הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש מגבלה לביצים?

• פותח/ת השרשור MCV
  • פורסם בתאריך

MCV

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
41
142
0
אני אוכל כ6 ביצים ביום, לאחרונה ממש התחלתי לאהוב ביצים.
האם יש כמות מסויימת שלא כדי לעבור?

רצוי לא לאכול יותר מ2-3 חלמונים ביום (הצהוב). מן הסתם רצוי להגביל שלא תיהיה בעיה עם כולסטרול בעתיד. נכון שכולסטרול חשוב בגוף אבל לכל דבר יש גבול

רצוי לא לאכול יותר מ2-3 חלמונים ביום (הצהוב). מן הסתם רצוי להגביל שלא תיהיה בעיה עם כולסטרול בעתיד. נכון שכולסטרול חשוב בגוף אבל לכל דבר יש גבול

מן הסתם רצוי לדעת על מה מדברים לפני שפותחים את הפה.

אני אוכל 8 10 ביצים קשות כל יום כבר משהו כמו שנה וחצי ב AD , לא בתפריט רגיל עם פחמימות.
עשיתי בדיקות דם לא מזמן ולא בדיוק קראו לי להגיע דחוף לקופת חולים..

Vince Gironda used to have his trainees eat 3 dozen eggs a day fried in certified raw butter, for some reason. They all lived. Juice is a glass of sugar and water, with a few vitamins. It will just make you fat. Stick with milk, meat, eggs, vegetables, and fruit and you cannot fuck up.

תרומתי הצנועה לשירשור.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל 8 10 ביצים קשות כל יום כבר משהו כמו שנה וחצי ב AD , לא בתפריט רגיל עם פחמימות.
עשיתי בדיקות דם לא מזמן ולא בדיוק קראו לי להגיע דחוף לקופת חולים..
עושה אנאבוליק דיאט? מצליח להתקדם במשקלי עבודה טוב? אני כרגע בחיטוב אנאבוליק דיאט ומאוד נוח לי איתו מתכנן גם לעשות, דבר יחידי שאני חושש זה העלייה במשקלים.

לך על זה, תנסה תראה אם זה מתאים לך
אני עליתי 15 קילו עם התכנית עלייה מאוד יפה, משקלי עבודה עלו גם, הכל תלוי בפלוס הקלורי ואל תשכח שאתה עושה העמסות כל סוף שבוע אז זה לא שאתה לא אוכל פחמימות בכלל , ממה יש לפחד.?
היתרון ב AD שאם אתה עושה אותה כמו שצריך באמת, אתה לא צריך לחטב כל 4-6 חודש ואתה יכול למשוך עלייה במאסה תקופה ארוכה
כל אחד ומה שמתאים לו אבל אם אתה כבר מנסה אז תיתן לזה הזדמנות כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
לך על זה, תנסה תראה אם זה מתאים לך
אני עליתי 15 קילו עם התכנית עלייה מאוד יפה, משקלי עבודה עלו גם, הכל תלוי בפלוס הקלורי ואל תשכח שאתה עושה העמסות כל סוף שבוע אז זה לא שאתה לא אוכל פחמימות בכלל , ממה יש לפחד.?
היתרון ב AD שאם אתה עושה אותה כמו שצריך באמת, אתה לא צריך לחטב כל 4-6 חודש ואתה יכול למשוך עלייה במאסה תקופה ארוכה
כל אחד ומה שמתאים לו אבל אם אתה כבר מנסה אז תיתן לזה הזדמנות כמו שצריך
איך אתה יודע מתי להוסיף קלוריות? אתה כביכול לא עולה באחוזי שומן בדיאטה הזו

מן הסתם רצוי לדעת על מה מדברים לפני שפותחים את הפה.
דבר ראשון זה משו שגם רופא יגיד לך. דבר שני אני רוצה ליראות מחקרים שאומרים ש3000 מג כולסטרול ביום לא יפגע בך. דבר שלישי גם אם אתה יודע משו אחר זה לא סיבה ליצחוק על מי שבא לשפוך קצת מהידע דלו ולעזור לאנשים. ממש כל הכבוד לך אתה גבר גבר ויודע הכל. דוקטורט יש לך? גם לך זה נוגע קעקע

דבר ראשון זה משו שגם רופא יגיד לך. דבר שני אני רוצה ליראות מחקרים שאומרים ש3000 מג כולסטרול ביום לא יפגע בך. דבר שלישי גם אם אתה יודע משו אחר זה לא סיבה ליצחוק על מי שבא לשפוך קצת מהידע דלו ולעזור לאנשים. ממש כל הכבוד לך אתה גבר גבר ויודע הכל. דוקטורט יש לך? גם לך זה נוגע קעקע
דבר ראשון רוב הרופאים לא רק שלא מעודכנים במחקרים, הם לא יודעים לקרוא אותם. דבר שני תריץ חיפוש בפורום, יש על זה אפילו נעוץ בפורום תזונה. דבר שלישי אני לא רואה שאתה שופך ידע אלא יותר מה שלמדת בפורומים של אנשים שלא יודעים לקרוא. דבר רביעי - כן, יש לי במקרה דוקטורט. ומה זה קעקע?

כל דבר במידה. אין בעיה עם 5-6 ביצים, אבל יותר מזה זה פשוט מיותר לפי דעתי. יש כל כך הרבה מקורות חלבון שאין צורך לצרוך יותר.

גילוי נאות: הייתי על 5 ביצים קשות ליום במשך 4 חודשים רצופים, פרופיל השומנים שלי היה מעולה.

כל הכבוד על הדוקטורט.. דיברתי על קעקע שכתב הודעה לפניך. ותודה אני יקרא את המחקרים בנתיים זה נשמע לי מופרך

תרומתי הצנועה לשירשור.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mark Rippetoe
Vince Gironda used to have his trainees eat 3 dozen eggs a day fried in certified raw butter, for some reason. They all lived. Juice is a glass of sugar and water, with a few vitamins. It will just make you fat. Stick with milk, meat, eggs, vegetables, and fruit and you cannot fuck up.
תרומתי הצנועה לשירשור

מעבר לעובדה שריפטו אינו אינסטנציה מקובלת לענייני תזונה, התרומה שלך מתאימה יותר
לשאלה "האם ידוע על אנשים שאכלו הרבה ביצים ולא מתו מייד?"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית