאני בעצם מצטט מישהו מהקבוצה שלי ולא כותב את מה שאני חשב?

סתם שתכנס לפרופורציות, רנינגבק בNFL http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Turner_(American_football)

שים לב שב178 על 108 קילו איך הוא רץ וכמה הוא קופץ לגובה, אני בספק אם יש כאלו נתונים בMMA

נערך לאחרונה:
הם אתלטים טובים, אבל לא נראה לי ששחקני פוטבול יותר חזקים (אולי אלה ששוקלים 130+, אבל אני נוטה להאמין שהratio של לוחמים יותר טוב).

כנ"ל לגבי מהירות וכוח מתפרץ. ניתור לא יודע, אבל זה לא משמעותי בMMA.

אבל בתכלס אני לא יכול להוכיח את זה. וגם אתה לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית