הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה שימפאנזות מנצחות כלכלנים

• פותח/ת השרשור
אני לא סוחר במניות, אני סוחר במט"ח ובנגזרים. זה לא תחום שמתאים לכל אחד. וכן, אני רואה הצלחות.

תקראו לי שתגיעו להחלטה במה שווה להשקיע

לא שווה להשקיע. תקני אג"ח ישראל/ארה"ב/פינלנד
או לחילופין שימי בפק"מ/חסכון כזה או אחר [תשתדלי להשיג אחד צמוד למדד]. ריבית דריבית זה שולט.

---------- התגובה התווספה ב 18:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:14 ----------

אני לא סוחר במניות, אני סוחר במט"ח ובנגזרים. זה לא תחום שמתאים לכל אחד. וכן, אני רואה הצלחות.

אין הבדל. מסחר זה מסחר. אם אתה יודע לסחור את יכול לסחור מניות, חזירים, תחתונים ובננות. כל מה שיש לו שוק.
השאלה האמיתית היא לא אם אתה רואה הצלחות. היא האם אתה רווחי בתוכלת? 😉
-אל תענה. לא מתכוון להכנס לחשבון בנק שלך.

נערך לאחרונה:
מה יתן לי פקמ? על 70 אלף שקל קיבלתי בשנה 357 שקל מהחשבון בלאומי.
אני קונה דולרים ויורו ושמה בבלטות, חשבתי להשקיע בעוד מט"ח אני עובדת על זה.
ובינתיים בא לי להשקיע סכומים קטנים באג"ח כי לא בא לי לשים את כל הכסף על קרן הצבי, עבדתי קשה נורא בשביל זה.
טוב אני אבדוק בבנקים שלי לגביי השקעות..

ובינתיים בא לי להשקיע סכומים קטנים באג"ח כי לא בא לי לשים את כל הכסף על קרן הצבי, עבדתי קשה נורא בשביל זה.

המלצה של אדם זר שאת לא מכירה מהאינטרנט:
אל תקני יורו ואל תקני דולרים, צרות גדולות בגוש היורו ובארה"ב, 2 המטבעות בדרך למפולת הרים.
אם את רוצה לסחור ולקחת סיכון ממליץ לך להמר נגד (שורט) היורו מול הדולר, כלומר יש סיבות לצפות שערך היורו יגיע לרמה של אפילו 1ל1 מול הדולר.
חפשי eur\usd

כמובן שיכאב להפסיד ויהיה כיף להרוויח, אבל אני שמה סכומים של כסף שלא יהיה אכפת לי להפסיד כי מבחינתי זה "שכר לימוד"
קצת ללמוד מה מותר ומה אסור ומה עדיף ומה כדאי .
אבל שמחה לקבל את העצה שלך

הניסיון היחידי שלי זה בהשקעה במניות.
כרגע לא ממליץ. הבורסה לא יציבה לפי איך שזה נראה.

50-60 ככה

---------- התגובה התווספה ב 03:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:36 ----------

אל תקני יורו ואל תקני דולרים, צרות גדולות בגוש היורו ובארה"ב, 2 המטבעות בדרך למפולת הרים.
אם את רוצה לסחור ולקחת סיכון ממליץ לך להמר נגד (שורט) היורו מול הדולר, כלומר יש סיבות לצפות שערך היורו יגיע לרמה של אפילו 1ל1 מול הדולר.
חפשי eur\usd

זה אומר שהיורו יתרסק הרבה יותר מהר מהדולר?

למרות שאתה צופה לשניהם ירידה?

50-60 ככה

---------- התגובה התווספה ב 03:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:36 ----------

זה אומר שהיורו יתרסק הרבה יותר מהר מהדולר?

למרות שאתה צופה לשניהם ירידה?

בטווח הקרוב הדולר יתחזק היורו יתפרק. עד שבארה"ב ייצאו עם עוד "הרחבה כמותית" כלומר הדפסה של כסף. בטווח הרחוק גם הדולר ייפול

קודם כל תחליפי תוכנית חסכון.

אם את לא רואה את ההבדל בין להשקיע בהלוואה/פקמ/אגח לבין לקנות משהו [כמו מטח] אז באמת צריך ללכת לבסיס.
מרגע שקנית משהו, לא משנה מה, את מקווה/חושבת/מאמינה/מפחדת שהמשהו הזה יעלה בערכו, כדי שתוכלי למכור אותו גבוה ברווח קפיטל. אחרת תפסידי.
אם קנית מט"ח כלשהו, צריכים להיות לך סיבות טובות מאד לחשוב שהמט"ח הספציפי הזה יעלה, ביחס לשקל כמובן [כי קנית דולר בשקל, לדוגמה].
לעומת פק"מ למשל, שאין לו ערך פנים. אחוז קבוע [בדרך כלל] של רווח על השקעה.
כמובן שתמיד את נלחמת מול האינפלציה. אבל במקרה שאת לא סוחרת [וזה המון המון ללמוד] ההצעה שלי היא כמו ההצעה של איינשטיין: שימי את הכסף בחסכון שצובר ריבית ד-ריבית [כבר אמרתי שפונקציה מעריכית זה קסם?]. זה תמיד עדיף על להפסיד אותו.
ואל תדאגי. השוק כבר ידאג שאת שכר הלימוד את תשלמי. ושלא תחשבי שתביני כל כך מהר לבד איך לא להפסיד וששכר הלימוד הזה קבוע מראש.

דרך אגב על 70K הייתי מצפה לראות תשואה שנתית של מינימום 2800 ש"ח נטו - בשנה הראשונה [שזה 4%] שנה שניה זה כמובן יותר וכו'. תחליפי תוכנית חיסכון. אחרת כבר עדיף לקנות אג"ח ממשלתי [לא חייב של ישראל] ולקבל את ה6% בשנה לפחות.

חפשי eur\usd

בטווח הקרוב הדולר יתחזק היורו יתפרק. עד שבארה"ב ייצאו עם עוד "הרחבה כמותית" כלומר הדפסה של כסף. בטווח הרחוק גם הדולר ייפול

יש לך עוד טיפים מהכדור בדולח שלך? אתה משכיר אותו במקרה?

יש לך עוד טיפים מהכדור בדולח שלך? אתה משכיר אותו במקרה?

שמע אתה חצוף, אתה לא מתבייש?
כדורי בדולח זה בלוף גדול וזה ידוע, טוב שלא אמרת קריאה בקפה.
תאמין לי שאני יודע מה אני אומר זה לא פעם ראשונה שלי, אני אישית משתמש במדיטציה טרנסנדנטלית בשביל לצאת מהגוף ולהיות נוכח בוועדות הפיסגה של קרן המטבע הבינלאומית בבריסל
אם אתה רציני אתה יכול ליצור איתי קשר ואפשר לקבוע פגישה לבדוק אם בכלל יש לך מספיק אנרגיות בשביל ללמוד את השיטה

שמע אתה חצוף, אתה לא מתבייש?
כדורי בדולח זה בלוף גדול וזה ידוע, טוב שלא אמרת קריאה בקפה.
תאמין לי שאני יודע מה אני אומר זה לא פעם ראשונה שלי, אני אישית משתמש במדיטציה טרנסנדנטלית בשביל לצאת מהגוף ולהיות נוכח בוועדות הפיסגה של קרן המטבע הבינלאומית בבריסל
אם אתה רציני אתה יכול ליצור איתי קשר ואפשר לקבוע פגישה לבדוק אם בכלל יש לך מספיק אנרגיות בשביל ללמוד את השיטה

תשמע בשביל יכולות כמו שלך אנשים יהיו מוכנים לשלם המון כסף...

אני מציע שתשכיר את שרותיך.. אולי תפתח אתר או משהו..

אולי כנס שותפות באתר הזה:
http://www.orenzarif.co.il/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית