דיון אני עושוה פליאו כבר חודש ושבוע וחצי וירדתי 9 קילו מטורף - יש תמונות

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
שמעו היה לי קרס , בטן הייתה סוג של עיגול או גוש אחד.

אני כבר תקופה ארוכה לא ממש מתאמן - משהו כמו פעם בשבוע . (ג'ובניק בצבא)
וגם כשאני מתאמן זה נטו משקולות אין אירובי בכלל בכלל

בכל מיקרה עכשיו הבטן שלי מחולקת למין 3 שכבות משהו נדיר רצח . רואים ישר ביטני רואים הפרדה עם האלכסונים וגם הפרדה עם המותן כסל .בתמונות לא ממש רואים את זה .
התמונות האלה על גוף קר , אולי פעם הבאה נצלם אחרי אימון ואז בכלל ...

חשוב לי להוסיף שאני אוכל ים של שומנים ואוכל עד שאני שבע - (6 ביצים מלא חמאה אבוקדו גבינות שמנת 30 אחוז ופרמזנט אגוזים שקדים ומה שאתם לא רוצים שיש בו שומן רווי ) - פסיכי!

הבעיה היחידה שגם ככה אני מטר שבעים ( לפניי שנה בדקתי ) ואני פשוט התכווצתי וממשיך להתכווץ

תעשו את החושבים שלכם אבל לדעתי זה איכות חיים . הרגשה קלילה ,יותר אנרגיה ויותר בריאות .

עריכה :
חפשו paleo או מר קדמוני

נערך לאחרונה:
- זו השערה שמבוססת על הגיון שאולי קטוזיס זה לא בהכרח "בריא" לתקופות ארוכות?
(אין מחקר ספציפי בנושא - יש הסקות מתוך מחקרים בנושאים דומים, הסקה על-פי הגיון ביולוגי ותצפית על מטופלים)
להזכירך הטענה היא:
דיאטה קטוג'נית לפרק זמן ארוך עלולה להביא להיפו-תירואידיזם, היפוגליקמיה ומייצר עומס על הכבד.
ואגב, כל הנ"ל לא בהכרח רע אם הגוף באמת נמצא בצום.

- איך שיערת שקטוזיס זה המצב הטבעי (תגדיר טבעי) של האדם?

כן, כבר חזרת על הטענה מספר פעמים. הדבר היחיד שהיא מבוססת עליו זה שמצב של carb restriction דומה למצב של starvation ולכן, סכנה! אין לזה באמת שום ביסוס מדעי ולא ביולוגי ולא נעליים.

וברור שהגוף שלך היה בקטוזיס רוב הזמן בתקופה הפלאוליטית. כמות הפחמימות שהייתה זמינה לך הייתה אפסית. קצת קשה לצאת מקטוזיס בעזרת שתי בננות.

כן, כבר חזרת על הטענה מספר פעמים. [1]הדבר היחיד שהיא מבוססת עליו זה שמצב של carb restriction דומה למצב של starvation ולכן, סכנה! אין לזה באמת שום ביסוס מדעי ולא ביולוגי ולא נעליים.

[2]וברור שהגוף שלך היה בקטוזיס רוב הזמן בתקופה הפלאוליטית. כמות הפחמימות שהייתה זמינה לך הייתה אפסית.
קצת קשה לצאת מקטוזיס בעזרת שתי בננות.

[1]אוקיי אני מסכים איתך. עדיין לא נראה לי אופטימלי למתאמן שרוצה להתקדם.

[2]באשר למצב הטבעי, קודם כל ידוע שהיו את ה-kitavans שחיו על דיאטה עתירת-פחמימות (יחסית לתקופה כמובן) ובנוסף יש את הסברה שבקיץ הייתה נטייה לאכול יותר פחמימות כהכנה לחורף (וגם כי זה עונת הפרי) ולבסוף לא הייתה מכולת כדי לקנות את הממוטה שלך או הבננות, ולכן סביר שהייתה רוטציה מסויימת.
* עכשיו שמתי לב שהוספת רוב הזמן, אז אני מניח שהגענו להסכמה.

נערך לאחרונה:
איך זה קשור לאופטימליות של אימונים? אפשרי גם לרוץ מרתונים בקטוזיס ולשמור על אותם ביצועים.

http://www.nutritionandmetabolism.com/content/1/1/2

🤩
אחלה מאמר באמת, תודה.
רק שהסייג שם זהה לכוונה שלי בעניין האימונים.

with the one caveat that anaerobic (ie, weight lifting or sprint) performance is limited by the low muscle glycogen levels induced by a ketogenic diet, and this would strongly discourage its use under most conditions of competitive athletics.

אגב, ידוע לך מידע תומך בעניין של דיאטה קטוג'נית עם אחוז שומן גבוה vs. דיאטה קטוג'נית עם אחוז חלבון גבוה (או\ו דיאטת carb-cycling)?

נערך לאחרונה:
איזה נורא מה שרשום בויקיפדיה. בגדול, דיאטה קטוג'נית אומר דל-פחמימה כאשר מגיע שלב שהגוף שלך מייצר גופי קטון (מתעל שומן לאנרגיה) ומכאן קטו-ג'נית. הגוף משתמש בשומן כמקור אנרגיה במקום פחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית