יש לי רקע של כדורסל של המון זמן ואני בן 17 כרגע.. עשיתי פעמיים את התכנית AIR ALERT אבל הפסקתי אותה באמצע בגלל פציעה שלא קשורה אליו (נקעתי תקרסול במשחק כדורסל) ואחרי זה פציעה במיניסקוס (יכול להיות שכן קשורה אליה )
עכשיו גיליתי תאימונים הפילואמטריים של VERTICAL JUMP BIBLE והלכתי ישר לADVANCED PYLOEMTRIC ROUTINS כי היה כתוב בNOVICE שאם יש לך רקע של תכניות קפיצה אחרות.. אפשר לדלג על זה משהו כזה.. ויש לי רקע של אימונים אינטנסביים מאוד לרגליים (AIR ALERT )
עכשיו התכנית שלי בנויה מהמון תכניות שמשלבות קפיצה ספרינטים סקווטים בלי משל וכ'ו..
כדי להגיע לשיפור מקסימלי אבל של ממש .. אני צריך לשלב דד ליפט וסקוואט משקל וכ'ו?.
נתונים : מטר 88
שוקל 84 (בחיטוב כרגע)
בן 17 קופץ בסביבות ה55-60 סנטימטר ..(תופס תטבעת של 3.05)..
עכשיו גיליתי תאימונים הפילואמטריים של VERTICAL JUMP BIBLE והלכתי ישר לADVANCED PYLOEMTRIC ROUTINS כי היה כתוב בNOVICE שאם יש לך רקע של תכניות קפיצה אחרות.. אפשר לדלג על זה משהו כזה.. ויש לי רקע של אימונים אינטנסביים מאוד לרגליים (AIR ALERT )
עכשיו התכנית שלי בנויה מהמון תכניות שמשלבות קפיצה ספרינטים סקווטים בלי משל וכ'ו..
כדי להגיע לשיפור מקסימלי אבל של ממש .. אני צריך לשלב דד ליפט וסקוואט משקל וכ'ו?.
נתונים : מטר 88
שוקל 84 (בחיטוב כרגע)
בן 17 קופץ בסביבות ה55-60 סנטימטר ..(תופס תטבעת של 3.05)..