הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם להתקדם מSS?

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
חזרתי לפני חודש פחות או יותר לSS אחרי חיטוב (שגם בו עלו המשקלי עבודה), להלן הנתונים -
1.80, 85 על 12-14 א"ש, בן 20.
דדליפט 155 (לא הצלחתי לסגור 5 היום :[), בנצ' 105, סקוואט 132.5 (חזרתי לעשות לפני שבועיים, יכול לעשות רק פעם בשבוע), מתח עם 26-27 קילו עלי, קלין 75 ל3, פרס 58.5 (עד מתי?).

אני עושה פחות או יותר SS ומתקדם פעם בשבוע+, חוץ מפרס שאני תקוע כבר איזה מליון שנה לא משנה מה אני עושה.
יש סיבה להוריד עצימות ולהתקדם באותו קצב רק בשביל פרס? יש עיצות כלליות איך לשפר פרס?

חזרתי לפני חודש פחות או יותר לSS אחרי חיטוב (שגם בו עלו המשקלי עבודה), להלן הנתונים -
1.80, 85 על 12-14 א"ש, בן 20.
דדליפט 155 (לא הצלחתי לסגור 5 היום :[), בנצ' 105, סקוואט 132.5 (חזרתי לעשות לפני שבועיים, יכול לעשות רק פעם בשבוע), מתח עם 26-27 קילו עלי, קלין 75 ל3, פרס 58.5 (עד מתי?).

אני עושה פחות או יותר SS ומתקדם פעם בשבוע+, חוץ מפרס שאני תקוע כבר איזה מליון שנה לא משנה מה אני עושה.
יש סיבה להוריד עצימות ולהתקדם באותו קצב רק בשביל פרס? יש עיצות כלליות איך לשפר פרס?
אם אתה מתקדם פעם בשבוע, SS לא בשבילך. נסה את הלינארית של ביל סטאר.

• פותח/ת השרשור
אבל בליניאריות אני גם אתקדם פעם בשבוע, אבל אעבוד בעצימות יותר נמוכה בסה"כ, אז מה הרעיון?

הרעיון הוא שאתה יכול לנהוג ב-90 קמ"ש בהילוך רביעי, למרות שגם עם הילוך שלישי תוכל להחזיק את המהירות הזאת.

• פותח/ת השרשור
אז בוא נניח ואני אתחזק באותו הקצב, האם עליה במאסת שריר לא תפגע ועליה בשומן תהיה מהירה יותר? (מתאמן בעצימות פחות גבוה ואוכל אותו דבר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית