3 חודשים חיטוב שבו הורדתי 13-14 קילו. גירעון קלורי של 150-200 כל השאר באו מאירובי עצים ...
זה חיטוב ראשון שלי וגם לפני זה לא באמת הייתי במאסה סתם התאמנתי ולא אכלתי כמו שצריך. החיטוב הזה עזר לי ללמוד הרבה מאוד אם זה קשור לתזונה ולאימונים עצמם והמאסה שלי תיהיה כמו שצריך אני רוצה להעלות לאט ונקי כמה שאפשר לא רוצה להרוס הכל במכה..
71 קילו כעת.
על הדרך כמה אחוזי שומן אתם משערים שאני ?
למרות שתמונות מטעות אני נראה שונה במציאות
האימונים התבצעו ככה :
אירובי בבוקר HITT יום ככה יום ככה
10 ספרינטים על מהירות 19 למשך 30 שניות ואז 2 דקות הליכה על מהירות 6 כל סיום ספרינט מעלה שיפוע או חצי בסוף מגיע ל 5 .. אינטרוול 2 .. 6 ספרינטים על מהירות 19 למשך 54 שניות עם מנוחה של 4 דקות גם פה יש שיפוע ..
אחרי כל HITT אני עושה גם אליפטיקל למשך 25 דקות מתחיל עם התנגדות 8 ושיפוע 13 ומסיים עם התנגדות 10 ושיפוע 20
FBW --
גב - מתח 4 סטים עם משקל - 22 , 25 , 27 , 30 קילו .. לא יורד מ 7 חזרות
פול אובר
חזה - באנץ פרס 80 קילו ל 8 חזרות
יד קדמית -מתח סופינציה עם משקל 15 , 17 , 20 , 22
12 קילו כל צד מוט W
יד אחורית - לפעמים מקבילים מתי שלא כואב
כתפיים - פרס 50 קילו ל 8 חזרות
רגליים לא תמיד מאמן ביגלל העומס של האירובי
הערות תלונות יתקבלו בברכה ואם אפשר גם טיפים איך להעלות לאט ונקי כמה שאפשר
😈
זה חיטוב ראשון שלי וגם לפני זה לא באמת הייתי במאסה סתם התאמנתי ולא אכלתי כמו שצריך. החיטוב הזה עזר לי ללמוד הרבה מאוד אם זה קשור לתזונה ולאימונים עצמם והמאסה שלי תיהיה כמו שצריך אני רוצה להעלות לאט ונקי כמה שאפשר לא רוצה להרוס הכל במכה..
71 קילו כעת.
על הדרך כמה אחוזי שומן אתם משערים שאני ?
למרות שתמונות מטעות אני נראה שונה במציאות
האימונים התבצעו ככה :
אירובי בבוקר HITT יום ככה יום ככה
10 ספרינטים על מהירות 19 למשך 30 שניות ואז 2 דקות הליכה על מהירות 6 כל סיום ספרינט מעלה שיפוע או חצי בסוף מגיע ל 5 .. אינטרוול 2 .. 6 ספרינטים על מהירות 19 למשך 54 שניות עם מנוחה של 4 דקות גם פה יש שיפוע ..
אחרי כל HITT אני עושה גם אליפטיקל למשך 25 דקות מתחיל עם התנגדות 8 ושיפוע 13 ומסיים עם התנגדות 10 ושיפוע 20
FBW --
גב - מתח 4 סטים עם משקל - 22 , 25 , 27 , 30 קילו .. לא יורד מ 7 חזרות
פול אובר
חזה - באנץ פרס 80 קילו ל 8 חזרות
יד קדמית -מתח סופינציה עם משקל 15 , 17 , 20 , 22
12 קילו כל צד מוט W
יד אחורית - לפעמים מקבילים מתי שלא כואב
כתפיים - פרס 50 קילו ל 8 חזרות
רגליים לא תמיד מאמן ביגלל העומס של האירובי
הערות תלונות יתקבלו בברכה ואם אפשר גם טיפים איך להעלות לאט ונקי כמה שאפשר
😈
נערך לאחרונה: