עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקראו לי שתגיעו להחלטה במה שווה להשקיע
אני לא סוחר במניות, אני סוחר במט"ח ובנגזרים. זה לא תחום שמתאים לכל אחד. וכן, אני רואה הצלחות.
מה יתן לי פקמ? על 70 אלף שקל קיבלתי בשנה 357 שקל מהחשבון בלאומי.
אני קונה דולרים ויורו ושמה בבלטות, חשבתי להשקיע בעוד מט"ח אני עובדת על זה.
ובינתיים בא לי להשקיע סכומים קטנים באג"ח כי לא בא לי לשים את כל הכסף על קרן הצבי, עבדתי קשה נורא בשביל זה.
טוב אני אבדוק בבנקים שלי לגביי השקעות..
המלצה של אדם זר שאת לא מכירה מהאינטרנט:
אל תקני יורו ואל תקני דולרים, צרות גדולות בגוש היורו ובארה"ב, 2 המטבעות בדרך למפולת הרים.
אם את רוצה לסחור ולקחת סיכון ממליץ לך להמר נגד (שורט) היורו מול הדולר, כלומר יש סיבות לצפות שערך היורו יגיע לרמה של אפילו 1ל1 מול הדולר.
חפשי eur\usd
50-60 ככה
---------- התגובה התווספה ב 03:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:36 ----------
זה אומר שהיורו יתרסק הרבה יותר מהר מהדולר?
למרות שאתה צופה לשניהם ירידה?
מה יתן לי פקמ? על 70 אלף שקל קיבלתי בשנה 357 שקל מהחשבון בלאומי.
אני קונה דולרים ויורו ושמה בבלטות, חשבתי להשקיע בעוד מט"ח אני עובדת על זה.
ובינתיים בא לי להשקיע סכומים קטנים באג"ח כי לא בא לי לשים את כל הכסף על קרן הצבי, עבדתי קשה נורא בשביל זה.
טוב אני אבדוק בבנקים שלי לגביי השקעות..
המלצה של אדם זר שאת לא מכירה מהאינטרנט:
אל תקני יורו ואל תקני דולרים, צרות גדולות בגוש היורו ובארה"ב, 2 המטבעות בדרך למפולת הרים.
אם את רוצה לסחור ולקחת סיכון ממליץ לך להמר נגד (שורט) היורו מול הדולר, כלומר יש סיבות לצפות שערך היורו יגיע לרמה של אפילו 1ל1 מול הדולר.
חפשי eur\usd
בטווח הקרוב הדולר יתחזק היורו יתפרק. עד שבארה"ב ייצאו עם עוד "הרחבה כמותית" כלומר הדפסה של כסף. בטווח הרחוק גם הדולר ייפול
יש לך עוד טיפים מהכדור בדולח שלך? אתה משכיר אותו במקרה?
שמע אתה חצוף, אתה לא מתבייש?
כדורי בדולח זה בלוף גדול וזה ידוע, טוב שלא אמרת קריאה בקפה.
תאמין לי שאני יודע מה אני אומר זה לא פעם ראשונה שלי, אני אישית משתמש במדיטציה טרנסנדנטלית בשביל לצאת מהגוף ולהיות נוכח בוועדות הפיסגה של קרן המטבע הבינלאומית בבריסל
אם אתה רציני אתה יכול ליצור איתי קשר ואפשר לקבוע פגישה לבדוק אם בכלל יש לך מספיק אנרגיות בשביל ללמוד את השיטה