הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על פעילות אירובית ושריפת שומן

• פותח/ת השרשור UBDead
  • פורסם בתאריך

UBDead

משתמש מתחיל
92
0
נק' מוניטין:
-9
92
0
בהנחה שבפעילות ארובי כל האנרגיה באה רק מרקמות השומן, וגרם אחד של שומן זה 9 קלוריות.
אז אם אני שורף 900 קלוריות אני יורד 100 גרם של שומן? (שוב בהנחה שהאנרגיה באה רק מרקמות השומן)

כן אבל זה אף פעם לא מדויק ככה.
יש לך הסבר בפורטל על משוואת האנרגיה בגופנו אני חושב שזה יכול לעזור

כמו שבמבה אמר ורק שתבין יותר טוב, אם שרפת 100 גרם שומן לא ירדת 100 גרם במשקל
ירדת יותר במשקל, כי עם תאי השומן יש נוזלים (מים)

כמו שבמבה אמר ורק שתבין יותר טוב, אם שרפת 100 גרם שומן לא ירדת 100 גרם במשקל
ירדת יותר במשקל, כי עם תאי השומן יש נוזלים (מים)
מאוד מאוד לא מדוייק. ואני אסביר. על מנת שליפוציט ישחרר את חומצות השומן שלו הוא עובר תהליך שנקרא ליפולזה או liposys תהליך זה משחרר גליצרול ושלושה חומצות שומן חופשיות.
אותם חומצות שומן חופשיות על מנת לשמש כאנרגיה צריכות לעבור תהליך שנקרא beta oxidation (סידרה של פעולות כימיות אשר הופכות את חומצות השומן ל-acetyl-COA )
באשר תהליך זה קורה אותם מולקולות Acetyl-COA יכולות להיכנס למעגל קרבס ולהפוך ל ATP
עכשיו תהליך זה תוצרי הלוואי הם פחמן דו חמצני ומים. זה לא שיש מים בתאי שומן. מים ושומן לא הולך ביחד.

מאוד מאוד לא מדוייק. ואני אסביר. על מנת שליפוציט ישחרר את חומצות השומן שלו הוא עובר תהליך שנקרא ליפולזה או liposys תהליך זה משחרר גליצרול ושלושה חומצות שומן חופשיות.
אותם חומצות שומן חופשיות על מנת לשמש כאנרגיה צריכות לעבור תהליך שנקרא beta oxidation (סידרה של פעולות כימיות אשר הופכות את חומצות השומן ל-acetyl-COA )
באשר תהליך זה קורה אותם מולקולות Acetyl-COA יכולות להיכנס למעגל קרבס ולהפוך ל ATP
עכשיו תהליך זה תוצרי הלוואי הם פחמן דו חמצני ומים. זה לא שיש מים בתאי שומן. מים ושומן לא הולך ביחד.

כמה שזה נכון

יש באמת פעילות אירובית שתשרוף נטו רק את השומן בגופנו ?

לפי מיטב הבנתי ריצה איך שקמים מהשינה בלי לאכול שום דבר תגרום לשריפת שומן בצורה הטובה ביותר אבל זה באמת שורף נטו רק שומן ?

אתם רופאים, או סתם גאונים ?
ההסבר הזה כמו סינית בשבילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית