הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית אומגה 3 ומולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
אני צריך חשבתי על לקנות את שניהם.
(לא בארץ כי זה יקר)
אז אשמח להמלצות על המוצרים , מה לקנות.
העקרונות הם שיהיו בעלי תקן של הFDA ושבגדול יהיה מחירים טובים למרות שהבדלים בסדר גודל של 5-10 דולר לא ישברו אותי על מנת לקנות מוצר יותר טוב.
כרגע, בגלל שזה חורף אני מעדיף שיהיה בו ויטמיו D
ואשמח גם לאחד שיש בו ממש קצת (שיהיה לקיץ ,במקום לפתוח עוד נושא מאוחר יותר)
תודה לעוזרים.

אשמח גם ל"אי-המלצות" על מוצרים שלא טובים\לא מצדיקים את המחיר\או כל דבר לא טוב.

תלוי מאיפה אתה מזמין.
מולטי ויטמין - twinlab once daily, הוא בסיסי, זול, מוכר ויש בו מה שצריך במולטי. וגם זה כדור אחד. חוסרים כמו (K2, ויטמין D, מגנזיום, אבץ, ויטמין C, יוד) ניתן להשלים על-פי הצורך באופן פרטני כיוון שרב המולטי ממילא לא שמים צורות איכותיות (שנספגות) או\ו לא מספיק.
גם האופטי-מן הוא אחלה אבל 3 כדורים וגם מעט יותר מדי + כל מיני שטויות + יקר יותר.

אומגה 3, אני בדר"כ משתמש בזה של NSI\********, אבל זה רק אם אתה מזמין מהם. קרלסון נחשב איכותי (ויקר).
ויטמין די עדיף כדורי ג'ל של 2000-4000IU

בקשר להודעה שמעלי
אני כשאני צורך אופטימן אני גם מתסף מהצד באבץ מגנזיום ויטמין די וסי.ככה שבאמת עדיף שתקנה את הטווינלאב (הכדורים שם פשוט גרמו לי להקיא כמה פעמים אז הפסקתי לקחת אותם)

על סמך מה אתה אומר את זה?
אוניברסיטה. לא זוכר באיזה קורס זה היה.
B12 הוא אחד המרכיבים הכי יקרים, וציאנוקובולמין הוא הגרסא הכי זולה שלו, יש מתילקובולמין ודיבנקוזיד שהם יותר איכותיים. ד"א ציאנוקובולמין, בצריכה גבוהה מדי הוא רעיל, יש בו ציאניד.

אל תסתבך
טוולינאב, אומגה של קרלסון או NOW, ויטמין D בנפרד ואם אתה רוצה ללכת רחוק מגנזיום ציטראט, ויטמין C ואבץ.

אין מוסכמות בכל מה שקשור לויטמינים ומינרלים. לא רק לספורטאים. הכל קשקשת.
הRDA למשל של ויטמין C הוא כזה שאם תקח פחות, תקבל סקרבי.
הכל קשקוש.
ספורטאים בדרך כלל לוקחים מולטי ומתספים בעוד 30 אבץ בלילה. אבל אבץ חשוב מאוד לספורטאים. כנל ויטמין C.

כמה נק' מפתח בקשר לויטמין C:
500-1000 מ"ג הוא מינון מומלץ

למי חשוב לתסף: ספורטאים, מעשנים, דיאטה עתירת-פחמימות

מעבר לזה יש לויטמין C יתרונות במינונים גבוהים בהתמודדות עם מחלות זיהומיות.

סולגר כותבים על הB קומפלקס שלהם רק Cobalamin.....מה אני אמור להבין מזה?
קובלמין זה השם של ויטמין B12, כמו שחומצה אסקורבית=ויטמין C.
אני לא יודע מה זה אומר שיש בסולגאר. אם התווית בעברית, אז אולי תחפש את התווית המקבילה בארה"ב.

כל המולטי האלה מאיפה אתה יודע שמשהו שמה נישפג בצורה רצינית בכלל .
תן פעם בשבוע בראש עם כבד בקר תאכל ארוחות נורמאליות . תתפוס לך שמש טובה ולא מוגזמת כמה פעמים בשבוע תוסיף אומגה 3 ואולי פרוביוטיקה ואתה מסודר לדעתי

עריכה :

תוספי תזונה לוקחים אחרי שעושים בדיקת דם ולא סתם ככה כי ניראלי . תעשה לכל מה שאתה חושב שיכול להיות חסר לך ותראה

למה צריך בדיקות דם כדי לקחת תוספי תזונה? אתה נהנה לבזבז כסף של אחרים בלי סיבה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית