הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית הכי טובה למתאמן מתחיל בלי סקוואט ודדליפט?

shablulon

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
-27
29
0
אני לא יכול לבצע את התרגילים האלה בחדר כושר שאני נמצא בו.[

תודה רבה לעוזרים.

קח תוכנית מהפורטל בלי דדליפט, ותכניס לג פרס במקום הסקוואט. (רק אם יש במכון שלך לג פרס בשכיבה).
אתה יכול להעתיק לפה תוכנית שהיית רוצה לעשות ונעשה לה כמה שינויים קטנים.

אתה חתיכת שקרן, אתה בחדר כושר בלי מאמנים שאוסרים עליך לבצע את התרגילים האלו. זה סה"כ מקלט קיבוצי.
העיקר בנצ' אתה עושה בלי בעיה אבל סקואט ודדליפט אתה מפחד לעשות?

למה אתה לא יכול לבצע ? אין כלוב ?
גם אני נמצא במכון ללא כלוב אבל אני מנסה כמה שאני יכול לעשות את התרגילים האלה ...
תוציא תמוט של הבאנץ ותעשה דדליפט כנל גם לגביי פרס רק סקוואט לא תוכל

דדליפט אפשר בכל מקום שיש בו רצפה ומוט

לא בכל חדר כושר הצוות מאפשר את זה.

---------- התגובה התווספה ב 10:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:39 ----------

אתה חתיכת שקרן, אתה בחדר כושר בלי מאמנים שאוסרים עליך לבצע את התרגילים האלו. זה סה"כ מקלט קיבוצי.
העיקר בנצ' אתה עושה בלי בעיה אבל סקואט ודדליפט אתה מפחד לעשות?

הוא חייב לך דין וחשבון????? הוא החליט שהוא רוצה תוכנית בלי התרגילים הנל, מי אתה שתקרא לו שקרן?

לא בכל חדר כושר הצוות מאפשר את זה.

---------- התגובה התווספה ב 10:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:39 ----------

הוא חייב לך דין וחשבון????? הוא החליט שהוא רוצה תוכנית בלי התרגילים הנל, מי אתה שתקרא לו שקרן?

אני במקרה חבר טוב מאוד שלו.
ישבתי לידו בזמן שכתבתי את התגובה הזאת והוא נקרע מצחוק...
אבל התכוונתי לכל מילה שאמרתי.

איך שאני רואה את זה הסיבה היחידה להתחמק מביצוע התרגילים הנ"ל הוא להיות ילד \ אחד שלא מסוגל לקחת אחריות על עצמו וללמוד טכניקה.
אם אתם 2, אין דרך קלה יותר מלעזור אחד לשני ולשפר את הטכניקה.

בהצלחה

אם בכל זאת אתה מחפש את התכנית הכי טובה, אז היא לא תהיה טובה בלי התרגילים האלו

אם אתה מתעקש פשוט תעשה תכנית AB עם לג פרס או תרגיל אחר שאתה כן יכול לעשות במכון, לא מוצא סיבה לפצל ל ABC וכולי בלי סקוואטים ודדליפט בשלב זה

סקוואט זה התרגיל הכי בונה מסה שיש לרגללים!!אני לפעמיים נותן אימון רק סקוואטים לרגליים! אז להוציא תרגיל כזה זה לא לעניין! לגבי הדדליפ אם לא תעשה דד ליפט כלשהו הזוקפים שלך יהיו חלשים וזה לא מומלץ וגם יש סוברים שדדליפט זה התרגיל שהכי בונה עובי לגב.

אם דדליפט זאת לא אופצייה, הייתי מחליף אותו ב- Low Cable Squat-pull throughs.
וסקוואט, בצער רב בלג פרס.

• פותח/ת השרשור
אני במקרה חבר טוב מאוד שלו.
ישבתי לידו בזמן שכתבתי את התגובה הזאת והוא נקרע מצחוק...
אבל התכוונתי לכל מילה שאמרתי.

מה?! אני לא מכיר אותו! מי זה?! ואני באמת לא חייב לך דין וחשבון. עכשיו תראה אני לא מבינה מה קורה פה קוקווריקוווו כאןןן אלון גלללללללללללללללל!! ;susss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית