UFC 141

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך
אני יכול לתת לך זמנים של השחקנים המובילים בכל הנוגע לספרינטים קצרים ולקפיצה לגובה ולרוחק(שזה מהירות זריזות וכוח מתפרץ") ונתוני משקל של אותו שחקן . אם תוכל לתת לי נתונים כאלו של לוחמים נוכל להשוות.

בכל מקרה מבחינת כוח (סקוואט,דדליפט,בנץ,פרס וקלין ) אין לי ספק ששחקני פוטבול הרבה יותר חזקים. מבחינת רטיו אין לי מושג כי לא תמצא שחקן בNFL פחות מ90 קילו וזה גם רק אם הוא 1.70-75 ולשחקנים האלו יש סקוואט של סביבות ה200-250 לחזרות אני מאמין

• פותח/ת השרשור
תגיבו לנושא חבר'ה :stop:

ברוק VS אליסטר (בלבן): אני היחיד שהתאכזב? קרב יבש מידי לא הרבה אקשן, ברוק כל הזמן חיפש את האגרוף לראש לאליסטר כדי להמם אותו אבל הוא פשוט לא הצליח, אליסטר לעומת זאת הפגין איזה כח אדיר יש לו שהברכיות האלו כמה שהן ניראו יבשות היו כל כך חזקות שברוק כבר היה חצי המום ואפשר להגיד שנפל מעצמו. אכזבה. שיהיה לי זמן אני אראה את שאר הקרבות.

דעתי, בלבן

זה היה צפוי עוד מהשניה הראשונה של הקרב. החיסרון של ברוק זה המרכז כובד שלו. המון מסה למעלה, פחות למטה, השיווי משקל שלו היה בעייתי. היה צריך לחפש יותר גראונד אנד פאונד, פחות לנסות להכנס לקרב סטרייקינג.
כל פעם כשאליסטר נכנס אליו הוא איבד את השיווי משקל והיה חשוף לכניסות של הברך.
זה היה נראה שהוא ניסה להיות איך שהוא "קליל" וזריז ולהכנס עם אליסטר לקרב סטרייקינג. לא בדיוק הנקודות החזקות שלו.

ב-30 לחודש יהיה אירוע 141 של UFC הקרב המרכזי ברוק לסנר נגד אליסטר אוברים
מי מנצח? אני מקווה שברוק אבל יש לי הרגשה שאליסטר יקח את הקרב בנוקאאוט

ufc_141_poster.jpg

כל הקרבות: http://www.mmaconvert.com/cards/ufc-141-fight-card-betting-odds-tickets-results/

ראיון עם ברוק ואליסטר:
UFC 141: Extended Preview - YouTube
רוקסטדי וביבופ...
אני שונאת את לסנר ביחוד בגלל הקעקוע המכוער שלו.

רוקסטדי וביבופ...
👏

Cobb - תודה, נשמח לראות אותך 😃

מסכים איתכם לגבי האירוע המרכזי, היה פשוט חלש. שאר הקרבות לעומת זאת.. מטעמים אחד אחד, בייחוד דיאז סרונה. אה וג'ימי הייטס... איזה גראפלר, איזו הפתעה.

אגב, אוהדי MMA/UFC אתם מוזמנים גם לקבוצת הפייסבוק שלנו:
www.facebook.com/ufc.co.il

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית