הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאסה פריסה מלפנים ומוסט....

אני אישית לא הייתי נכנס לסייקל במצב הזה
אבל זה רק אני
שיהיה בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
מי אמר שבשביל להתחיל סייקל צריך 180 קילו סקוואט? וזה לא שאני מתאמן חצי שנה או שנה יש לי וותק, וגם ילד כבר אני לא אז מזה משנה? חוץ מזה שהתמונות לא כלכך ממחישות את המצב האמיתי כי זה שצילם אותנו לא יודע לצלם אבל זה מה יש...

גב טוב, חוץ ממנו הכול דרוש שיפור, חליק דיבורים יותר מעשים, תתחיל את העבודה הקשה עכשיו אני מקווה לראות בהמשך תוצאות טובות יותר מפני שהשתחררת מהצבא ממה שהבנתי, בהצלחה:)
אגב, לגבי המוסט מוסקיולר והבייספס הקצר, המוסט מוסקיולר יכול לבוא בכמה צורות, תנסה את הצורה שתמחיש את הבייספס בצורה הכי טובה, אולי כמו שנתי עושה

• פותח/ת השרשור
אתה טועה אמנם התמונות מראות אתזה בצורה קצת לא מחמיאה, בפריסה הידיים יצאו קטנות מהרגיל אני עומד על היקף יד דיי מכובד אבל לא ארשום בשביל למנוע וויכוחים, הומסט מוסקיולר זה התמונה היחידה שדיי ממחישה את המצב הקרוב למציאות, כן השתחררתי מהצבא ועכשיו אני חוזר לאימונים מסודרים יותר וזה הזמן לתת פוש לרגליים אז מאמין שבסייקל מאסה ועם אימונים טובים עד שנה הבאה הציג בתחרות שיפור ניכר לאומת התחרות בנובמבר שלצערי לא הצגתי רמה ברגליים.

חחחחחחחחחח אתה עדיין ממשיך"התמנות לא משקפות את המציאות אני יותר גדול " כמו תמיד .

בהצלחה עם סייקל שלא תקריח

מי אמר שבשביל להתחיל סייקל צריך 180 קילו סקוואט? וזה לא שאני מתאמן חצי שנה או שנה יש לי וותק, וגם ילד כבר אני לא אז מזה משנה? חוץ מזה שהתמונות לא כלכך ממחישות את המצב האמיתי כי זה שצילם אותנו לא יודע לצלם אבל זה מה יש...

אני אמרתי את זה?
אמרתי את דעתי לגבי הזרקות במצב הנ"ל
אבל אתה נראה כמו מישהו שזה קצת מוקדם בשבילו (אבל כן,גם אם אין לך 180 קילו סקוואט זה אומר משהו )

שיהיה בהצלחה בכל אופן

זה לא נקרא כלכך סייקל חחח 2 CC טסט פרופיונט בשבוע, וויני וקלן, הסייקל באוף סיזן יהיה בקרוב דיבול+סוסטנון.

תודה פלוק, הזרועות לא קטנות כמו שיצאו בתמונה של הפריסה במציאות הידיים אזור דיי דומננטי הבעיה שניחנתי בשרירים קצרים אז זה נותן מראה לא שלם במספר פוזות... לזה ששאל על הפז''ם אימונים לא יודע להגיד לך בדיוק כי במהלך השרות הצבאי האימונים דיי נדפקו לי ובגלל זה הרגליים שלי בפיגור עצבני גם אז אני שם עליהן עכשיו דגש מטורף. בכללי אני מתאמן מגיל קצת פחות מ 18 וכיום בן 21 וחצי.

שני חומרים זה לא סייקל? זה בערך נכון כמו שיש לך פיק מטורף בביספס.

איך אתה נותן דגש לרגליים?

• פותח/ת השרשור
שמדובר בסייקל חיטוב שאתה יושב על 200 מ''ג טסט פרופ בשבוע זה לא נקרא סייקל רציני, דגש לרגליים בסייקל מאסה נותן פיצול כזה שאימון אחד נטו על קוואדס ואימון אחד נטו על אמס.

שמדובר בסייקל חיטוב שאתה יושב על 200 מ''ג טסט פרופ בשבוע זה לא נקרא סייקל רציני, דגש לרגליים בסייקל מאסה נותן פיצול כזה שאימון אחד נטו על קוואדס ואימון אחד נטו על אמס.

גם 1000 מ"ג פרופ בשבוע זה לא רציני אם אתה לא יודע איך להתאמן ואיך לאכול.

איך אתה מפריד את הקוואדס מההאמס ?

לירון כל הכבוד גב ענקק,ידיים עיניין בעייתי גנטי אני מבין .... ואל תיכנס לסקייל מאסה.

אני יודע איזה שינוי משמעותי עברת וכו'..
שים פה תמונות מהתחרות
ותענה לי בפייסבוק

• פותח/ת השרשור
לירון כל הכבוד גב ענקק,ידיים עיניין בעייתי גנטי אני מבין .... ואל תיכנס לסקייל מאסה.

תודה ארתור הידיים בסדר גמור סתם יצא בתמונה אני יושב על היקף לא קטן בכלל, הבעיה מה שכן שהמבנה שרירים קצר וזה דופק את השלמות שלהן...

איך אתה מפריד את הקוואדס מההאמס ?

מה הבעיה, נותן אימון אחד של פרונט סקוואט, לאנג'ים פשיטות, לג פרס, ובאימון אמסטרינג סטיף דד ליפט, כפיפות סקוואט LB

תודה ארתור הידיים בסדר גמור סתם יצא בתמונה אני יושב על היקף לא קטן בכלל, הבעיה מה שכן שהמבנה שרירים קצר וזה דופק את השלמות שלהן...

מה הבעיה, נותן אימון אחד של פרונט סקוואט, לאנג'ים פשיטות, לג פרס, ובאימון אמסטרינג סטיף דד ליפט, כפיפות סקוואט LB

לא בודד פה כלום! אתה חושב שבתרגילים האלה הקוודס וההמס לר עובדים יחד?? 😵

אתה מודע לזה שבשני הימים גם הקואד וגם האמס עובדים?

• פותח/ת השרשור
אתה מודע לזה שבשני הימים גם הקואד וגם האמס עובדים?

בתרגילים שהקוואדס והאמס עובדים בו זמנית זה יותר דגש על צד אחד, אם אני עושה פרונט סקוואט זה נותן יותר דגש על הקוואדס, זה כמו שתגיד שבנץ' פרס מישורי זה עובד על כל החלקים של החזה ובשיפוע עליון מרבית האחוזים הולכים לחזה עליון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית