הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל שימוש בYohimbine יעוץ קטן

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
אוקי אז ככה הבנתי יש 2 שיטות לקחת תיהומבין 1. על בטן ריקה שעה לפני אימון עם 200 מ"ג קפאין והשיטה השנייה 3-4 שעות אחרי האחרונה ... יש הבדל משמעותי בין הקיבה ריקה ?
כמות השימוש 0.2 על כל קילו במשקל גוף אני צריך לקחת 13 מ"ג וזה לא מתחלק עם הקפסולות שהם 2.5 מ"ג אם אני יקח 6 כדורים זה יצא לי 15 מ"ג אם אני יקח 5 יצא לי 12.5 מה עדיף בהתחלה ?

תודה 😃

אין בעיה עם קריאטין. זה פשוט לא יועיל לך ויפריע לך לראות התקדמות בגלל הנוזלים.

באשר לשאר - קום בבוקר, קח יהומבין, צא לאירובי, תאכל חלבון ואז תמשיך תפריט כרגיל.
אין צורך להשאר בצום עוד 4 שעות אחרי האירובי, פשוט תעדיף חלבון בלבד.

• פותח/ת השרשור
בימים ללא אימון ... אני קם בבוקר לוקח יהומבין אין צורך גם קפאין אם אני לא מתאמן ?
ואוכל 4 שעות אחריי הנטילה ?

---------- התגובה התווספה ב 12:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:57 ----------

אין בעיה עם קריאטין. זה פשוט לא יועיל לך ויפריע לך לראות התקדמות בגלל הנוזלים.

באשר לשאר - קום בבוקר, קח יהומבין, צא לאירובי, תאכל חלבון ואז תמשיך תפריט כרגיל.
אין צורך להשאר בצום עוד 4 שעות אחרי האירובי, פשוט תעדיף חלבון בלבד.

אני לא נשאר בצום 4 שעות אחריי האיבוי אלה ככה:
קם ב 10 לוקח יהומבין + קפאין 11 אירבי עד 12 וב-2 אני אוכל . 4 שעות צום מהנטילה

יהומבין עדיף גם ביום ללא אימון.
ל-טירוזין אין צורך, הוא הכרחי בעיקר לפני אירובי (בעיקר מסוג אינטרוולים)

• פותח/ת השרשור
זה אומר לקחת כל יום 5 כדורים של היוהמבין X7 זה יוצא 35 כדורים בשבוע בקופסא יש 90 קפסולות מה התועלת של קופסא אחת ? מזל שקניתי 2

• פותח/ת השרשור
עכשיו חזרתי מאימון אירובי ולקחתי בפעם הראשונה תיוהמבין 5 קפסולות + 200MG קפאין..
אני לא יודע אם זה משפיע עלי לא הרגשתי משהו מיוחד חוץ מיזה שהדופק שלי הגיע ל 200 באינטרוול ה10 והזעתי קצת יותר ....

2 קפסולות זה מה שאתה צריך לקחת על משקל הגוף שלך כדי להרגיש משהו

(בנוסף, אחרי שימוש ממושך בקפאין מומלץ לעשות הפסקה)

• פותח/ת השרשור
או חידשת לי .. בפורטל היה כתוב לקחת את היוהמבין + 200MG קפאין שזה יוצא קפסולה אחת ...
ומה ההגדה שלך לשימוש ממשוך בקפאין בינתיים אני כמה ימים בודדים

• פותח/ת השרשור
כן מרגיש ללא ספק מרגיש אותו טוב מאוד אחריי 20 דקות כבר.. אני חושב אולי לעשות תאימון אירובי פחות משעה מזמן הנטילה כי גם ככה אני מרגיש אותו הרבה לפני

אני מניח שכ"א יגיד לך משהו קצת שונה. אם אתה משתמש 3-4 פעמים בשבוע אז אפשר לעשות תקופה של שבועיים התנקות אחת ל2-4 שבועות שימוש.

• פותח/ת השרשור
שבוע הבא אני ישים לב אם יהיה ... כרגע לקחתי רק פעמיים חמישי ושישי (שבת העמסה לא לקחתי)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי אסור להתאמן משקולות עם יוהמבין... אם נגיד אני יקח בבוקר יעשה אירובי ואחריו בטן זה גם מסוכן ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית