עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסקוואט- לא מחזיק טוב, לא מסתכל למטה, ברכיים גולשות קדימה לכל אורך התנועה :🙁
אני לא לגמרי מרוצה מהסקוואט שלי אבל כל מה שכתבת לא רלוונטי אלי כי אני לא עושה ריפטו סקוואט. 😃בסקוואט- לא מחזיק טוב, לא מסתכל למטה, ברכיים גולשות קדימה לכל אורך התנועה :🙁
פעם הבאה אני אנסה לשמור את המוט קרוב יותר לגוף.סה"כ נראה יפה מאוד
יש איזו נקודה שאתה נותן למוט לברוח לך קצת קדימה, זה יותר מורגש בחזרה השניה (וגם רואים שם את ההשלכות בracking), אבל אני חושב שזה קורה גם בראשונה. אני לא מצליח לראות אם זה בגלל שאתה דופק את המוט בירך קצת חזק מידי או משהו אחר.
התנוחה שאתה תופס את המוט נראית טוב מהבחינה שהיא נראית די יציבה (טיפה פחות בחזרה השניה) ומאפשרת לך במידת הצורך להכנס נמוך יותר. אני נוטה לפתוח קצת רגליים, כי ככה יותר נוח לי להכנס אם צריך, אבל אם אתה מרגיש נוח עם שמירת אותו פיסוק זה מצויין.
פעם הבאה גם תדחק, זה החלק היותר כיפי
אני לא לגמרי מרוצה מהסקוואט שלי אבל כל מה שכתבת לא רלוונטי אלי כי אני לא עושה ריפטו סקוואט. 😃
פעם הבאה אני אנסה לשמור את המוט קרוב יותר לגוף.
אני מתרגל גם דחיקות אבל הן חזרו להיות קשות כמו פעם (בעיקר הפאוור ג'רק). ניסיתי ליישם את מה שאמרת לי אז עם הספליט ג'רק אבל הלך לי ממש גרוע, אפילו עם 40 קילו לא הצלחתי לשמור על יציבות של הרגליים בזמן התפיסה של המוט.
אני לא מהמשקולנים פה, אבל אני אגיב בכל זאת. Seth Able צודק לגבי הפאוור קלין. לדעתי אם לא תעשה את הקטע הזה עם ההורדה של התחת לפני שאתה מושך, המוט יעלה בקו ישר כמו שצריך.
לגבי הסקוואט, כבר אמרתי לך פעם שעברה. יש לך באונס מהברכיים.
זה לא בגלל התנוחה התחלתית של המשיכה שלו, אפשר לראות שהוא לא מושך מסביב לברכיים ושהמוט לא בורח לו אלא רק אחרי ה double knee bend. הבעיה היא כניסה קצת חזקה מידי של הברכיים מתחת למוט בכיפוף השני וכתוצאה מכל מכה קלה בירך.
ד"א המסלול של המוט הוא לא ישר העקומות תמיד יהיו קיימות.
בסה"כ יפה עידן:victory:
פעם הבאה אני אנסה לשמור את המוט קרוב יותר לגוף.
אני מתרגל גם דחיקות אבל הן חזרו להיות קשות כמו פעם (בעיקר הפאוור ג'רק). ניסיתי ליישם את מה שאמרת לי אז עם הספליט ג'רק אבל הלך לי ממש גרוע, אפילו עם 40 קילו לא הצלחתי לשמור על יציבות של הרגליים בזמן התפיסה של המוט.
לא מתאמן בקבוצה (כבר דיברנו על זה במייל, זה עידן 😉)אתה בחור חזק! מתאמן בקבוצה?
תודה 😃בסה"כ יפה עידן![]()
פעם קודמת שניסיתי לתרגל high pulls זה קצת שיבש לי את הטכניקה אני חושב, אז אני מעדיף כרגע להימנע מזה ולנסות לתקן את זה רק עם פאוורקלינס.יכול להיות שאם תנסה לחשוב על לחכות טיפה עם הפיצוץ זה יעזור. אולי גם לתרגל קצת high pulls (עד גובה החזה בערך) ולוודא שהמוט נשאר קרוב לגוף ושהמרפקים מצביעים למעלה ולא אחורה יעזור לך להשריש את התנועה קצת יותר. יש לי בעיה דומה בסנאץ' והאפשרות הראשונה עוזרת לי.
אגב, אתה לא מעדיף לפתוח טיפה רגליים בcatch? אם אני רוצה להגיע לרבע/חצי סקוואט, הרבה יותר נוח לי עם פיסוק קצת יותר רחב. אם אני רוצה לרדת לסקוואט מלא זה פחות משנה לי
בספליט ג'רק אתה מדבר על העניין של הזוית ברגל שהולכת קדימה? אולי שווה לך להתרכז בנתיים בפאוור ג'רק ובפוש פרס, בשביל לעבוד על התזמון הנכון ועל הדחיפה (ולהתרגל ללא לרדת קדימה בדיפ). מבחינת כוח אתה יכול להעיף למעלה הרבה יותר מה80 קילו האלה בלי בעיה (אתה גם יכול לעשות קלין למשמעותית יותר) פשוט צריך למצוא את התנועה הנכונה.
לא מתאמן בקבוצה (כבר דיברנו על זה במייל, זה עידן 😉)
תודה 😃
תודה 😃חח ברוך השב
איזה יופי התקדמת באימונים, מעורר השראה
בהצלחה בהמשך
תודה 🤩יפה מאד!
תודה 😃
כמה אתה מניף/דוחק היום?