ייעוץ בעייה באחיזה

Big4Life

משתמש מתחיל
91
0
נק' מוניטין:
5
91
0
יש לי בעייה באחיזה בתרגילים שמשתמשים בהם בהרבה משקל כמו סטיף לג דדליפט שבו יש לי את הבעייה הכי גדולה אני מרים XXX משקל ועובד בתרגיל ל6-8 חזרות בעיקר אני עושה את התרגיל עם טכניקה טובה אבל האחיזה שלי לא מספיק חזקה אחרי כמה חזרות המוט מגיע למצב שהוא רק על האצבעות שהיד אפילו לא סגורה כבר ואפילו למצב שהוא נופל כי האחיזה לא מספיק חזקה ניסיתי אחיזה משולבת בתרגיל הזה אבל גם אז היו בעיות באחיזה ...

השאלה שלי זה מה אפשר לעשות בשביל לשפר את הבעייה הזאת ולהגיע למצב שאני יכול להחזיק את המות כמו שצריך לאורך כל הסט אני מת לתקן את זה כי זה מונע ממני להמשיך להתקדם בגלל שעם לא האחיזה אני יכול לעשות גם יותר משקל (רצועות הן לא אפוציה)

• פותח/ת השרשור
ניסיתי הוק גריפ ואחיזה משולבת עזר קצת אבל לא פטר את הבעייה מגנזיום איפה קונים אני ינסה...

ניסיתי הוק גריפ ואחיזה משולבת עזר קצת אבל לא פטר את הבעייה מגנזיום איפה קונים אני ינסה...

הוק גריפ ואחיזה משולבת פותרים את הבעיה לאנשים שמרימים הרבה יותר ממה שאתה אי פעם תרים, צריך לתרגל ולהתרגל לזה. מידע על מגנזיום תשיג באמצעות חיפוש בפורום.

על כמה משקל מדובר?

לי בהתחלה 100 קילו היה מחליק מהיד, אבל עם הזמן ובמהרה האחיזה מתחזקת ועכשיו עם 150 זה לא מתקרב ללהחליק

• פותח/ת השרשור
מדובר על 107 קילו בגלל שאני לא מצליח להחזיק יותר אבל גם ב107 אני מסיים 8 חזרות שהמוט כבר ממש עוד שנייה מחליק לי מהידיים לריצפה

נסה אחיזה סטטית
בסוף אימון שים משקל כלשהו
45 שניות
2 סטים
קשה קצת לפתוח את היד אחרי זה אבל זה עוזר לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית