עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק אני אוכל לפי תפריט גם במסה ומנסה שלא לעבור את הערכים בסוף היום, וגם זה תוך כדי המנעות ממתוקים, דברים מפוצצים שומן רווי וזבל מרובה קלוריות אחר?
4 ארוחות "נקיות" ביום = כ-3,000 קלוריות. האם אני שמן בנשמה? :stop:
במשקלים גבוהים יש יותר בעייה לעלות בצורה טובה ו"נקייה" מאשר "סתם לעלות". אבל "להשיג" מספר גבוה יותר על המשקל אפשר בקלות גם כשאתה שוקל הרבה מאוד.זה לא כזה קל.. אני גם פעם חשבתי ככה(יש לי סיפור די ארוך) אחרי שתגיע למשקל מסויים ויחסית גבוה אתה תראה שמאוד קשה לעלות במשקל..
אני תקוע על המשקל שלי כבר חודשיים +
מה הבעיה עם שומן רווי?
לא רשמתי שיש בעיה, רק שאני נמנע מזה. קלוריות מיותרות לדעתי שיכולות לבוא מדברים אחרים.
זה לא כזה קל.. אני גם פעם חשבתי ככה(יש לי סיפור די ארוך) אחרי שתגיע למשקל מסויים ויחסית גבוה אתה תראה שמאוד קשה לעלות במשקל..
אני תקוע על המשקל שלי כבר חודשיים +
כמו מה? שיבולת שועל?
---------- התגובה התווספה ב 19:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:31 ----------
הוא צודק. הסיפור משתנה ב90+
לא יודע איפה אתה חי אחי אבל אתה טועה בגדול..
אני אוכל 3500 קלוריות ביום אולי יותר אפילו כי אני כבר עובד בלי תפריט ועדיין זה לא פשוט כמו שאתה חושב..
כמה אתה שוקל?
אני בטוח ב100% כי היה לי תפריט צמוד והחלטתי כבר לפני איזה חודש וחצי שמספיק ואני גם ככה לא עולה במשקל אז אני אוכל מכל הבא ליד בנוסף למה שהיה בתפריט ככה שאני יותר מחריגה של 500 ואני בטוח בזה..כרגע אני שוקל 72 ק"ג, ואני מאמין שגם על א"ש לא יותר גבוה מ-12%~.
המשקלי עבודה שלי גם יותר גבוהים ממה שרשמת בפוסט לפני כמה ימים, והקלוריות שאני אוכל מספיקות לי כדי לעלות כל אימון - ככה שאני לא יודע איך אתה אוכל יותר מ-500 קלוריות יותר ביום ועדיין לא מצליח לעלות במשקל. אולי אתה לא באמת אוכל כמה שאתה חושב?