הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון העמסה בדל פחממה

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
אני לקראת סוף חיטוב דל פחממה מסיים תיום על 20 פחממה שהם באים מקוטג' גם ככה ...
פעם בשבוע אני עושה העמסה הכי נוח לי יום שבת ...
במהלך השבוע אין לי בעיה לסיים תיום על 1500 קלוריות בשביל המטרה שלי אבל איך שמגיע שבת נפתחות הצ'קרות ואני לא מצליח לשלוט על העמסה שלי .. אני לא אוכל זבל אבל עדין בכמויות..

איך זה הגיוני שב [FONT=&quot][/FONT]14 לינואר שקלתי 73

[FONT=&quot]והיום אחריי העמסה העלתי 3 קילו 😳[/FONT]
[FONT=&quot]וזה אחריי 2 ביקורים בשירותים על הבוקר
[/FONT]

אחי מה פעם ראשונה אתה נשקל אחרי העמסה... אני בערב של סוף ההעמסה לפעמים גם שוקל 4 קילו יותר מאשר שהייתי לפני... חוץ מזה שיש איזה קילו של מזון בקיבה שתכננת כל היום, כל השאר זה פשוט נוזלים... ולפחות אצלי אחרי יום יומיים אני חוזר למשקל המקורי...

ואם כבר מדברים - אז הנוזלים שצוברים בהעמסה, איך הם יוצאים מהגוף, בשתן ? כי השבוע פיתאום 3 ימים אחרי ההעמסה אני משתין בכמויות.. קשור ?

• פותח/ת השרשור
לא יודע אחי אני חושב ביכלל לוותר על העמסה מחר ..
מתסכל אותי שאני עד עכשיו מוריד אותה זה לא עובד ככה משהו לא בסדר

גם אם אתה אחד שצובר נוזלים, ולוקח לו הרבה זמן להפתר מהם, הקטע פה הוא שאתה עדיין מוריד שומן, אולי אתה לא רואה את זה על המשקל כי הנוזלים אחרי ההעמסות מסווים את זה, אבל אחרי כמה שבועות אני בטוח שיהיה הבדל במשקל גם אם תיהיה יחסית נוזלי... הרי לא התחלת את הדל פחמימה אחרי שכבר היית יבש מנוזלים...
בקיצור אתה מוריד משקל אל תדאג, ולגבי הנוזלים תפסיק לדאוג כי בסוף החיטוב אתה גם ככה תעלה כמה קילו נוזלים, אם זה פשוט צריך להשלים...

• פותח/ת השרשור
בלי קשר אני חושב שיש לי בעיה בחילוף חומרים יוצא לי להיות בשירותים פעם ביום אם ביכלל !!!!
ואני לא מדבר על להשתין..
יש למישהו עצות בשבילי ?

הבנתי שלתות תה ירוק עוזר וגם מים קרים וביכלל להיות בסביבה קרה

אתה בדל פחמימה + מאזן שלילי. יש לזה את ההשלכות.

יש סוג של דל פחמימה בלי העמסה. SKD. שם ניתן לצרוך יותר פחמימה. ולא לבצע העמסות.

• פותח/ת השרשור
אני חושב על לדחות את העמסה של מחר למועד אחר כבר בא לי לסיים עם החיטוב הזה ולא בא לי שוב להעלות כמה קילויים ואז להשקיע שבוע שלם בשביל להוריד אותם

• פותח/ת השרשור
אין זה לא מסתדר לי ... זה נראה לי כבר בעיה פסיכולןגית אני לא מצליח לבקר את העמסה שלא נדבר על לשלוט עליה אני פשוט אןכל בכמויות מפחידות ואני לא מרגיש שבע רק בטן מנופחת ואני לא יכול ללכת זקוף מה אני עושה במצב הזה זה תוקע אותי לגמרי בחיטוב זה לא אפשרי העמסה הזאת איך שמגיע יום שבת הלך על המטבח ואני מדבר על כמויות מפחידות של אוכל... אני חושב על לבטל את ההעמסה הזאת עד שאני מסיים תחיטוב

היה קורה לי גם ההתפרצויות האלה בהעמסה, זה כאילו אתה יוצא לרגע מהתפריט שלך בחיטוב ומרשה לעצמך עוד ועוד..
אבל אם לא תעשה תפריט מבוקר ותחשוב שזה כמו התפריט חיטוב שלך ותאכל לפי זה(אין מה לעשות.. תחשוב שכל השבוע שאתה עושה ומתאמץ "הולך סתם")

• פותח/ת השרשור
בטח זה מבאס אותי לגמרי עד שאני מוכן להגיע למצב שאני מוותר על ההעמסה הזאת לא רוצה פחממות רוצה לסיים תחיטוב הזה כבר ... נראה לי באמת אני ישב על תפריט העמסה ואני מקווה שאני יתמיד בו כי אחרת שום דבר לא שווה ככה זה מתסכל

תסתכל על זה על כמו יום רגיל בחיטוב, אבל עם תפריט שונה. אם אתה משוגל כל השבוע בקושי לאכול, אז מה פיתאום םה אתה נשבר ? תעשה תפריט ליום העמסה ותאכל לפי זה, אל תסתכל על זה כמו על יום של לאכול מה שבא לך...

• פותח/ת השרשור
כן צודק אני צריך להסתכל על זה בצורה אחרת חבל שאני נזכר עכשיו אחריי 2 העמסות כושלות ...
נעשה תפריט מינימום חלבון ושומן והיתר פחממות 500 מעל התחזוקה או שנייטרלי יהיה בסדר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית