הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פוסט משולש : תזונה

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
זהו חלק מהפוסט המשולש (תזונה,אימונים ותמונה) שאני פותח על מנת לבדוק האם אני עובד ואוכל נכון משום שאני מסתכל במראה ולא רואה שינוי מזה זמן מה.
כאילו נתקעתי (אין שום סיבה שאני אתקע אני לא במצב כזה - לצערי)

תזונה: זהו לא בדיוק תפריט קבוע כתבתי את ה3 ארוחות שאני אוכל כמעט קבוע.
אני כל היום אוכל בין הארוחות 5 תפוחים\אגסים (בעיקר תפוחים)
מעדנים וכשצריך עוד קלוריות אז עוד אורז או דגנים - דברים שבתפריט בעקרון אקסטרה.

בוקר סקופ ורבע חלבון - 30 גרם
דגנים צ'יריוס\ קראנצים או לחם

צהריים: 150 חזה הודו 150-200 גרם אורז

גביע קוטג3 אחוז - 25 חלבון
שקית פרכיות בדבש (של אסם) או לחם

ערב: 150 אורז וטונה במים 20 חלבון
כפית סקיפי

אחרי אימון סקופ חלבון 3 תמרים

בסופו של יום אני תמיד מגיע ל
2300 קלוריות\ 2500 עם אימון
120-125\ 140-145 חלבון עם אימון
השאר פחממה
יחסית מעט שומן - הקוטג הסקיפי ועוד כמה דברים מקסימום 15-20

שני בעיות:
1. ויטמנים - יכול להיות שחסר לי ויטמנים? בחלבון וברוב המאכלים יש ואני אוכל המון פירות אך לללא ירקות
2. שומן, רק בלילה אני ממש דואג להכניס שומן, יכול להיות קשר ישיר בין המצב הסטטי שאני תקוע בו?

פוסט משולש:
אימונים
0http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=31937#post31937
תמונות
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=31938#post31938

נערך לאחרונה:
את הפרט החשוב ביותר השמטת,מה המטרה שלך?
לפי התמונות ותוכנית האימון אני מניח שלעלות במסה.

בקשר לתפריט אני חושב שאין בו מספיק אוכל, אם אתה לא עולה במשקל.
גם יש מעט מאוד שומנים (אם אתה אומר מקסימום 20 גרם).

נערך לאחרונה:
1. תוסיף שומן
2. תוסיף ירקות
את הקלוריות זה כבר יעלה לבד, תעלה ב30-40 גרם שומן. (אבוקדו, שמן זית, אגוזי מלך, טחינה וכו')

אם אתה לא עולה במשקל, אתה, בבירור, לא אוכל מספיק. רק 15% מהקלוריות שומן? WTF? אתה מדכא בכח את ייצור הטסטוסטרון שלך.
תוסיף שמן זית, אבוקדו, אגוזים.. דברים טובים. תוסיף חלבון.
האימונים נראים בסדר, ואין טעם לדבר עליהם כל עוד אתה לא אוכל בצורה שמאפשרת עליה במשקל.

• פותח/ת השרשור
שלום לכולם
המטרה עלייה במאסה
מבחינת כמות קלוריות, אני עולה בערך חצי קילו של 3-4 שבועות
הBMR 1700

35 גרם שומן זה 320 קלוריות.
זה 4 כפות חמאת בוטנים - 15 גרם = 88 קלוריות
אני אוכל בבוקר כפית ובלילה
כפית שמן זית, וחופן שקדים

השאלה האם זה באמת מה שיעשה את ההבדל? יש קשר ישיר בין עלייה במאסה לשומן (פעם ראשונה שאני שומע שזה מדכא ייצור טסטורון)

בכל אופן אני יוסיף בהחלט הגיע הזמן אני במצב סטטי הרבה זמן וזה ממש זמן שהלך לפח
מצער

ירקות זה דבר שקשה לי להכניס במהלך היום שלי, הפירות + טבליות מולטי ויטמין יספיקו? אם כן כמה?

שלום לכולם
המטרה עלייה במאסה
מבחינת כמות קלוריות, אני עולה בערך חצי קילו של 3-4 שבועות
הBMR 1700

35 גרם שומן זה 320 קלוריות.
זה 4 כפות חמאת בוטנים - 15 גרם = 88 קלוריות
אני אוכל בבוקר כפית ובלילה
כפית שמן זית, וחופן שקדים

השאלה האם זה באמת מה שיעשה את ההבדל? יש קשר ישיר בין עלייה במאסה לשומן (פעם ראשונה שאני שומע שזה מדכא ייצור טסטורון)

בכל אופן אני יוסיף בהחלט הגיע הזמן אני במצב סטטי הרבה זמן וזה ממש זמן שהלך לפח
מצער

ירקות זה דבר שקשה לי להכניס במהלך היום שלי, הפירות + טבליות מולטי ויטמין יספיקו? אם כן כמה?
ירקות זה לא כמו מולטיויטמין אתה חייב לאכול אותם לפחות 3-4 ירקות ביום שזה כלום (שונים כמובן כגון: פלפל אדום, עגבניה, מלפפון, גזר וכו') בנוסף תקח 1-2 כדורים של מולטיויטמין ואומגה 3 גם מומלץ (6 כדורים).
אם תוסיף את השומן הזה תגיע ל2800-3000 קלוריות בערך שזו אחלה תוספת לתפריט שלך כרגע אם אתה לא מתקדם, שומן חשוב מאוד אתה מוזמן לקרוא את המדריכים למסה וחיטוב ולראות את תפקיד השומן.

ירקות זה לא כמו מולטיויטמין אתה חייב לאכול אותם לפחות 3-4 ירקות ביום שזה כלום (שונים כמובן כגון: פלפל אדום, עגבניה, מלפפון, גזר וכו') בנוסף תקח 1-2 כדורים של מולטיויטמין ואומגה 3 גם מומלץ (6 כדורים).
אם תוסיף את השומן הזה תגיע ל2800-3000 קלוריות בערך שזו אחלה תוספת לתפריט שלך כרגע אם אתה לא מתקדם, שומן חשוב מאוד אתה מוזמן לקרוא את המדריכים למסה וחיטוב ולראות את תפקיד השומן.
לא הייתי ממליץ לכל אחד לקחת ויטמינים לא לכולם חסר ויטמינים אני יכול להגיד על עצמי שאני בקושי אוכל ירקות[בגלל הסיבים] ואין לי מחסור של ויטמינים בכלל[בדיקת דם]

לא הייתי ממליץ לכל אחד לקחת ויטמינים לא לכולם חסר ויטמינים אני יכול להגיד על עצמי שאני בקושי אוכל ירקות[בגלל הסיבים] ואין לי מחסור של ויטמינים בכלל[בדיקת דם]
דיון כואב וארוך, לא אפתח את זה אבל אגיד שכדור של מולטיויטמין ביום לפחות 1 יכול רק להועיל ולא להזיק (בהנחה שאתה לא אוכל 20 ירקות, כן?)

• פותח/ת השרשור
4 ירקות(עגבניה מלפפון גמבה ועוד גמבה או עגבניהן) + כדור מולטי 1, יפתור את העניין?
אני יכול לאכול את כל ה4+ הכדור במכה אחד או שצריך לחלק את זה בכל היום?
לגבי שומן
כף חמאת בוטנים בבוקר ובלילה.
כפית שמן זית
חופן שקדים\אגוזים.
וגם כאן האם אני יכול לאכול הכל יחסית צמוד אחד לשני או שחייב להתפזר על כל היום?

האם חלבה זהו מקור שומן איכותי?

למען האמת אני לא אוהב את השומן שבתפריט, מלא קלוריות לא משביע וסתם תקוע כזה.
אבל אני יעשה זאת בכל זאת:s85:
אני עומד במקום זמן רב מדי:152on:

מה הנתונים שלך? בגדול נראה לי שחסר אוכל תוסיף עוד שומן דחוף אם זה באמת 15-20 גרם ביום אז זה ממש לא מספיק.

ותדחוף עוד איזה פיתה או משו כי 2300 קלורוית זה נראה לי מעט בעיקר שאתה אומר שאתה לא מתקדם...

• פותח/ת השרשור
חלבה בשייק יכול להיות מעניין:s49:
אני אתגבר על החלק המנטאלי שמפריע לי ואתחיל לצרוך 25-30 גרם שומן ממקורות ושאר המאכלים בטח יביאו אותי ל35
גם בויטמנים אני אשתדרג, אודיע לכם עוד חודש אם השינויים האלו אכן שינו משהו.

לגבי העניין של הקלוריות: 2300 ביום בלי אימון אמור להספיק לי BMR 1700 אפילו 1650. אני לא עושה פעילות במהלך היום אז נניח מקלחת ודברים בסיסים כל היום מקסימום 200 ביום + 500 יוצא 2350 צריכה (ובדרך כלל אני עובר טיפה את ה2300 או 2500 בסוף היום)
אני לא אדם שקשה לו לעלות במשקל הייתי כבד בעבר.....בגלל זה אני מתמתן בצריכה הקלורית למרות שלאכול אני אוהב מאוד ובשפע

נערך לאחרונה:
אני מעריך שהבעיה שלך היא שאתה לא מתאמן כמו שצריך ואתה לא אוכל כמו שצריך, לפי הפוסטים. תאכל יותר ותלמד להתאמן. תקרא את Starting Strength או תכניות ליניאריות טובות, זה יעשה את העבודה

• פותח/ת השרשור
איזה בעיה מנטאלית יש לך עם שומנים?
תנסה ממרח חלבה על לחם זה אחד הדברים!

אני יודע שעצם זה שאני אוכל שומן לא יגרום לי להשמין ושזה תלוי בצריכה הקלורית.
אבל כמו שאמרתי פעם הייתי על אחוז שומן מבאס מאוד ומאז כל עליה במשקל שהיא מהירה מדי מלחיצה אותי (זה ג'וק)
עוד בעיה היא שלאכול שומן זה יחסית הרבה קלוריות לכמות קטנה לא משביעה של מאכל שהוא לא טעים או שכיף לאכול אותו (לפחות לדעתי)
בעלייה במאסה תמיד נמנעתי לחלוטין מצריכת שומן.

ממרח חלבה זה מתאים ? זה לא מעובד מדי? יותר מדי שומן רווי?
חלבה וחמאת בוטנים זה מעולה לי.

אני ממש מקווה שזה יעזור לי להתקדם.

שוגרזה, אני לא חושב שאני (חוץ מהבעיות המצויינות הנ"ל שאני מודע אליהם) עשיתי משהו לא נכון.
אני אוכל חלבון לפי הכמות שאני צריך, והפחממות שלי מגיעות מלחם אורז תפוחים ופרכיות.
האימונים שלי אומנם לא SS (אני בטוח שהתוכנית טובה אבל אני ממש רוצה לראות משהו לפני ואחרי התוכנית) אבל אני עובד בתרגילים מורכבים עד כמה שניתן (שאני חושב על זה רק לא דדליפט - פשוט לא מתחבר אליו).

אם יש לך משהו נקודתי שאתה רוצה לבקר ולתקן אני אשמח לשמוע - רק שלא יהיה כללי מדי.

אני יודע שעצם זה שאני אוכל שומן לא יגרום לי להשמין ושזה תלוי בצריכה הקלורית.
אבל כמו שאמרתי פעם הייתי על אחוז שומן מבאס מאוד ומאז כל עליה במשקל שהיא מהירה מדי מלחיצה אותי (זה ג'וק)
עוד בעיה היא שלאכול שומן זה יחסית הרבה קלוריות לכמות קטנה לא משביעה של מאכל שהוא לא טעים או שכיף לאכול אותו (לפחות לדעתי)
בעלייה במאסה תמיד נמנעתי לחלוטין מצריכת שומן.

ממרח חלבה זה מתאים ? זה לא מעובד מדי? יותר מדי שומן רווי?
חלבה וחמאת בוטנים זה מעולה לי.

אני ממש מקווה שזה יעזור לי להתקדם.

.
חמאת בוטנים וחלבה זה בסדר גמור..
גם אני עשיתי פעם דיאטה, ועשיתי בדיוק את אותה טעות - ההתנזרות משומן (כי חשבתי שזה לא בריא).
אתה יכול לשים גם אגוזי מלך בסלט\ שיבולת שועל עם חלב \יוגרט

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית