הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאסה פריסה מלפנים ומוסט....

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
בבקשה לא לשאול למה אני מתאמן עם כפפות, ולא לשאול לגבי משקלי עבודה אני לא טר1ל מסריח שאיכפת לו רק מכמות הפלטות על המוט אז אנא מכם...
402884_2732574307578_1053876894_2874279_827266420_n.jpg

391839_2732377902668_1053876894_2874000_1270070898_n.jpg

עריכה**

נוסף גם סייד+דאבל בייספס (מאימון עם גיל ניסים מהפורום+נתי בן משה):

398474_304968849542514_100000882030892_818413_846519314_n.jpg

0zjeky0m5zdj.bmp

נערך לאחרונה:
גב טוב, נראה שהבייספס בפיגור, מה המשקל גוף שלך?

נ.ב רק אני או שכל הבילדרים בפורום נמצאים על מוניטין שלילי? 😣

גב טוב, נראה שהבייספס בפיגור, מה המשקל גוף שלך?

נ.ב רק אני או שכל הבילדרים בפורום נמצאים על מוניטין שלילי? 😣

כשהם כותבים משפטים בסגנון הזה "אני לא טר1ל מסריח שאיכפת לו רק מכמות הפלטות" אז זה קורה...

גם לי יש גופיה כזאת 😛
גב טוב, בייספ לא אופייני לבילדר...
לידע הכללי, האם אתה מזריק?

• פותח/ת השרשור
הבייספס שלי בעייתי אני יודע אמנם יש לי פיק מטורף בפלקס אבל הוא בנוי קצר מדיי וזה באמת מוריד מהשלמות, וכן לצערי אני יודע שאני לא כלכך משתלב פה בקהילה מהסיבה שאני ממיעוט הבילדרים שאיכפת להם נטו מאיך שהם נראים ועל הזין שלהם כמה הם מרימים, ולזה שמעלי אני עשיתי סייקל אחד של חיטוב (התחרתי בתחרות האחרונה של נאק בצעירים לקחתי מקום 3) ובקרוב אני נכנס לסייקל מאסה.

לצערי אני יודע שאני לא כלכך משתלב פה בקהילה מהסיבה שאני ממיעוט הבילדרים שאיכפת להם נטו מאיך שהם נראים ועל הזין שלהם כמה הם מרימים, .

מי אמר שאתה לא משתלב? פשוט אל תחרטט כמו שאר הבילדרים [רובם] ותישאר כנה כמו שאתה.
פשוט לחברה כמוך יש נטייה לזרוק שהם טבעיים ובעלי משקלי עבודה דמיוניים וכך הם מטעים אחרים.
מכאן השם הרע לבילדרים.

סה"כ נרא בסדר ,יש לך עוד המון עבודה ,סייקל מאסה יהיה ממש מיותר אכשיו
יש לך לגדול טבעי עוד הרבה לפני שימוש בחומרים ,וגם מבחינה פיזית

הבייספס שלי בעייתי אני יודע אמנם יש לי פיק מטורף בפלקס אבל הוא בנוי קצר מדיי וזה באמת מוריד מהשלמות, וכן לצערי אני יודע שאני לא כלכך משתלב פה בקהילה מהסיבה שאני ממיעוט הבילדרים שאיכפת להם נטו מאיך שהם נראים ועל הזין שלהם כמה הם מרימים, ולזה שמעלי אני עשיתי סייקל אחד של חיטוב (התחרתי בתחרות האחרונה של נאק בצעירים לקחתי מקום 3) ובקרוב אני נכנס לסייקל מאסה.

אז בכל זאת
כמה זמן אתה מתאמן ובאיזה תכנית?

בהצלחה לירון בהמשך,נראה גב טוב מאוד, שים דגש על זרועות ויהיה ממש מעולה בפלג גוף עליון

תוצאות יפות, בעיקר בגב,

איזה סייקל עשית בחיטוב בתור סייקל ראשון?

חחח אני זוכר אותך מישראלקאקי....
היית טרול רציני!!
פששש ניראה טוב מאוד לעומת איך שניראת פעם!!!

• פותח/ת השרשור
תוצאות יפות, בעיקר בגב,

איזה סייקל עשית בחיטוב בתור סייקל ראשון?

זה לא נקרא כלכך סייקל חחח 2 CC טסט פרופיונט בשבוע, וויני וקלן, הסייקל באוף סיזן יהיה בקרוב דיבול+סוסטנון.

תודה פלוק, הזרועות לא קטנות כמו שיצאו בתמונה של הפריסה במציאות הידיים אזור דיי דומננטי הבעיה שניחנתי בשרירים קצרים אז זה נותן מראה לא שלם במספר פוזות... לזה ששאל על הפז''ם אימונים לא יודע להגיד לך בדיוק כי במהלך השרות הצבאי האימונים דיי נדפקו לי ובגלל זה הרגליים שלי בפיגור עצבני גם אז אני שם עליהן עכשיו דגש מטורף. בכללי אני מתאמן מגיל קצת פחות מ 18 וכיום בן 21 וחצי.

חח איזה וותיק אתה..

כל הכבוד על השיפור שעשית ועל המקום השלישי בנאק..

• פותח/ת השרשור
תודה בן ולמה אתה מדבר כאילו אנחנו שני אנשים זרים חחחחחחחחחח

לא הבנתי למה אתה לא מפרסם משקלי עבודה? ומה הקשר לטרול? ובאמת מה הקשר לכפפות? ומה הקשר סייקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית