הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך לעזאזל אנשים לא מצליחים לעלות במשקל?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
רק אני אוכל לפי תפריט גם במסה ומנסה שלא לעבור את הערכים בסוף היום, וגם זה תוך כדי המנעות ממתוקים, דברים מפוצצים שומן רווי וזבל מרובה קלוריות אחר?
4 ארוחות "נקיות" ביום = כ-3,000 קלוריות. האם אני שמן בנשמה? :stop:

אנשים לא ברורים. מי לא מצליח לאכול 4000 קלוריות ביום? וואלה אני עושה את זה בשעה. אתה צודק לחלוטין.

זה לא כזה קל.. אני גם פעם חשבתי ככה(יש לי סיפור די ארוך) אחרי שתגיע למשקל מסויים ויחסית גבוה אתה תראה שמאוד קשה לעלות במשקל..
אני תקוע על המשקל שלי כבר חודשיים +

רק אני אוכל לפי תפריט גם במסה ומנסה שלא לעבור את הערכים בסוף היום, וגם זה תוך כדי המנעות ממתוקים, דברים מפוצצים שומן רווי וזבל מרובה קלוריות אחר?
4 ארוחות "נקיות" ביום = כ-3,000 קלוריות. האם אני שמן בנשמה? :stop:

מה הבעיה עם שומן רווי?

זה לא כזה קל.. אני גם פעם חשבתי ככה(יש לי סיפור די ארוך) אחרי שתגיע למשקל מסויים ויחסית גבוה אתה תראה שמאוד קשה לעלות במשקל..
במשקלים גבוהים יש יותר בעייה לעלות בצורה טובה ו"נקייה" מאשר "סתם לעלות". אבל "להשיג" מספר גבוה יותר על המשקל אפשר בקלות גם כשאתה שוקל הרבה מאוד.

זה כל אחד יכול לעשות.. ברור שמדובר בעלייה נורמלית
כי לאכול 2 עוגות ביום וקילו שוקולד זה לא בעיה

לא רשמתי שיש בעיה, רק שאני נמנע מזה. קלוריות מיותרות לדעתי שיכולות לבוא מדברים אחרים.

כמו מה? שיבולת שועל?

---------- התגובה התווספה ב 19:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:31 ----------

הוא צודק. הסיפור משתנה ב90+

• פותח/ת השרשור
כמו מה? שיבולת שועל?

---------- התגובה התווספה ב 19:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:31 ----------

הוא צודק. הסיפור משתנה ב90+

אני אוכל 4 ארוחות "נורמאליות" ביום: כ-200 גרם פחמימה, חזה עוף, גביע קוטג' או ביצים + אגוזים, שמן זית, טחינה ואיזה פרי ואני מגיע ל-3,000 בלי בעיה, שזה מה שאני צריך בשביל לעלות.
בשביל מישהו ששוקל 100 קילו סה"כ מוסיף איזה 2 כוסות חלב + 100 גרם פחמימה בכל ארוחה וגם מגיע לערכים.

לא יודע איפה אתה חי אחי אבל אתה טועה בגדול..
אני אוכל 3500 קלוריות ביום אולי יותר אפילו כי אני כבר עובד בלי תפריט ועדיין זה לא פשוט כמו שאתה חושב..
כמה אתה שוקל?

קשה לעלות במשקל כמו בן אדם כי זה יקר ומתיש. כל היום צריך להסתובב במטבח. ואין לי כח ללכת פעמיים בשבוע לסופר כדי לקנות חזה עוף ודגים.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איפה אתה חי אחי אבל אתה טועה בגדול..
אני אוכל 3500 קלוריות ביום אולי יותר אפילו כי אני כבר עובד בלי תפריט ועדיין זה לא פשוט כמו שאתה חושב..
כמה אתה שוקל?

כרגע אני שוקל 72 ק"ג, ואני מאמין שגם על א"ש לא יותר גבוה מ-12%~.
המשקלי עבודה שלי גם יותר גבוהים ממה שרשמת בפוסט לפני כמה ימים, והקלוריות שאני אוכל מספיקות לי כדי לעלות כל אימון - ככה שאני לא יודע איך אתה אוכל יותר מ-500 קלוריות יותר ביום ועדיין לא מצליח לעלות במשקל. אולי אתה לא באמת אוכל כמה שאתה חושב?

אני לא מצליח לעלות כבר..תקוע על 82 קילו ומנסה כל הזמן לדחוף אוכל בכוח :S (רואים את זה גם על המשקלי עבודה שמתחילים להיתקע לי..)

כרגע אני שוקל 72 ק"ג, ואני מאמין שגם על א"ש לא יותר גבוה מ-12%~.
המשקלי עבודה שלי גם יותר גבוהים ממה שרשמת בפוסט לפני כמה ימים, והקלוריות שאני אוכל מספיקות לי כדי לעלות כל אימון - ככה שאני לא יודע איך אתה אוכל יותר מ-500 קלוריות יותר ביום ועדיין לא מצליח לעלות במשקל. אולי אתה לא באמת אוכל כמה שאתה חושב?
אני בטוח ב100% כי היה לי תפריט צמוד והחלטתי כבר לפני איזה חודש וחצי שמספיק ואני גם ככה לא עולה במשקל אז אני אוכל מכל הבא ליד בנוסף למה שהיה בתפריט ככה שאני יותר מחריגה של 500 ואני בטוח בזה..
מה שאני כן מסכים זה שאני גם חשבתי כמוך פעם אני הייתי ילד שמן וכנראה יש לי נטייה להשמנה או משהו ותמיד לא הבנתי איך יש אנשים שאוכלים ואוכלים ולא עולים במשקל.
תשמע יכול להיות שבגלל שאני במשקל שיחסית גבוה ואני צריך לאכול יותר מתמיד

שאלה טובה,
אני עושה מאמצים רציניים לעלות במשקל ולא מצליח.
יש לי כל מיני הסברים לזה, אבל הם לא מעניינים את חברי הפורום במיוחד.
וזה לא שאין לי גישה....

קבצים מצורפים

• 12345.jpg
    12345.jpg
    KB 45.2 · צפיות: 216
מסכים עם פותח הפוסט..אבל אני בחיטוב ומנסה לסגור חצי ממה שאכלתי במסה אז אין לי רשות דיבור כרגע 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית