הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה מאמרים

• פותח/ת השרשור Chaa
  • פורסם בתאריך
היתה לי הרגשה שאם אומר משהו על הוד מלכותו ה האלוהים של כל השמנים אחד מסוגדיו יתעצבן ואנסה להכחיש את הכרס המגוחכת של הוד מעלתו.
idiocy.jpg

• פותח/ת השרשור
לא חשבתי שזה יהפוך לוויכוח דווקא על נושא האכילה.
לדעתי אנשים שרוצים לגדול ובמיוחד אם הם אקטומורפיים יכולים לאכול "מלוכלך" בתנאי שיקפידו על תמיכה של מיקרו תזונה לגוף.
מצד שני אם בנאדם מסוגל להכניס כל כך הרבה קלוריות לגוף בצורה נקייה אני בטוח שזה עדיף.

לא חשבתי שזה יהפוך לוויכוח דווקא על נושא האכילה.
לדעתי אנשים שרוצים לגדול ובמיוחד אם הם אקטומורפיים יכולים לאכול "מלוכלך" בתנאי שיקפידו על תמיכה של מיקרו תזונה לגוף.
מצד שני אם בנאדם מסוגל להכניס כל כך הרבה קלוריות לגוף בצורה נקייה אני בטוח שזה עדיף.

ברור שעדיף אבל אתה יכול לאכול 7000 אלף קלוריות בלי ציט ?,
אישית זה סבבה להעלות "מלוכלך" אני לא אומר להעלות שומן בלי סוף פשוט זעשות עליה יותר
גדולה , רוב המתאמנים עושים מסיבה כשהם עולים קילו כשבעצם בעליה רגילה לא מלוכלכת הם צריכים להעלות קילו בשבועיים.

אבל שוב אני לא מצליח להבין את הגיון שלך אני אשאל שוב למה לי לעשות FORCE FEEDING אם אני עולה יפה מ 3200 קלוריות ואין לי שום מחסום ?
אל תהיה נעול על מה שאחד אל תשכח שהתחום הזה נורא אינווידואלי ולכל אחד המטרות שונות. האוכל באמת לא צריך להיות גורם מגביל אבל אין שום צורך להשתולל להגיע אחוזי שומן גבוהים ולהיות מושפע, תאמין לי שאפשר להתקדם מצויון אם אתה מכיר את הגוף שלך היטב ולא צריך באכילה מאולצת.

מסכים איתך לחלוטין .
צריך לאכול מספיק בשביל להתאושש ולהתקדם , עם מספיק לך 3000 קלוריות אתה לא צריך לאכול
סתם .
בקשר לאכילה מאולצת , אם תעברו במקום לאכול אורז לבן וש"ש לדברים יותר אכילים לא תיהיה לרוב האנשים בעיה גם לאכול 5K .

מסכים איתך לחלוטין .
צריך לאכול מספיק בשביל להתאושש ולהתקדם , עם מספיק לך 3000 קלוריות אתה לא צריך לאכול
סתם .
בקשר לאכילה מאולצת , אם תעברו במקום לאכול אורז לבן וש"ש לדברים יותר אכילים לא תיהיה לרוב האנשים בעיה גם לאכול 5K .

3000 קלוריות אף פעם לא יספיק למישהו ששוקל 60 קילו ומתאמן רציני.

בדרך כלל מתאמן ששוקל 60 קילו ומתאמן כמו שצריך, גדל בקצב די מהיר, וצריך להתאושש מאימון לאימון. זה דורש יותר מ 3000 קלוריות. 3000 זה יותר בכיוון של תחזוקה מעלייה במשקל.

בדרך כלל מתאמן ששוקל 60 קילו ומתאמן כמו שצריך, גדל בקצב די מהיר, וצריך להתאושש מאימון לאימון. זה דורש יותר מ 3000 קלוריות. 3000 זה יותר בכיוון של תחזוקה מעלייה במשקל.

עם הוא שם עוד משקל על המוט ועולה במשקל , שיאכל גם 2000 קלוריות .
כל עוד הוא מתקדם אין סיבה לקפוץ מעל הפופיק ואז להלחץ ולעשות חיטוב .

נכון. אבל זה אם מאוד גדול. זה לא קורה כל כך. בדרך כלל קורה המצב ההפוך.

מצאת את זה ב pubmed?
לא, מצאתי את זה מתחת לדדליפט
ותפסיק לדבר על קלוריות או תחזוקה של אנשים כי אלו דברים שאין לך מושג בהם ואתה מדבר פה שטויות, תשאר עם ריפטו והחלב מתאים לך ללוק.

• פותח/ת השרשור

בשביל מתאמן ששוקל 60 קילו 3000 קלוריות זה מעבר לתחזוקה.
אולי אתה מדבר על בנאדם ממש פעיל פיזית עם חילוף חומרים גבוה מאוד.

תודה רבה קראתי חלק מהמאמרים וזה בהחלט שינה לי כמה דברים בחשיבה

👏

לא, מצאתי את זה מתחת לדדליפט
ותפסיק לדבר על קלוריות או תחזוקה של אנשים כי אלו דברים שאין לך מושג בהם ואתה מדבר פה שטויות, תשאר עם ריפטו והחלב מתאים לך ללוק.

עשית דדליפט?? יש תקווה...

תודה,
בהחלט יהיה לי במה לעיין בסופ"ש.

מה זה בשבילך מתאמן כמו שצריך?

חחח יש פה ויכוח מתלהם ולי אין שום שקר אליו, מוזר....

בכל מקרה מתאמן שוקל 60 קילו אמור בלי בעיה לגדול מ3000 קלוריות
אבל שוב, אף אחד לא צריך להגביל את עצמו באוכל

if you're hungry eat, if you're not hungry, eat. it's that simple

חחח יש פה ויכוח מתלהם ולי אין שום שקר אליו, מוזר....

בכל מקרה מתאמן שוקל 60 קילו אמור בלי בעיה לגדול מ3000 קלוריות
אבל שוב, אף אחד לא צריך להגביל את עצמו באוכל

if you're hungry eat, if you're not hungry, eat. it's that simple

אבל אם ה BMR שלי הוא 1235.32 קלוריות, למה שאני אוכל יותר מ 400 מעל התחזוקה? תהיה לי כרס כמו לריפטו.

אבל אם ה BMR שלי הוא 1235.32 קלוריות, למה שאני אוכל יותר מ 400 מעל התחזוקה? תהיה לי כרס כמו לריפטו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

95 מתוך 100 בני אדם יגדלו כרס בגיל 50, רובם גם לפני

Back
למעלה תחתית