אני רוצה לספר בערך על החיטוב שלי ואם אפשר הערות ותיקונים או כל דבר !!!
התחלתי תחיטוב על 72 קילו.. כן זה לא ממש משקל בשביל להתחיל חיטוב אבל כל אחד והמטרות שלו...
ה - BMR שלי כרגע הוא 1700 קלוריות ... לא קיצצתי בפחממות לאט לאט הורדתי בבום הכל
כרגע אני על 30-20 פחממה וגם זה מגיע מדברים אחרים ולא מלחם או אורז ודברים כאלה...
בקשר לגירעון אני מסיים כל יום עם 1400 קלוריות בלי לחשב את האירובי שאני עושה שתיכף אני ירחיב עליו.. ראיתי שיפור ממש משמעותי אני משתדל להתמיד עם התזונה כמה שיותר פה ושם מעידות של שתיה מתוקה או בגטים :nono:
העמסה אני עושה פעם בשבוע ביגלל שאני על דל פחממה
האירובי שלי הולך ככה - אינטרוולים 10 ספרינטים על מהירות הכי גבוה (19-20) באמצע מנוחות 2 דקות הליכה על 6 יוצא לי בערך 4.70 קילומטר בטוטל וחצי שעה על ההליכון אחרי זה אני ניגש לאליפטיקל לעוד 25 דקות לפעמים גם 30 על דופק בינוני
מתאמן AB
a- גב מתח עם משקולות 5 סטים
חתירה דאמבלים או בנט אובר
כתפיים - פרס
הרחקה לצדדים
יד קידמית - מתח ידיים מלפנים
מוט W
b - חזה באנץ פרס
ושיפוע חיובי
יד אחורית - מקבילים
לחיצה צרפתית
רגליים -
- סקוואט במכונה לצערי
ותאומים
בטן עושה 3 פעמים בשבוע
מה אתם אומרים על הגירעון הקלורי ועל האירובי שאני עושה ?
עקבתי אחרי הורדת הקלוריות
67.2 --- 24 דצמבר
66.2 --- 26דצמבר
65.9 --- 27דצמבר
65.5 --- 28דצמבר
עוד כמה ימים אני יעקוב שוב כי חזרתי מאילת אחרי 4 ימים של אוכל מטורף
עד כמה משמעותי לעשות אירובי על בטן ריקה ? זה נותן פוש בחיטוב ? אם כן אני יתחיל לנסות לשלב את זה כמה שאני יכול.
תודה רבה
התחלתי תחיטוב על 72 קילו.. כן זה לא ממש משקל בשביל להתחיל חיטוב אבל כל אחד והמטרות שלו...
ה - BMR שלי כרגע הוא 1700 קלוריות ... לא קיצצתי בפחממות לאט לאט הורדתי בבום הכל
כרגע אני על 30-20 פחממה וגם זה מגיע מדברים אחרים ולא מלחם או אורז ודברים כאלה...
בקשר לגירעון אני מסיים כל יום עם 1400 קלוריות בלי לחשב את האירובי שאני עושה שתיכף אני ירחיב עליו.. ראיתי שיפור ממש משמעותי אני משתדל להתמיד עם התזונה כמה שיותר פה ושם מעידות של שתיה מתוקה או בגטים :nono:
העמסה אני עושה פעם בשבוע ביגלל שאני על דל פחממה
האירובי שלי הולך ככה - אינטרוולים 10 ספרינטים על מהירות הכי גבוה (19-20) באמצע מנוחות 2 דקות הליכה על 6 יוצא לי בערך 4.70 קילומטר בטוטל וחצי שעה על ההליכון אחרי זה אני ניגש לאליפטיקל לעוד 25 דקות לפעמים גם 30 על דופק בינוני
מתאמן AB
a- גב מתח עם משקולות 5 סטים
חתירה דאמבלים או בנט אובר
כתפיים - פרס
הרחקה לצדדים
יד קידמית - מתח ידיים מלפנים
מוט W
b - חזה באנץ פרס
ושיפוע חיובי
יד אחורית - מקבילים
לחיצה צרפתית
רגליים -
- סקוואט במכונה לצערי
ותאומים
בטן עושה 3 פעמים בשבוע
מה אתם אומרים על הגירעון הקלורי ועל האירובי שאני עושה ?
עקבתי אחרי הורדת הקלוריות
67.2 --- 24 דצמבר
66.2 --- 26דצמבר
65.9 --- 27דצמבר
65.5 --- 28דצמבר
עוד כמה ימים אני יעקוב שוב כי חזרתי מאילת אחרי 4 ימים של אוכל מטורף
עד כמה משמעותי לעשות אירובי על בטן ריקה ? זה נותן פוש בחיטוב ? אם כן אני יתחיל לנסות לשלב את זה כמה שאני יכול.
תודה רבה