הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורקלין 80 קילו וסקוואט 135 קילו

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
אני אשמח לחוות דעת מהמשקולנים פה על הטכניקה שלי בפאוורקלין (מכבי ת"א - להתפקד 😃)

את הסקוואט סתם שמתי כי אני מתלהב 🤡

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סה"כ נראה יפה מאוד 😃

יש איזו נקודה שאתה נותן למוט לברוח לך קצת קדימה, זה יותר מורגש בחזרה השניה (וגם רואים שם את ההשלכות בracking), אבל אני חושב שזה קורה גם בראשונה. אני לא מצליח לראות אם זה בגלל שאתה דופק את המוט בירך קצת חזק מידי או משהו אחר.

התנוחה שאתה תופס את המוט נראית טוב מהבחינה שהיא נראית די יציבה (טיפה פחות בחזרה השניה) ומאפשרת לך במידת הצורך להכנס נמוך יותר. אני נוטה לפתוח קצת רגליים, כי ככה יותר נוח לי להכנס אם צריך, אבל אם אתה מרגיש נוח עם שמירת אותו פיסוק זה מצויין.

פעם הבאה גם תדחק, זה החלק היותר כיפי 😛

לזה אני מתכוון. במקום שהמוט "יחליק" במעלה הגוף הוא נמצא קצת רחוק. בגלל זה יש טיפה מראה של reverse curl.

בסקוואט- לא מחזיק טוב, לא מסתכל למטה, ברכיים גולשות קדימה לכל אורך התנועה :🙁

אם אני לא טועה הבחור עושה high bar squat שזה שונה מהסקוואט שרובנו עושים פה (ריפטו). בכל זאת הייתי ממליץ לרדת טיפה יותר מהר כדי למנוע את העומס על הממושך על הברכיים.

אני לא מהמשקולנים פה, אבל אני אגיב בכל זאת. Seth Able צודק לגבי הפאוור קלין. לדעתי אם לא תעשה את הקטע הזה עם ההורדה של התחת לפני שאתה מושך, המוט יעלה בקו ישר כמו שצריך.

לגבי הסקוואט, כבר אמרתי לך פעם שעברה. יש לך באונס מהברכיים.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט- לא מחזיק טוב, לא מסתכל למטה, ברכיים גולשות קדימה לכל אורך התנועה :🙁
אני לא לגמרי מרוצה מהסקוואט שלי אבל כל מה שכתבת לא רלוונטי אלי כי אני לא עושה ריפטו סקוואט. 😃

סה"כ נראה יפה מאוד

יש איזו נקודה שאתה נותן למוט לברוח לך קצת קדימה, זה יותר מורגש בחזרה השניה (וגם רואים שם את ההשלכות בracking), אבל אני חושב שזה קורה גם בראשונה. אני לא מצליח לראות אם זה בגלל שאתה דופק את המוט בירך קצת חזק מידי או משהו אחר.

התנוחה שאתה תופס את המוט נראית טוב מהבחינה שהיא נראית די יציבה (טיפה פחות בחזרה השניה) ומאפשרת לך במידת הצורך להכנס נמוך יותר. אני נוטה לפתוח קצת רגליים, כי ככה יותר נוח לי להכנס אם צריך, אבל אם אתה מרגיש נוח עם שמירת אותו פיסוק זה מצויין.

פעם הבאה גם תדחק, זה החלק היותר כיפי
פעם הבאה אני אנסה לשמור את המוט קרוב יותר לגוף.

אני מתרגל גם דחיקות אבל הן חזרו להיות קשות כמו פעם (בעיקר הפאוור ג'רק). ניסיתי ליישם את מה שאמרת לי אז עם הספליט ג'רק אבל הלך לי ממש גרוע, אפילו עם 40 קילו לא הצלחתי לשמור על יציבות של הרגליים בזמן התפיסה של המוט.

אני לא לגמרי מרוצה מהסקוואט שלי אבל כל מה שכתבת לא רלוונטי אלי כי אני לא עושה ריפטו סקוואט. 😃

אני מתרגל גם דחיקות אבל הן חזרו להיות קשות כמו פעם (בעיקר הפאוור ג'רק). ניסיתי ליישם את מה שאמרת לי אז עם הספליט ג'רק אבל הלך לי ממש גרוע, אפילו עם 40 קילו לא הצלחתי לשמור על יציבות של הרגליים בזמן התפיסה של המוט.

כן... סליחה אני לא מכיר פשוט עוד סקוואט וחשבתי שזה מה שאתה מנסה...

אני לא מהמשקולנים פה, אבל אני אגיב בכל זאת. Seth Able צודק לגבי הפאוור קלין. לדעתי אם לא תעשה את הקטע הזה עם ההורדה של התחת לפני שאתה מושך, המוט יעלה בקו ישר כמו שצריך.

לגבי הסקוואט, כבר אמרתי לך פעם שעברה. יש לך באונס מהברכיים.

זה לא בגלל התנוחה התחלתית של המשיכה שלו, אפשר לראות שהוא לא מושך מסביב לברכיים ושהמוט לא בורח לו אלא רק אחרי ה double knee bend. הבעיה היא כניסה קצת חזקה מידי של הברכיים מתחת למוט בכיפוף השני וכתוצאה מכל מכה קלה בירך.
ד"א המסלול של המוט הוא לא ישר העקומות תמיד יהיו קיימות.

בסה"כ יפה עידן:victory:

זה לא בגלל התנוחה התחלתית של המשיכה שלו, אפשר לראות שהוא לא מושך מסביב לברכיים ושהמוט לא בורח לו אלא רק אחרי ה double knee bend. הבעיה היא כניסה קצת חזקה מידי של הברכיים מתחת למוט בכיפוף השני וכתוצאה מכל מכה קלה בירך.
ד"א המסלול של המוט הוא לא ישר העקומות תמיד יהיו קיימות.

בסה"כ יפה עידן:victory:

אתה צודק, המסלול הוא לא ישר, אבל צריך שיהיה כמה שיותר קרוב לישר, והתנוחה ההתחלתית בסגנון שלו לא תורמת לזה במיוחד 😃

יש אמת במה שאתה אומר. לרוב אצל חבר'ה פחות מנוסים תנוחה כזאת עלולה להוביל למשיכה מסביב לברכיים שתמקם את המוט טיפה רחוק מהגוף במשיכה השנייה אבל זה לא בדיוק המצב אצל עידן וזאת לא הסיבה שהמוט קצת רחוק ממנו.

יכול להיות שאם תנסה לחשוב על לחכות טיפה עם הפיצוץ זה יעזור. אולי גם לתרגל קצת high pulls (עד גובה החזה בערך) ולוודא שהמוט נשאר קרוב לגוף ושהמרפקים מצביעים למעלה ולא אחורה יעזור לך להשריש את התנועה קצת יותר. יש לי בעיה דומה בסנאץ' והאפשרות הראשונה עוזרת לי.

אגב, אתה לא מעדיף לפתוח טיפה רגליים בcatch? אם אני רוצה להגיע לרבע/חצי סקוואט, הרבה יותר נוח לי עם פיסוק קצת יותר רחב. אם אני רוצה לרדת לסקוואט מלא זה פחות משנה לי

בספליט ג'רק אתה מדבר על העניין של הזוית ברגל שהולכת קדימה? אולי שווה לך להתרכז בנתיים בפאוור ג'רק ובפוש פרס, בשביל לעבוד על התזמון הנכון ועל הדחיפה (ולהתרגל ללא לרדת קדימה בדיפ). מבחינת כוח אתה יכול להעיף למעלה הרבה יותר מה80 קילו האלה בלי בעיה (אתה גם יכול לעשות קלין למשמעותית יותר) פשוט צריך למצוא את התנועה הנכונה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה בחור חזק! מתאמן בקבוצה?
לא מתאמן בקבוצה (כבר דיברנו על זה במייל, זה עידן 😉)

בסה"כ יפה עידן
victory.gif
תודה 😃

יכול להיות שאם תנסה לחשוב על לחכות טיפה עם הפיצוץ זה יעזור. אולי גם לתרגל קצת high pulls (עד גובה החזה בערך) ולוודא שהמוט נשאר קרוב לגוף ושהמרפקים מצביעים למעלה ולא אחורה יעזור לך להשריש את התנועה קצת יותר. יש לי בעיה דומה בסנאץ' והאפשרות הראשונה עוזרת לי.

אגב, אתה לא מעדיף לפתוח טיפה רגליים בcatch? אם אני רוצה להגיע לרבע/חצי סקוואט, הרבה יותר נוח לי עם פיסוק קצת יותר רחב. אם אני רוצה לרדת לסקוואט מלא זה פחות משנה לי

בספליט ג'רק אתה מדבר על העניין של הזוית ברגל שהולכת קדימה? אולי שווה לך להתרכז בנתיים בפאוור ג'רק ובפוש פרס, בשביל לעבוד על התזמון הנכון ועל הדחיפה (ולהתרגל ללא לרדת קדימה בדיפ). מבחינת כוח אתה יכול להעיף למעלה הרבה יותר מה80 קילו האלה בלי בעיה (אתה גם יכול לעשות קלין למשמעותית יותר) פשוט צריך למצוא את התנועה הנכונה.
פעם קודמת שניסיתי לתרגל high pulls זה קצת שיבש לי את הטכניקה אני חושב, אז אני מעדיף כרגע להימנע מזה ולנסות לתקן את זה רק עם פאוורקלינס.

אני דווקא מעדיף לא לפתוח את הרגליים כי אח"כ הפתיחה של הרגליים מתורגמת גם לקלין מלא והבעיה היא שאני לא יכול לרדת לפרונט סקוואט עם פיסוק רחב. אם אתה זוכר פעם אמרתי לך שתמיד אני פותח רגליים בתפיסה של המוט וזה עצבן אותי, אז ברוך שפטרנו מההרגל הזה. 😃 (לא שעשיתי משהו כדי להפטר מזה, זה פשוט בא לי עם הזמן איכשהו...)

בספליט ג'רק דיברתי בעיקר על מה שאמרת לי שאני אדמיין כאילו אני מגרד את הקיר עם הגב (כלומר לא לעשות הטיה קדימה בדיפ).
גם אני חשבתי להתרכז כרגע בפאוורג'רק וזה מה שאעשה. ✌️

תודה 😃

כמה אתה מניף/דוחק היום?

לפני חודשיים עשיתי 65 / 85 ויכולתי יותר אבל בגלל בדיקות דם ובגרות במתמטיקה הפסקתי להתאמן לתקופה ארוכה וכרגע בתחרות האחרונה לפני שבועיים בערך עשיתי 65 / 75.

עכשיו חזרתי להתאמן ו וואללה היום היה לי אימון בן זונה 👑

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית