הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מארז דיימטיז 4.5 קילו ב459???

josef97lixi

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
-3
27
0
מארז חלבון דיימטיז 4.5 קילו ב459???

אני הזמנתי מויטמין שופ מארז 4.5 קילו חלבון ב460 שקל.. איך זה הגיוני??, הם העלו עכשיו את המחיר בחזרה...

מישהוא יודע למה לחנות למכור במחיר כזה?, כי שאלתי אותם והם אמרו "זה המחיר".. אני מנסה להבין מה הקטץ' אם יש..

נערך לאחרונה:
הזמנת מחנות די יקרה פשוט , יש מקומות שעולה 20 שח פחות ויש מקומות שעולה 300 ומשו .
לדעתי עלייך לבטל ולחפש במקום יותר זול

• פותח/ת השרשור
לא בדיוק אני אומר רק שיש חנויות שמבקשות פחות כסף על 4.5 קילו

של דיימטיז??, וחוץ מזה הכי זול שראיתי ל4.5 וחצי זה של יוניברסל וזה עולה 480..

אני ישמח לראות איפה ראיתה יותר זול...

• פותח/ת השרשור
טעות שלי, לא הבנתה נכון. אני היתכוונתי לחלבון.. וחוץ מזה לא נראה לי שלדיימטיז יש גיינר של 4.5 קילו

אם מדובר על דלי של 10 פאונד (4.5 ק"ג) של חלבון, בחישוב מהיר מדובר על 230 ש"ח לדלי סטנדרטי, מה שיוצא כ-62 דולר לדלי - כ-20 דולר יותר מהמחיר בחו"ל לדלי, כ-40 דולר הפרש סה"כ.

תוריד מה-40 דולר את המשלוח, נשארת עם בקושי 15 דולר רווח.

אפילו אם אמא שלי תבקש אבקת חלבון מחו"ל אני אקח לה יותר מ-15 דולר עמלה. זה טרטור והמון זמן עד שהמשלוח מגיע, אף אחד לא ימכור לך במחיר כזה.

• פותח/ת השרשור
אם מדובר על דלי של 10 פאונד (4.5 ק"ג) של חלבון, בחישוב מהיר מדובר על 230 ש"ח לדלי סטנדרטי, מה שיוצא כ-62 דולר לדלי - כ-20 דולר יותר מהמחיר בחו"ל לדלי, כ-40 דולר הפרש סה"כ.

תוריד מה-40 דולר את המשלוח, נשארת עם בקושי 15 דולר רווח.

אפילו אם אמא שלי תבקש אבקת חלבון מחו"ל אני אקח לה יותר מ-15 דולר עמלה. זה טרטור והמון זמן עד שהמשלוח מגיע, אף אחד לא ימכור לך במחיר כזה.

לא הבנתי מה שאתה אומר, אתה אומר שאני טועה?, וזה לא יכול להיות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית