הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חילוק החלבון שומן ופחמימה בגוף ...

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
אם אני צריך לדוגמה לצרוך 2600 קלוריות...
זה משנה את החילוק של הפחמימות והשומן ?
למשל אני אשמור על 2 גרם חלבון לכל ק''ג גוף.
השאלה אם השומן והפחמימה משנה איך הם מתחלקים ?
או העיקר שיכנס החלבון וכמות הקלוריות הכוללת ?

• פותח/ת השרשור
אוקיי אבל השאלה מה זה משנה מה אוכל יתר ?
נניח שבשניהם אני שומר על אותם קלוריות... מה זה משנה אם אקח יותר פחמימות או יותר שומן ?
האם זה בסדר אבל לעשות את זה ?

אין שום בעיה עם זה. זה תלוי בהעדפה שלך. אם אתה לא מגיב טוב לפחמימות תוריד את הכמות שלהם ותשלים משומן. אם אין בעיה עם פחמימה אז תוריד מהשומן קצת ותשלים מפחמימה. כל עוד אתה מזגרת הקלורית שלך.

לא משנה.
משה אמר פה פעם שיש עדיפות לצרוך יותר שומן על פחמימה אם היית שמן בעבר, בגלל הרגישות לאינסולין. אבל זה אינדיבידואלי ומשתנה מאדם לאדם. תבדוק על עצמך איך אתה מגיב ליותר שומן/פחמימה.

• פותח/ת השרשור
לא משנה.
משה אמר פה פעם שיש עדיפות לצרוך יותר שומן על פחמימה אם היית שמן בעבר, בגלל הרגישות לאינסולין. אבל זה אינדיבידואלי ומשתנה מאדם לאדם. תבדוק על עצמך איך אתה מגיב ליותר שומן/פחמימה.

אבל אם אני בתוכנית SS שוקל 64 על גובה 68 בערך...
ואני מתכוון לאכול בערך 70 גרם שומן , 160-170 גרם חלבון וקרוב ל400 פחמימות זה בסדר?
בחיים לא הייתי שמן בעבר.

אבל אם אני בתוכנית SS שוקל 64 על גובה 68 בערך...
ואני מתכוון לאכול בערך 70 גרם שומן , 160-170 גרם חלבון וקרוב ל400 פחמימות זה בסדר?
בחיים לא הייתי שמן בעבר.
400 גרם פחמימה?..
תשמע, על פניו זה יוצא 2870 קלוריות שזה חיובי סטנדרטי. אבל 400 גרם... זה יותר מ-6 גרם לק"ג גוף. קצת מוגזם.
אני לא רוצה להטעות אותך סתם, חכה לתגובה של עדי או אחד המנהלים.

כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון ומספיק שומן זה לא משנה כמה פחמימות תצרוך מבחינת עלייה במסת שריר (בהנחה שאתה בחיובי מספיק).

יש שיקולים אחרים (בריאות, עלייה בשומן וכו' וכו') והם אינדיוידואלים או לא קשורים לשאלה שלך.

לא צריכה להיות בעיה. תעקוב אחרי העליה שלך וניטור אחרי אחוזי שומן אם אתה רואה שרוב העליה היא בשומן תקצץ טיפה בפחמימות ובקלוריות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית