הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על גירעון קלורי בתפריט

• פותח/ת השרשור jenny
  • פורסם בתאריך

jenny

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
0
68
0
:bananen_smilies074:אני מכניס 2041 קלוריות ביום אני רוצה להתחטב BMR שלי 1864 +300 שאני שורף באירובי
זה יוצא 2164 קלוריות שאני שורף ביום האם אני צריך להוריד עוד קלוריות מהתפריט או שזה מספיק
ואני לוקח אפדרין

אפדרין זה רק עוד איזה 5-10% לBMR שזה יוצא בערך 2400 קלוריות עם אירובי.
ההמלצה הגורפת היא 1000 קלוריות גירעון,אצלך זה 360~ (אם אתה באמת אוכל לפי תפריט מסודר תמיד)
בתאכלס זה שאלה אליך,אתה מעדיף לשרוף בשבוע 7000 קלוריות? או 2400?
בתאכלס חיטוב זה חיטוב,אתה עדיין תוריד שומן אבל עם גירעון גדול יותר זה יקרה יותר במהירות(הגיוני לא?)

• פותח/ת השרשור
אני מפחד שזה יפגע לי במסה אני מעדיף לרדת לבד
השאלה התפריט שלי היא בסדר של קלוריות שלי?

ההמלצה הגורפת היא 1000 קלוריות גירעון,אצלך זה 360~ (אם אתה באמת אוכל לפי תפריט מסודר תמיד)
בתאכלס חיטוב זה חיטוב,אתה עדיין תוריד שומן אבל עם גירעון גדול יותר זה יקרה יותר במהירות(הגיוני לא?)
זה לא יותר מידי 1000 קלריות גרעון ?
הבנתי שבמצב כזה הרבה מסת שריר "הוכלת לפח" מול מצב של 300-500 קלריות.

לא.
לא יודע מי זה ממליץ 1000 קלוריות גרעון, אבל הוא טועה.
גרעון קלורי גבוה מדי מוביל ל:
1. איבוד מוגבר של מסה רזה (שריר).
2. ירידה בחילוף החומרים (שיוריד את ה BMR שלך, יכריח אותך להגדיל את הגרעון הקלורי ויחמיר את 1 + 2).

ככלל אצבע (יש נוסחא קצת יותר מורכבת שמבוססת בנוסף לBMR גם על אחוז שומן)
25% מתחת בBMR זה המינימום.

אגב, דברי נכתבים מתוך התרשמות, קריאה של כמה מאמרים בנושא (כאן ובמקומות אחרים) וידע כללי. יש להתייחס אליהם כאל דעה אישית.

מטי.

:bananen_smilies074:אני מכניס 2041 קלוריות ביום אני רוצה להתחטב BMR שלי 1864 +300 שאני שורף באירובי
זה יוצא 2164 קלוריות שאני שורף ביום האם אני צריך להוריד עוד קלוריות מהתפריט או שזה מספיק
ואני לוקח אפדרין
אתה אמור להוסיף גם את הקלוריות שנשרפות בפעילות יום יומית, BMR *1.2 (כמובן שזה ניתן לשינוי בהתאם לפעילות.)
קרא את המדריך של משה ותבנה תפריט
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=84

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
VITHANOאפדרין זה רק עוד איזה 5-10% לBMR שזה יוצא בערך 2400 קלוריות עם אירובי.
בתאכלס חיטוב זה חיטוב,אתה עדיין תוריד שומן אבל עם גירעון גדול יותר זה יקרה יותר במהירות(הגיוני לא

אז VITHANO טועה?

לא.
לא יודע מי זה ממליץ 1000 קלוריות גרעון, אבל הוא טועה.
גרעון קלורי גבוה מדי מוביל ל:
1. איבוד מוגבר של מסה רזה (שריר).
2. ירידה בחילוף החומרים (שיוריד את ה BMR שלך, יכריח אותך להגדיל את הגרעון הקלורי ויחמיר את 1 + 2).

ככלל אצבע (יש נוסחא קצת יותר מורכבת שמבוססת בנוסף לBMR גם על אחוז שומן)
25% מתחת בBMR זה המינימום.

אגב, דברי נכתבים מתוך התרשמות, קריאה של כמה מאמרים בנושא (כאן ובמקומות אחרים) וידע כללי. יש להתייחס אליהם כאל דעה אישית.

מטי.

האמת התכוונתי ל1000 קלוריות MAX אולי לא התבטתי נכון אז טעות שלי:wub:
הנוסחא לגירעון מקסימלי היא 69*מספר ק"ג שמוגדרים כשומן.
אז נגיד שזה 15% שומן(לאדם ששוקל 100 קילו נגיד) יש לך 1035 קלוריות גירעון מקסימלי בלי לאבד מסת שריר.בגלל זה אמרתי 1000 קלוריות.360 קלוריות גירעון\69=5.2 ק"ג שומן,לא יודע מי עושה חיטוב במצב כזה ^^.
מה גם שהוא עם אפדרין אז בכלל הוא יכול להעלות עוד יותר את כמות הגירעון.
אז לא צריך ישר להגיד "לא נכון" ו"אתה טועה".

נערך לאחרונה:
וVITHANO אתה בסדר פשוט אני חייב לדעת אסור לי לעשות טעיות במצב כזה
תודה לכולם
זה לא בדיוק "טעות" להיות בגירעון של 360 קלוריות,פשוט אם אפשר יותר למה לא לנצל את זה?

חוץ מיזה שאם אתה לא עושה גירעון גדול יותר אין שום טעם לקחת אפדרין לפי דעתי :X אז כמו שאומרים "חבל על הבריאות"

נערך לאחרונה:
גנייה תיהיה בגרעון לכיוון ה600 אתה בגרעון של סה"כ 300-400 ואל תשכח שהתקופה של האפדרין היא סה"כ שלושה שבועות המטרה שלך היא לחטב טיפה ולחזור למסה אז אין שום בעיהלהיות בעוד טיפה גרעון של קלוריות אין לך מה לחשוש מהשריר אתה תאבד טיפונת (אם בכלל) ואז אתה חוזר למסה מסה:79nb: ואל תשכח שאתה אם אפדרין אז בכלל אין לך מה לחשוש
אגב מתיי נוסעים היום??

גנייה תיהיה בגרעון לכיוון ה600 אתה בגרעון של סה"כ 300-400 ואל תשכח שהתקופה של האפדרין היא סה"כ שלושה שבועות המטרה שלך היא לחטב טיפה ולחזור למסה אז אין שום בעיהלהיות בעוד טיפה גרעון של קלוריות אין לך מה לחשוש מהשריר אתה תאבד טיפונת (אם בכלל) ואז אתה חוזר למסה מסה:79nb: ואל תשכח שאתה אם אפדרין אז בכלל אין לך מה לחשוש
אגב מתיי נוסעים היום??
?!?!!?!?
למה שמישהו יעשה סייקל אפדרין של 3 שבועות?! ההבדל לא מורגש עד אחרי איזה 8 שבועות...כמו שאמרתי "חבל על הבריאות"...

לפי מה שאבנתי הזמן שמשפיעה הכי טוב האפדרין הוא ב3 -4 שבועות הראשונים לאחר מכן ההשפעה פוחתת ,חוץ מזה שהוא לא קרוב להיות שמן הוא רוצה לתת חיטוב קל לגוף ולחזור למסה תקן אותי אם אני טועה

3-4 שבועות ראשונים רק מרגישים את התופעות לוואי של האפדרין כמו דיכוי רעב ומרץ, זה לא אומר שלאחר מכן האפדרין לא עוזר בירידה במשקל השיא שהאפדרין מתחיל לפעול בו הוא 12 שבועות שימוש רציף ושם באמת כבר לא מרגישים כמעט כלום אבל הוא "עובד מאחורי הקלעים".
דבר שני שיניתי את כותרת האשכול, פעם הבאה אשכול כזה ינעל.
דבר שלישי תקרא את המדריך לחיטוב ואת המדריך על האפדרין בפורום מאמרים, אתה ממשיך לשאול שאלות ומתעצל לקרוא מאמרים, למה שנעזור לך אם כך? מי שלא משקיע בעצמו ובקריאה ובלמידה על מה שהוא הולך לעשות לא שווה שיעזרו לו פשוט ככה.
הגירעון הוא 69 כפול מספר השומן בק"ג זה הגירעון המקסמילי ללא איבוד מסה רזה, אפדרין לא מעלה את ה BMR מעל ה100% (לרוב) כי כאשר נכנסים לתהליך חיטוב ה BMR במילא יורד אז אפדרין בעצם מאזן את זה, לדוגמא אם התחלתם חיטוב והBMR ירד ל 90% אז האפדרין מתקן את זה ל95-100% זה הכל.
שריר לא מאבדים כל כך מהר כמו שאתם חושבים, תפסיקו להיות "שומרי שריר" כל החיים, כי מי שכל כך מנסה לשמור עליו בסופו של דבר מאבד אותו,
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית