הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט טכניקה - נראה לי מושלם 😃

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס

ויש לי עוד שאלה, יש איזה תחליף לפרס? כי אני לא ממש מסתדר עם הטכניקה (כי אני לא ממש יודע אותה) ולא מצאתי סרטונים טובים שמסבירים אותה רק סיטון אחד של ריפטו שממנו קשה להבין איך לשפר טכניקה\ או להתחיל נכון לא מצאתי איזה משהו שמראים שם הדגשים שצריך לשמור בתרגיל הזה ושלב שלב איך לבצע אותו...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לצערי, אני יכול לתת רק נקודות לתיקון:

המוט לא נמצא במיקום הנכון; זה לא HB ולא LB.

אתה לא מסתכל למקום הנכון.

המוט זז יותר מדי, סביב הציר של הגוף.

המוט לא יורד בקו ישר , אלא הוא באלכסון קדימה.

אתה מעביר משקל לקדמת כף הרגל.

צפה שוב בסרטוני ההדרכה של ריפ ובסרטונים שלו עושה סקוואט (וגם של זאק, החניך שלו), תקן את הטכניקה, צלם והעלה שוב לבקורת.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
המוט במקום הנכון קנראה לא רואים טוב...
אבל כל השאר תודה אתה יכול להביא לינק לסרטונים?
ואולי זה רק נראה ככה לא העברתי תמשקל לקדמת כף הרגל..(אפילו הרמתי קצת את האצבעות ברגליים כדי להרגיש אם זה ככה).
ואיך לעשות ככה שהמוט לא יזוז יותר מידי?

אם לא רואים טוב ואם אולי זה רק נראה ככה וככה, איך אתה מצפה שנעזור לך? או שתקבל את הביקורת שנותנים לך או שתצלם ככה שכן יראו טוב וברור.

• פותח/ת השרשור
דיברתי רק על מיקום המוט כל השאר אפשר לראות בקלות...אה ובעצם כן תודה יש מצב נשענתי בקטנה על החקל הקדמי של הרגל.. בתחתית המוט נמצא בקו אמצע כף הרגל אבל בירידה לא ממש השאלה שלי היא איך לעשות ככה שהמוט ירד ישר?

חבוב, אתה מרים את העקבים, כך שאין מצב שהמשקל לא עובר קדימה.

כדי שהמוט יירד בקו ישר, אתה צריך לרדת בקו ישר.

להמשך: אם אתה חושב שהבקורת שלנו לא נכונה זה בסדר, אבל אל תצפה לעזרה.

• פותח/ת השרשור
סליחה אם זה נשמע ככה חח אני חושב שהביקורת שלך נכונה...אבל אני לא מבין איך לזוז ככה שהמוט תמיד יזוז בקו ישר? ואתה יכול להוביל אותי לסרטוני ההדרכה של ריפטו? כי אני לא יודע על מה אתה מדבר אולי זה יעזור.
עריכה: רגע חשבתי על זה כשאני עומד רגיל עם המוט עלי הוא כבר לא בקו של אמצע כף הרגל. אז בשביל שבתחתית הוא יהיה בקו אמצע כף הרגל אז המוט צריך לזוז באלכסון קטן לא? אתה יכול להסביר לי בבקשה?

נערך לאחרונה:
המוט צריך להיות תמיד מעל מרכז כף הרגל. לכן כתבתי שהמוט לא נמצא במקום הנכון.

אם המוט נמצא במקום הנכון, אז במהלך הירידה הוא נשאר מעל אותו הנקודה לכל אורך התנועה.

• פותח/ת השרשור
אה זה מוזר חשבתי אני שם את המוט נכון.. אולי זאת העמידה? אני שם את המוט במקום כזה שכשאתה מעלה את המרפקים נוצר מין מקום כזה שאפשר לתקוע בו את המוט זה המקום הנכון? ואם לא אז המוט אמור להיות למעלה יותר או למטה יותר?

• פותח/ת השרשור
טוב תודה היום מהאימון אני אנסה להעלות עוד סרטון.

---------- התגובה התווספה ב 21:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:25 ----------

הנה מהיום:

בראשון נראה לי יצא לא משהו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הצוואר שלך אמור להיות ישר יחסית לשאר עמוד השדרה. תסתכל על הרצפה איזה מטר פלוס. לא ישר קדימה או למעלה. אתה מפיל את עצמך לתחתית בחזרות האחרונות ומאבד מתח.

זה לא הולך ככה, אם אתה מתקן משהו זה לא אומר שלא יישאר משהו לתיקון. תתקן את הדברים שהעירו לך כאן, תעלה שוב סרטון ונראה אם משהו אחר לא משתנה.

• פותח/ת השרשור
הנה הסרטון של היום:

(טכנית זה אתמול כי כבר 12 ומשהו (😃
ואל תגידו שאני לא משתכל למקום הנכון כי אני לא יכול אחרת כשאני משתקל למטה אז אני כאילו מפסיק להרגיש טוב את הגוף שלי והכל נדפק אז חוץ מזה מה לא בסדר? ודרך אגב אני שובר מקביל?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא מסתכל למקום הנכון. אתה נופל באופן לא מבוקר ובצורה לא יציבה. הברכיים שלך גולשות ללא מטרה ותשים לב שהמשקל עובר לקידמת כפות הרגליים שלך כתוצאה מכך.

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי איך לשפר את זה? מה זאת אומרת אני נופל? כי אני תמיד מחזיק את עצמי בירידה, והברכיים גלשו רק בחזרה הראשונה לא?

אתה צריך לשפר את זה ע"י הבנת התנועה ואח"כ ביצוע של מה שהבנת. כמו שאמרתי, הצוואר שלך צריך להיות ישר יחסית לעמוד השדרה, מה שאומר שאתה צריך להסתכל אל עבר הרצפה איזה 1-2 מטר קדימה. אתה צריך לרדת בצורה מבוקרת, וזה לאו דווקא אומר לרדת בצורה איטית. ליפול בירידה זה להרפות מהמתח כשאתה נופל אל תוך "הבור". הברכיים שלך גלשו בכל החזרות. כשאתה יורד, תנעל את הברכיים במיקום כלשהו במהלך הירידה כך ששאר הירידה תתבצע כהתישבות לאחור ומתיחת ההמסטרינגס. הבאונס צריך לבוא מהמתיחה המקסימלית של ההמסטרינגס ואתה אמור להרגיש את זה. כמו כן אם אתה תתיישב לאחור ותחזיק ברכיים אתה תראה שהמשקל יעבור אל העקבים ולא אל כרית כף הרגל.

אתה צריך לשפר את זה ע"י הבנת התנועה ואח"כ ביצוע של מה שהבנת. כמו שאמרתי, הצוואר שלך צריך להיות ישר יחסית לעמוד השדרה, מה שאומר שאתה צריך להסתכל אל עבר הרצפה איזה 1-2 מטר קדימה. אתה צריך לרדת בצורה מבוקרת, וזה לאו דווקא אומר לרדת בצורה איטית. ליפול בירידה זה להרפות מהמתח כשאתה נופל אל תוך "הבור". הברכיים שלך גלשו בכל החזרות. כשאתה יורד, תנעל את הברכיים במיקום כלשהו במהלך הירידה כך ששאר הירידה תתבצע כהתישבות לאחור ומתיחת ההמסטרינגס. הבאונס צריך לבוא מהמתיחה המקסימלית של ההמסטרינגס ואתה אמור להרגיש את זה. כמו כן אם אתה תתיישב לאחור ותחזיק ברכיים אתה תראה שהמשקל יעבור אל העקבים ולא אל כרית כף הרגל.

בדיוק ככה.

צפה בסרטון הזה עד שייצא לך עשן מהאוזניים, ואז עוד קצת:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית