הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך חיטוב

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
70 קילו, 13-14 א.ש, 4 חודש בחיטוב, ירדתי עד כה כ 10 קילו.
אני מרגיש שבשבועיים האחרונים נתקעתי, אבל לא בטוח, אמרתי שאני נותן שבועיים לראות אם קורה משהו (עד מוצש הקרוב), אם תיהיה ירידה של חצי קילו זה בסדר, השאלה אם באמת ירד משהו.
אני כרגע בחיטוב רגיל, 1500-1600 קלוריות ביום, 140 חלבון וסביבות ה 100 פחמימה.

אם באמת נתקעתי, אז למה זה ? קראתי שאפשר להגיע גם ל 10 א.ש עם דיאטה רגילה... אולי הגוף שלי לא יכול ?

אז מה כדאי לעשות במקרה שנתקעתי ? UD2 לא מתאים, נכון ? כי זה מתבסס עם גירעון קלורי גדול, ובא.ש שלי אני כבר לא יכול לשרוף כמות כזאת של שומן ביום (לפי הנוסחה שיש באחד המאמרים, 69 כפול כמות השומן בגוף, זה יוצא שאני יכול לשרוף סביבות ה 600 ביום)

אז לנסות AD ?

האם כדאי לקחת אפדרין ? האם זה באמת יעיל ? אם כן, אז זה בסדר בשילוב עם AD ?

אני כבר הרבה זמן בחיטוב, וזה מתחיל להיות די קשה, אני כבר ממש רוצה לסיים עם זה. אז אם לעשות את זה נכון, אפשר לסיים את זה בגג חודש ? (המטרה זה לסביבות ה 10 א.ש שזה תכלס כולה עוד 1-2 קילו...)

4 חודשים 10 קילו??
זה דיי קצת
ואולי החילוף חומרים שלך התרגל לגרעון של 600
להגדיל אותו יהיה לך כבר ממש קשה.
היסודות של החיטוב לא נבנו טוב כנראה וזה הגיע למצב שזה תוקע אותך

• פותח/ת השרשור
למה החילוף חומרים הרגל ? עשיתי העמסות... או שאחרי תקופה כזאת ארוכה עמה כבר לא מספיקה ?...
להגדיל את הגירעון אני יכול, הייתה תקופה של חודש שעשיתי UD והייתי עם 1100 קלוריות...
השאלה אם אני יגדיל את הגירעון האם זה יהיה בסדר וזה לא יהיה מעבר לכמות קלוריות שהגוף יכול לשרוף ביום ולא יביא לעיבוד שריר ?

זה לא קשור
צריך להגדיר את הגרעון בשלב מסוים,ככה לפחות אני עשיתי
בכל מקרה משהו לא היה טוב מלכתכילה
10 קילו ב4 חודשים זה לא מצב טוב

4 חודשים 10 קילו??
זה דיי קצת
למה 10 קילו ב4 חודשים זה קצת?
תוכניות חיטוב "קלאסיות" (למשל, תוכנית התזונה במדריך בפורטל קילוגרם) מתבססות על חצי קילו בשבוע.
4 חודשים=17 שבועות=8.5 ק"ג
בוא נוסיף ~1.5 ק"ג של נוזלים = 10 ק"ג

רגיל לחלוטין.

קודם כל הייתי ממליץ לך לצאת לנייטרלי של שבוע-שבועיים.
4 חודשים בגירעון קלורי רציף זה תקופה ארוכה מאוד.

אחר-כך אם ברצונך להמשיך לרדת לאחוז נמוך יותר הייתי מציע לך לנסות משהו אחר לגמרי.
- תמעיט את אחוז הפחמימה שלך קרוב לאפסי (כלומר מה שיגיע יהיה בעיקר או בלבד מירקות)
- תשמור על 20-30% מהתפריט חלבון
- תעלה שומן לכל השאר - דהיינו - רב התפריט יתבסס על שומן (שומן רווי בעיקר)

אתה תכנס לקטוזיס וזה "ירעיד" את הגוף ויעזור לו לשנות את ה-set-point, מה גם שצריכת שומן גבוהה תעזור לגוף לשקם\לשמור על מצב הורמונלי תקין בגוף.

לא יודע מה תכנית האימונים שלך\אירובי, אבל תזהר מלהגיע לאימון יתר.

אתה יכול גם לנסות בהמשך - פרוטוקולים של שומן עיקש (של לייל), או דיאטת IF.

4 חודשים 10 קילו??
זה דיי קצת

חחח לא כולם כמוך יורדים תוך חודש 8 קילו מ-18% שומן לקוביות. 10 קילו ב-4 חודשים זה די סביר אם מניחים ירידה לא גדולה של נוזלים בהתחלה וירידה של כחצי קילו כשזה מתאזן.

חחח לא כולם כמוך יורדים תוך חודש 8 קילו מ-18% שומן לקוביות. 10 קילו ב-4 חודשים זה די סביר אם מניחים ירידה לא גדולה של נוזלים בהתחלה וירידה של כחצי קילו כשזה מתאזן.

🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית