הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש לי הצעה טובה לאבקת חלבון,אבל של אולטימייט..

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
חבר של אבא שלי יכול להביא לי 5 קילו ב300
אני יודע שהם טעו בבדיקות מעבדה
אבל האם הסטייה כזאת גדולה כדי לוותר על כזה מחיר?

בוא לא נתייחס לסטיית מעבדה רגע, אתה באמת רוצה לשלם 300 ש"ח וכך "לחסוך"? לסבול מאבקה עם טעם מגעיל ולבלוע בדרך גושים שלא מתערבבים עד שייגמר הדלי בסבל וייסורים כי כבר שילמת?

הטעם לא מגעיל בכלל לטעמי
אני משתמש בוניל עוגיות שלהם כבר הרבה זמן והוא אחלה
מה שנפל זה ה-iso93 שלהם לא הwhey הרגיל (prostar)

לא יודע למה אומרים שהיא לא מתערבבת טוב ואין לה טעם טוב.. לפי דעתי אחלה טעם (ועוד שלי היא בננה) ומתערבב דווקא טוב ללא גושים..

לא יודע למה אומרים שהיא לא מתערבבת טוב ואין לה טעם טוב.. לפי דעתי אחלה טעם (ועוד שלי היא בננה) ומתערבב דווקא טוב ללא גושים..

הבננה שלהם לא משהו לדעתי
הוניל נחמד
הוניל עוגיות מנצח
אני צריך לטעום את השוקולד והתות(או פירות יער לא בטוח מה יש להם)

גם אני קיבלתי את העסקה הזאת (חבר של חבר של היבואן), אנחנו מדברים על הפרוסטאר נכון ?
אם כן, לך על זה בלי לחשוב פעמיים, גם בגלל שלאבקה הזאת אין בדיקות מעבדה ככה שאי אפשר לדעת כמה יש וכמה אין, מה שאומר שאי אפשר לפסול אותה עדיין, וגם כי כמו שאחרים אמרו- לא קריטי אם זה 80% חלבון או 70% חלבון.
מה גם שלדעתי הטעם של האבקה הזאת היא פצצה (היה לי גם וניל וגם קרם עוגיות), ומתערבב טוב מאוד ללא גושים ולא כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית