הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש מגבלה לביצים?

• פותח/ת השרשור MCV
  • פורסם בתאריך

MCV

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
41
142
0
אני אוכל כ6 ביצים ביום, לאחרונה ממש התחלתי לאהוב ביצים.
האם יש כמות מסויימת שלא כדי לעבור?

אני יודע מניסיון שאני לא מגזים. לא ממש מלמדים לקרוא בחוגים לרפואה, מלמדים לשנן ולירוק החוצה (ולו רק בגלל החומר העצום שצריך לשנן). חוצמזה שאני למדתי 12 שנים ולכן אני יותר סוס.
לא חגגו לך 18 שבוע שעבר?😣

למרות שאני סה"כ מסכים עם משאתה כותב,אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים לגבי "השכלת רופאים" באמת נראה לך שאדם שלמד 10 שנים אקדמיות, לא יודע לקרוא אנגלית?,או טיפש יותר ממך?
מתחיל להיות ממש מעצבן כל הזלזול הזה.
רופאים לומדים 3 שנים אקדמאיות. ועוד 4 קליניות. אין לי מושג איך הגעת ל10.
ואם אתה חושב שמלמדים אותם לקרוא ולהסיק מסקנות יש לה טעות גדולה.
הם יודעים להסתובב עם הספר המתאים ולהקיא מה שכתוב בו. וזה בסדר. הם בסך הכל טכנאיי אנשים וזה מה שצריך.

זה עדיין לא סיבה לזלזל ברופאים והשכלתם.

עם זאת -
היוקרה עולה להם לראש ואז קורה שרופא שהתמחה ב-X יהיר מספיק כדי לספק קביעות בתחום Y.
ומצד שני, אנשים נוטים לחפש אוטוריקה מהרופא כאילו הוא דמות נשגבת מבינתם.

דבר ראשון זה משו שגם רופא יגיד לך. דבר שני אני רוצה ליראות מחקרים שאומרים ש3000 מג כולסטרול ביום לא יפגע בך. דבר שלישי גם אם אתה יודע משו אחר זה לא סיבה ליצחוק על מי שבא לשפוך קצת מהידע דלו ולעזור לאנשים. ממש כל הכבוד לך אתה גבר גבר ויודע הכל. דוקטורט יש לך? גם לך זה נוגע קעקע
הייתי אצל אנדוקרינולוג לא מזמן והוא אמר פחות או יותר את מה שאומרים פה בפורום כבר הרבה זמן...

רופאים לומדים 3 שנים אקדמאיות. ועוד 4 קליניות. אין לי מושג איך הגעת ל10.
ואם אתה חושב שמלמדים אותם לקרוא ולהסיק מסקנות יש לה טעות גדולה.
הם יודעים להסתובב עם הספר המתאים ולהקיא מה שכתוב בו. וזה בסדר. הם בסך הכל טכנאיי אנשים וזה מה שצריך.
ככה זה בכל תואר גם בתואר שלי בחשבונאות,אתה לומד שפה,את התמצית אתה זוכר,והשאר שוכח.
או שאתה עדיין זוכר את כל הקורסים שלך במהלך התואר?

הייתי אצל אנדוקרינולוג לא מזמן והוא אמר פחות או יותר את מה שאומרים פה בפורום כבר הרבה זמן...

אז מאיפה מגיעים כל הדברים האלה שהעולם אומר על ביצים? חוץ מיזה זה נישמע הגיוני שכמות גדולה כל כך של משו תפגע בך מתישהו..

זה מה שקורה שנותנים לממשלה כסף להריץ דברים, זה הכל התחיל איפשהו בעבר שמצאו קורלציה בין כולסטרול ומחלות לב ומשמה התחילו מסעות ההפחדה, סיפורי אימה שביצים הם רוצחים. משם ועד היום זה כבר אינטרסים להשאיר את הסטטוס-קוו, יש מי שזה נח לו.

דבר ראשון רוב הרופאים לא רק שלא מעודכנים במחקרים, הם לא יודעים לקרוא אותם. דבר שני תריץ חיפוש בפורום, יש על זה אפילו נעוץ בפורום תזונה. דבר שלישי אני לא רואה שאתה שופך ידע אלא יותר מה שלמדת בפורומים של אנשים שלא יודעים לקרוא. דבר רביעי - כן, יש לי במקרה דוקטורט. ומה זה קעקע?

דוקטורט......... 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית