הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן חודש וחצי ולא עולה הרבה במשקל.. וגם שאלה על אבקת חלבון..

LioR.P

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם,

אני מתאמן חודש וחצי.. עשיתי עד עכשיו FBW והשבוע עברתי לAB
אני משתדל לאכול כמה שיותר, ודברים שצריך.. ושומר על תזונה נכונה
אני חייב לציין שבשבוע הראשון אפילו שבועיים, עליתי בקילו וחצי ממה שהייתי לפני שהתחלתי להתאמן
סביר להניח בגלל שהתחלתי לאכול הרבה
ומאז, אני על אותו משקל, כבר חודש בערך שאני מתנדנד במשקל 500 גרם לפה 500 גרם חזרה
אני עולה במשקלים בחדר כושר, גם לא בקצב מטורף אבל עולה..

אני לא דוגל בשיטות כמו SS אני מעדיף AB קלאסי..

אני רוצה לקנות אבקת חלבון, כאילו כבר מזמן אני רוצה לקנות אני צריך כסף..
אבל עכשיו כשאני חושב על זה, אולי אני בכלל צריך גיינר..
אמנם אני מסוגל לאכול לבד דברים, ולא לא בעד גיינרים, אני מעדיף אבקת חלבון אבל אני לא ממש יודע

נתונים: גובה:1.81, גיל: 19, משקל: 66

מה אתם אומרים?

אתה לא צריך לא גיינר ולא אבקת חלבון
תתחיל לאכול משקל 66 על גובה 181 זה רזה (מאוד)

• פותח/ת השרשור
Reflect

אני לא מקצין (בלי כוונה לזלזל באף אחד)
אין לי תפריט תזונה ממש עם בקרה של קלוריות, אבל אני יודע שאני צריך לאכול הרבה וארוחות מסודרות
ומה פחות או יותר אני צריך לאכול.. ככה שאני משתדל לאכול מסודר ונכון.

מילניום

מבחינת עקרונית אולי אין בעיה, אבל עובדה שאני אוכל מסודר וכבר לא יכול לדחוף לעצמי כמות גדולה יותר של אוכל, ועדיין לא עולה הרבה במשקל.

SweetBamba

אני יודע שזה רזה, למרות שאם תראה אותי לא תכתוב את המאוד.. חח אבל כתבתי כבר שאני אוכל יחסית הרבה.

הבעיה אצלי היא שאני אוכל מסודר והרבה כמה ימים, אני יכול ביום אחד פתאום לראות במשקל כמעט קילו יותר
ויותר למחרת קילו פחות.. בכל מקרה במהלך השבוע למשל מראשון עד חמישי בגלל שאני קם לבסיס כל יו
אני אוכל מסודר ומעלה קצת במשקל, אבל בסופש אני קם מאוחר, וכל הארוחות זזות, ואוכלים פחות וישנים יותר
ואני מוריד את מה שהעלתי בשבוע..

תודה רבה לכולם על העזרה.

Reflect

אני לא מקצין (בלי כוונה לזלזל באף אחד)
אין לי תפריט תזונה ממש עם בקרה של קלוריות, אבל אני יודע שאני צריך לאכול הרבה וארוחות מסודרות
ומה פחות או יותר אני צריך לאכול.. ככה שאני משתדל לאכול מסודר ונכון.

מילניום

מבחינת עקרונית אולי אין בעיה, אבל עובדה שאני אוכל מסודר וכבר לא יכול לדחוף לעצמי כמות גדולה יותר של אוכל, ועדיין לא עולה הרבה במשקל.

SweetBamba

אני יודע שזה רזה, למרות שאם תראה אותי לא תכתוב את המאוד.. חח אבל כתבתי כבר שאני אוכל יחסית הרבה.

הבעיה אצלי היא שאני אוכל מסודר והרבה כמה ימים, אני יכול ביום אחד פתאום לראות במשקל כמעט קילו יותר
ויותר למחרת קילו פחות.. בכל מקרה במהלך השבוע למשל מראשון עד חמישי בגלל שאני קם לבסיס כל יו
אני אוכל מסודר ומעלה קצת במשקל, אבל בסופש אני קם מאוחר, וכל הארוחות זזות, ואוכלים פחות וישנים יותר
ואני מוריד את מה שהעלתי בשבוע..

תודה רבה לכולם על העזרה.
לא צריך להיות פרנואיד עם תפריט צמוד, אבל שתדע בכללי כמה קלוריות אתה מכניס בערך.
ותעשה לך טריק בסופי שבוע - תכניס יותר דברים "משמינים" - חמאת בוטנים (לא סקיפי), בייגלה ושאר חטיפים (עם כמה שפחות שומן צמחי) ודברים שאתה אוהב באופן כללי. ככה גם תוכל להרגיש יותר משוחרר בסופי שבוע מבחינת משמעת אכילה, וגם תאכל את הדברים שאתה אוהב ותהיה בטוח שאתה במאזן חיובי באותו היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית