הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל שימוש בYohimbine יעוץ קטן

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
אוקי אז ככה הבנתי יש 2 שיטות לקחת תיהומבין 1. על בטן ריקה שעה לפני אימון עם 200 מ"ג קפאין והשיטה השנייה 3-4 שעות אחרי האחרונה ... יש הבדל משמעותי בין הקיבה ריקה ?
כמות השימוש 0.2 על כל קילו במשקל גוף אני צריך לקחת 13 מ"ג וזה לא מתחלק עם הקפסולות שהם 2.5 מ"ג אם אני יקח 6 כדורים זה יצא לי 15 מ"ג אם אני יקח 5 יצא לי 12.5 מה עדיף בהתחלה ?

תודה 😃

1) כדאי שהאימון יהיה אירובי\אינטרוולים - לא ממליץ על אימון עצים על בטן ריקה ויהומבין
אם אתה מתעקש על אימון עצים - תשתה חצי סקופ לפני האימון וחצי סקופ אחרי (אבקת חלבון)

2) יהומבין יש לקחת על בטן ריקה, לפחות 3-4 שעות אחרי הארוחה האחרונה (ויותר עדיף שהאחרונה הייתה דלת-פחמימה) - הסיבה היא שאינסולין ויהומבין לא חברים טובים ולכן נרצה לשמור את האינסולין נמוך ככל האפשר.
לכן אפשר ואפילו מומלץ לקחת על הבוקר אחרי "צום לילה". 30-60 דק' לפני הפעילות ובסופה לצרוך חלבון.

3) ביום-יומיים הראשונים אתה יכול לקחת חצי מהמינון לראות איך אתה מגיב וכדי להתרגל.
לאחר מכן תוכל להמשיך עם 5, אין צורך ב6 כדורים, קח בחשבון שירידה במשקל תוריד את הצורך במינון. אבל זה באמת דיי זניח.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לך ...
אני מתאמן אינטרוולים 10 ספרינטים למשך 30 שניות על מהירות 19 (הדופק מגיע ל 170+) ואז 2 דקות מנוחה הליכה על מהירות 6 .. לאחרונה התחלתי לעשות זאת עם תופסת של שיפוע כל ספירנט מעלה שיפוע... מרגיש את זה מאוד בקושי אני מסיים 10 ספרינטים לאחר מכן אני עושה אליפטיקל דופק 130-140 למשך 25 דקות .. זה יהיה מתאים עם השילוב של היהומבין ?

חפש בפורטל פרוטוקול של שומן עיקש.

לייל ממליץ שם על כמה דרכים, אחת מהם היא ספרינטים של 30 שניות - 60 שניות מנוחה, במשך 5-10 דק'. אחרי כן, 5 דק' מנוחה ורק אז אירובי בעצימות בינונית~.

ואשמח לדעת איך אתה עושה ספרינטים על מסילה בחד"כ?
מהנסיון שלי זה דורש לשחק עם הכפתורים כל שניה וזה מחרפן.

• פותח/ת השרשור
יש כפתורי הזנה בהליכון .. אני לוחץ על החץ למעלה שמעלה את המהירות ואז במספרי הזנה 19.0 ואז הזנה וזה מעלה למהירות שאני רוצה, ובשביל להוריד אני לוחץ חץ למטה ואז 6.0....

אם אני ישאר באירובי שאני עושה כרגע כמו שרשמתי לך זה יהיה לא טוב או שאפשר להישאר ככה ?

אין בעיה עם מה שאתה עושה.
מה שיותר חשוב לזכור - זה את הרעיון הכללי של אינטרוולים -> הפסקה -> אירובי
ושחשוב לגוון - וזה אומר ריצה \ אופניים \ אליפטיקל \ סטפר... וגם את זמני האינטוול וכמה... (15-45, 30-60 ...)
אתה יכול לעשות גם במקום הספרינטים אימון מטאבולי (סגנון קרוספיט), ושוב פעם, תקרא את המאמר בפורטל.

• פותח/ת השרשור
אני מנסה לגוון כמה שיותר .. אופניים מתסכל אותי ...
אני יעשה ריצה אליפטיקל וסטפר פעם ככה ופעם ככה..
מודה לך

קראתי שגם לוקחים תיהומבין ביום ללא אימון או שלא הבנתי נכון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי אני יתחיל עם 5 כדורים ונראה מה יהיה כי לפי מה שהבנתי אין השפעה מתחת ל 8-10 מ"ג במכה

1)
לכן אפשר ואפילו מומלץ לקחת על הבוקר אחרי "צום לילה". 30-60 דק' לפני הפעילות ובסופה לצרוך חלבון.

בהצלחה

ממה שידוע לי אמורים להמשיך את הצום 4 שעות מרגע הנטילה ולא לשבור אותו לאחר הפעילות.

• פותח/ת השרשור
אתה נראה לי מתכוון לשילוב עם אפדרין .. אחריי אימון אירובי עם שימוש יהומבין מיד ארוחה

---------- התגובה התווספה ב 21:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:11 ----------

מה ההשפעה של טירוזין עם היוהבין ? מומלץ לקחת טירוזין או שאפשר לוותר על זה מה אתם ממליצים ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מתחיל בשיפוע 2 וכל ספירנט שאני מסיים אני מעלה בעוד שיפוע עד שאני מרגיש שאני מטפס על הקיר כבר חח
כל זה והמהירות נשארת קבועה על 19

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני אוהב דברים לא פשוטים זה מאתגר...
תאמת שיותר קל לי לעשות אירובי על בטן ריקה משום מה והקפאין יעזור לי, בחיים לא שתיתי קפה כל 22 שנות חיי ככה שאני מאמין שאני יקבל פוש בהתחלה

---------- התגובה התווספה 07-01-2012 ב 15:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה 06-01-2012 ב 23:53 ----------

אני מתבלבל פה במשהו ... אני הולך להשתמש ביוהמבין על קיבה ריקה והבנתי שצריך לאכול 4 שעות אחרי הנטילה של היוהמבין ובמקומות אחרים שקראתי אמרו לאכול מיד אחרי האימון אירובי...

נראה אם הבנתי נכון .. קמתי ב 9 לדוגמא לקחתי יוהמבין + קפאין עושה את האימון אירובי ורק ב - 1 לאכול ארוחה ? כדי שהאינסולין לא יפריע לההשפעה של היוהבין ?

נערך לאחרונה:
אני אוהב דברים לא פשוטים זה מאתגר...
תאמת שיותר קל לי לעשות אירובי על בטן ריקה משום מה והקפאין יעזור לי, בחיים לא שתיתי קפה כל 22 שנות חיי ככה שאני מאמין שאני יקבל פוש בהתחלה

---------- התגובה התווספה 07-01-2012 ב 15:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה 06-01-2012 ב 23:53 ----------

אני מתבלבל פה במשהו ... אני הולך להשתמש ביוהמבין על קיבה ריקה והבנתי שצריך לאכול 4 שעות אחרי הנטילה של היוהמבין ובמקומות אחרים שקראתי אמרו לאכול מיד אחרי האימון אירובי...

נראה אם הבנתי נכון .. קמתי ב 9 לדוגמא לקחתי יוהמבין + קפאין עושה את האימון אירובי ורק ב - 1 לאכול ארוחה ? כדי שהאינסולין לא יפריע לההשפעה של היוהבין ?

בטוח שתית תה או קולה או משקאות אנרגילה למינהן ככה שאני בטוח שהגוף שלך רגיל לקפאין, לא במינון של כדורי קפאין עדיין 😃

כדי למקסם את השפעת היהומבין תבצע את הפעילות האירובית 30-60 דק' אחרי שצרכת ולא מיד .

• פותח/ת השרשור
לא פשוט נראה לי הולך להיות על בטן ריקה בבוקר, לעשות אימון אירובי כמו שאני עושה ולא לאכול 4 שעות אחריו
🤩

---------- התגובה התווספה 08-01-2012 ב 13:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה 07-01-2012 ב 18:48 ----------

להפסיק את השימוש בקריאטין ? גם קריאטין גם יוהמבין וקפאין ?
גם ככה נשאר לי כמה מנות בקריאטין ואני מסיים אותו מה אתם אומרים

---------- התגובה התווספה 09-01-2012 ב 02:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה 08-01-2012 ב 13:07 ----------

עוד משהו ... כדי לקחת אחרי האימון אירובי אבקת חלבון ולא לחכות 4 שעות מהנטילה כדי למנוע פירוק שריר או שזה יפריע לההשפעה ביגלל האינסולין ?

נערך לאחרונה:
לא פשוט נראה לי הולך להיות על בטן ריקה בבוקר, לעשות אימון אירובי כמו שאני עושה ולא לאכול 4 שעות אחריו
🤩

---------- התגובה התווספה 08-01-2012 ב 13:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה 07-01-2012 ב 18:48 ----------

להפסיק את השימוש בקריאטין ? גם קריאטין גם יוהמבין וקפאין ?
גם ככה נשאר לי כמה מנות בקריאטין ואני מסיים אותו מה אתם אומרים

---------- התגובה התווספה 09-01-2012 ב 02:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה 08-01-2012 ב 13:07 ----------

עוד משהו ... כדי לקחת אחרי האימון אירובי אבקת חלבון ולא לחכות 4 שעות מהנטילה כדי למנוע פירוק שריר או שזה יפריע לההשפעה ביגלל האינסולין ?
לא יתפרק לך שריר...אל דאגה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית