הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אוכל למסה

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אני מחפש אוכל לתקופה המסה שמשמינים וזולים אז רציתי לשתף את כולם שקית בוטנים אמריקאים (200 גרם) עולה 5.5 שקל , ומכילה 962 קלוריות ו32 גרם חלבון .

לדעתי אחלה חטיף כקינוח לארוחה .

אשמח לשמוע על עוד מוצרים שיש לכם להציע שלא קשים לאכילה (משו לנשנש) שזולים ומכילים הרבה קלוריות .

בוטנים זה קקה

beef jerky
נקניקים וגבינות
מה קקה?,תראה איזה ערכים,מלא קלוריות 32 חלבון ,ל200 גרם זה אחלה להוספת קלוריות לתפריט.
הבעיה שקית של 50 גרם עולה 5.5 שקל אז אתה כבר צריך לקנות 4 כאלה,וזה כבר פחות משתלם.

נערך לאחרונה:
לא יודע כמה הייתי מעוניין להזין את עצמי בכמויות עצומות של (1) קטניות (2) חלבון מן הצומח (3) שומן מהצומח [אומגה 6, שומן רב בלתי-רווי]

לא יודע כמה הייתי מעוניין להזין את עצמי בכמויות עצומות של (1) קטניות (2) חלבון מן הצומח (3) שומן מהצומח [אומגה 6, שומן רב בלתי-רווי]
מה רע בקטניות?

• פותח/ת השרשור
CHOCOLATE CHIPS COOKIES עוגיות עם 37% שוקולד צ'פס - טעים בטירוף 12 עוגיות שמכילות מעל 1000 קלוריות אבל רק 12 גרם חלבון בערך .

בכל מיקרה מי שבמסה ויכול להרשות לעצמו אז אחלה ארוחה לילית בחורף עם כוס שוקו חם .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית