הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלותיים בנוגע לאימון חזה

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
חג שמח לכל קהילת LBS
יש לי שתי שאלות

אני כרגע עושה בנץ' במתכונת של 10 10 10-8
כדי בסיום להכניס עוד סט אחרון של משקל גבוה יותר ב5-10 קילו לדוגמא לעשות מקסימום חזרות? בערך 4-5?
ראיתי הרבה שעושים דבר כזה.

ודבר שני, לחזה אני עושה רק בנץ' ותרגיל נוסף, עד עכשיו זה היה פרפר עם משקולות (15 קילו כל יד 3X10)
אבל אני כמעט ולא מרגיש את החזה עובד אלה בעיקר את הידיים... ואני עושה את זה בטכניקה נכונה
אני מתלבט אולי לעבור לכייבל קרוס? בשביל חזה עליון בעיקר

תודה

חג שמח לכל קהילת LBS
יש לי שתי שאלות

אני כרגע עושה בנץ' במתכונת של 10 10 10-8
כדי בסיום להכניס עוד סט אחרון של משקל גבוה יותר ב5-10 קילו לדוגמא לעשות מקסימום חזרות? בערך 4-5?
ראיתי הרבה שעושים דבר כזה.

ודבר שני, לחזה אני עושה רק בנץ' ותרגיל נוסף, עד עכשיו זה היה פרפר עם משקולות (15 קילו כל יד 3X10)
אבל אני כמעט ולא מרגיש את החזה עובד אלה בעיקר את הידיים... ואני עושה את זה בטכניקה נכונה
אני מתלבט אולי לעבור לכייבל קרוס? בשביל חזה עליון בעיקר

תודה
למה אתה עושה 10 חזרות מלכתחילה? רק לכיוון ה 5-8 חזרות ותשאר שם.
פרפר זה תרגיל מיותר, במיוחד למתאמנים מתחילים. והרגשה לא שווה לעבודה, אתה יכול לא להרגיש את החזה עד מחר אבל הוא עובד, לכן אין צורך לשנות את התוכנית על פי ההרגשה שלך.
נראה שהתוכנית שלך בנוייה בצורה לקוייה מלכתחילה, ממליץ לפרסם את התוכנית המלאה באשכול חדש ולקבל חוות דעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית