עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא יותר מידי 1000 קלריות גרעון ?אפדרין זה רק עוד איזה 5-10% לBMR שזה יוצא בערך 2400 קלוריות עם אירובי.
ההמלצה הגורפת היא 1000 קלוריות גירעון,אצלך זה 360~ (אם אתה באמת אוכל לפי תפריט מסודר תמיד)
בתאכלס זה שאלה אליך,אתה מעדיף לשרוף בשבוע 7000 קלוריות? או 2400?
בתאכלס חיטוב זה חיטוב,אתה עדיין תוריד שומן אבל עם גירעון גדול יותר זה יקרה יותר במהירות(הגיוני לא?)
אפדרין זה רק עוד איזה 5-10% לBMR שזה יוצא בערך 2400 קלוריות עם אירובי.
ההמלצה הגורפת היא 1000 קלוריות גירעון,אצלך זה 360~ (אם אתה באמת אוכל לפי תפריט מסודר תמיד)
בתאכלס חיטוב זה חיטוב,אתה עדיין תוריד שומן אבל עם גירעון גדול יותר זה יקרה יותר במהירות(הגיוני לא?)
אתה אמור להוסיף גם את הקלוריות שנשרפות בפעילות יום יומית, BMR *1.2 (כמובן שזה ניתן לשינוי בהתאם לפעילות.):bananen_smilies074:אני מכניס 2041 קלוריות ביום אני רוצה להתחטב BMR שלי 1864 +300 שאני שורף באירובי
זה יוצא 2164 קלוריות שאני שורף ביום האם אני צריך להוריד עוד קלוריות מהתפריט או שזה מספיק
ואני לוקח אפדרין
VITHANOאפדרין זה רק עוד איזה 5-10% לBMR שזה יוצא בערך 2400 קלוריות עם אירובי.
בתאכלס חיטוב זה חיטוב,אתה עדיין תוריד שומן אבל עם גירעון גדול יותר זה יקרה יותר במהירות(הגיוני לא
לא.
לא יודע מי זה ממליץ 1000 קלוריות גרעון, אבל הוא טועה.
גרעון קלורי גבוה מדי מוביל ל:
1. איבוד מוגבר של מסה רזה (שריר).
2. ירידה בחילוף החומרים (שיוריד את ה BMR שלך, יכריח אותך להגדיל את הגרעון הקלורי ויחמיר את 1 + 2).
ככלל אצבע (יש נוסחא קצת יותר מורכבת שמבוססת בנוסף לBMR גם על אחוז שומן)
25% מתחת בBMR זה המינימום.
אגב, דברי נכתבים מתוך התרשמות, קריאה של כמה מאמרים בנושא (כאן ובמקומות אחרים) וידע כללי. יש להתייחס אליהם כאל דעה אישית.
מטי.
זה לא בדיוק "טעות" להיות בגירעון של 360 קלוריות,פשוט אם אפשר יותר למה לא לנצל את זה?וVITHANO אתה בסדר פשוט אני חייב לדעת אסור לי לעשות טעיות במצב כזה
תודה לכולם
?!?!!?!?גנייה תיהיה בגרעון לכיוון ה600 אתה בגרעון של סה"כ 300-400 ואל תשכח שהתקופה של האפדרין היא סה"כ שלושה שבועות המטרה שלך היא לחטב טיפה ולחזור למסה אז אין שום בעיהלהיות בעוד טיפה גרעון של קלוריות אין לך מה לחשוש מהשריר אתה תאבד טיפונת (אם בכלל) ואז אתה חוזר למסה מסה:79nb: ואל תשכח שאתה אם אפדרין אז בכלל אין לך מה לחשוש
אגב מתיי נוסעים היום??