נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
אני אישית לא הייתי נכנס לסייקל במצב הזה
אבל זה רק אני
שיהיה בהצלחה בהמשך
אבל זה רק אני
שיהיה בהצלחה בהמשך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי אמר שבשביל להתחיל סייקל צריך 180 קילו סקוואט? וזה לא שאני מתאמן חצי שנה או שנה יש לי וותק, וגם ילד כבר אני לא אז מזה משנה? חוץ מזה שהתמונות לא כלכך ממחישות את המצב האמיתי כי זה שצילם אותנו לא יודע לצלם אבל זה מה יש...
זה לא נקרא כלכך סייקל חחח 2 CC טסט פרופיונט בשבוע, וויני וקלן, הסייקל באוף סיזן יהיה בקרוב דיבול+סוסטנון.
תודה פלוק, הזרועות לא קטנות כמו שיצאו בתמונה של הפריסה במציאות הידיים אזור דיי דומננטי הבעיה שניחנתי בשרירים קצרים אז זה נותן מראה לא שלם במספר פוזות... לזה ששאל על הפז''ם אימונים לא יודע להגיד לך בדיוק כי במהלך השרות הצבאי האימונים דיי נדפקו לי ובגלל זה הרגליים שלי בפיגור עצבני גם אז אני שם עליהן עכשיו דגש מטורף. בכללי אני מתאמן מגיל קצת פחות מ 18 וכיום בן 21 וחצי.
שמדובר בסייקל חיטוב שאתה יושב על 200 מ''ג טסט פרופ בשבוע זה לא נקרא סייקל רציני, דגש לרגליים בסייקל מאסה נותן פיצול כזה שאימון אחד נטו על קוואדס ואימון אחד נטו על אמס.
שמדובר בסייקל חיטוב שאתה יושב על 200 מ''ג טסט פרופ בשבוע זה לא נקרא סייקל רציני, דגש לרגליים בסייקל מאסה נותן פיצול כזה שאימון אחד נטו על קוואדס ואימון אחד נטו על אמס.
איך אתה מפריד את הקוואדס מההאמס ?
לירון כל הכבוד גב ענקק,ידיים עיניין בעייתי גנטי אני מבין .... ואל תיכנס לסקייל מאסה.
איך אתה מפריד את הקוואדס מההאמס ?
תודה ארתור הידיים בסדר גמור סתם יצא בתמונה אני יושב על היקף לא קטן בכלל, הבעיה מה שכן שהמבנה שרירים קצר וזה דופק את השלמות שלהן...
מה הבעיה, נותן אימון אחד של פרונט סקוואט, לאנג'ים פשיטות, לג פרס, ובאימון אמסטרינג סטיף דד ליפט, כפיפות סקוואט LB
אתה מודע לזה שבשני הימים גם הקואד וגם האמס עובדים?תודה ארתור הידיים בסדר גמור סתם יצא בתמונה אני יושב על היקף לא קטן בכלל, הבעיה מה שכן שהמבנה שרירים קצר וזה דופק את השלמות שלהן...
מה הבעיה, נותן אימון אחד של פרונט סקוואט, לאנג'ים פשיטות, לג פרס, ובאימון אמסטרינג סטיף דד ליפט, כפיפות סקוואט LB
אתה מודע לזה שבשני הימים גם הקואד וגם האמס עובדים?