הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך מתפתחת סיבולת שריר ?

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
כולם יודעים את הפילוסופיה מאחורי היפרטרופיה, אבל מה עם סיבולת שריר ? איך זה מתפתח ?
קראתי איזה משהו (בהקשר אחר בכלל) שאימונים של סיבולת שריר יוצרים יותר נימים לאותו השריר ואז יש יותר זרימת דם לשריר = יותר סיבולת ?...
קיצר איך הגוף עושה את זה ?
ומה ההמלצות לגבי אימוני סיבולת - ימי מנוחה, מספר סטים, צורת אימון (רגיל, סטטי, חזרות איטיות, חזרות שליליות), תזונה ?

לגבי התפתחות עצמה אני לא יודע , אבל לגבי מספר החזרות ומספר הסטים בסיבולת שריר בסטים אתה צריך להיות 2 עד 4 סטים ולגבי החזרות כ-25 חזרות .

ניפוח שריר? אני מבין שאתה חדש בפורום ואתה רוצה להראות לכולם את הידע העצום שלך, אבל זה לא פוטר אותך מלקרוא את החומר שיש בפורטל ובפורום.

• פותח/ת השרשור
רוצה פשוט להשתפר בזה.
ויש תרגילים ספציפים שאני רוצה להצליח לעשות שהם תלויים בסיבולת.
ומספר חזרות אני יודע... בוא תגידו לי משהו שאני לא יודע: האם צריך תזונה מסוימת בשביל פיתוח סיבולת ? האם אפשר לפתח סיבולת במאזן קלורי שלילי ? האם יש צורת אימונים מסוימת בשביל לעבדו טוב יותר על הסיבולת ? ואיך בכלל מתפתחת הסיבולת בגוף ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית