הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מעבר מחיטוב למאסה

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
3 חודשים חיטוב שבו הורדתי 13-14 קילו. גירעון קלורי של 150-200 כל השאר באו מאירובי עצים ...
זה חיטוב ראשון שלי וגם לפני זה לא באמת הייתי במאסה סתם התאמנתי ולא אכלתי כמו שצריך. החיטוב הזה עזר לי ללמוד הרבה מאוד אם זה קשור לתזונה ולאימונים עצמם והמאסה שלי תיהיה כמו שצריך אני רוצה להעלות לאט ונקי כמה שאפשר לא רוצה להרוס הכל במכה..
71 קילו כעת.
על הדרך כמה אחוזי שומן אתם משערים שאני ?
למרות שתמונות מטעות אני נראה שונה במציאות

האימונים התבצעו ככה :
אירובי בבוקר HITT יום ככה יום ככה

10 ספרינטים על מהירות 19 למשך 30 שניות ואז 2 דקות הליכה על מהירות 6 כל סיום ספרינט מעלה שיפוע או חצי בסוף מגיע ל 5 .. אינטרוול 2 .. 6 ספרינטים על מהירות 19 למשך 54 שניות עם מנוחה של 4 דקות גם פה יש שיפוע ..
אחרי כל HITT אני עושה גם אליפטיקל למשך 25 דקות מתחיל עם התנגדות 8 ושיפוע 13 ומסיים עם התנגדות 10 ושיפוע 20

FBW --
גב - מתח 4 סטים עם משקל - 22 , 25 , 27 , 30 קילו .. לא יורד מ 7 חזרות
פול אובר

חזה - באנץ פרס 80 קילו ל 8 חזרות
יד קדמית -מתח סופינציה עם משקל 15 , 17 , 20 , 22
12 קילו כל צד מוט W
יד אחורית - לפעמים מקבילים מתי שלא כואב
כתפיים - פרס 50 קילו ל 8 חזרות
רגליים לא תמיד מאמן ביגלל העומס של האירובי

הערות תלונות יתקבלו בברכה ואם אפשר גם טיפים איך להעלות לאט ונקי כמה שאפשר
😈

נערך לאחרונה:
גוף חטוב ואססטי, עבודה יפה אם זו המטרה הקודמת שלך. עכשיו אתה בטח רוצה לגדול והרבה.
אני מסכים שכדאי להעלות נקי כמה שאפשר מפני שהקיץ ממש קרוב.. יצא לך הפוך עשית חיטוב בחורף ועכשיו מסה.
טיפים לעלייה נקייה:
מאזן קלורי של +200
אירובי קל 3 פעמים בשבוע
תוכנית אימונים קלה יחסית (לא SS או משהו תובעני בסגנון, אלה FBW או AB מהפורטל)

אני מניח שהתאורה מוסיפה קצת אבל חיטוב יפה, סביבות 11%.

טיפים לעלייה נקייה:
-תתעלם מהטיפים הקודמים
-תעשה שבועיים על מאזן נייטראלי
-בקרה קלורית, תהיה בחיובי של 200 אחרי השבועיים, תראה אם אתה מצליח להתקדם במשקלי עבודה ואם לא אז תעלה בהדרגה
-תוכנית אימונים כמובן SS מומלץ, כל עוד תעלה משקלים ותשמור על הכלל הקודם לא תעלה הרבה בא"ש

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות ....
Pectoralis-Major
לא כל כך מעניין אותי העונות מאסה חיטוב קיץ חורף לא בשביל זה אני מתאמן ... ותודה על הטיפים

COBB אין פה תאורה זה אור מבחוץ ובתמונות אני נראה פחות טוב מבמציאות הרבה אומרים לי את זה ואני רואה את זה בתמונות ותודה(: ...

נערך לאחרונה:
משום מה אתה נראה לי ממש אנורקס בתמונות יחסית למשקלים שאתה מרים ולמשקל גוף שלך..
מה ההיקף יד? יש מצב לתמונות נורמליות?

• פותח/ת השרשור
לא יצא לך לראות אנשים חזקים למשקל שלהם ?

• פותח/ת השרשור
אני יבקש ממישהו שיצלם אותי ואני יעלה תמונות נורמליות ...
ובקשר ליהומבין הוא סבבה אל תצפה לפלאים אני חושב שגם בלעדיו הייתי מיסתדר

---------- התגובה התווספה ב 20:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:56 ----------

דרך אגב לא הייתי במאסה לפניי כמו שאמרתי הכל הפוך אצלי ... התחלתי להתאמן רציני רק בחיטוב ואפילו עליתי במשקלי עבודה למרות שאני בלי פחממות כלל

אני מניח שהתאורה מוסיפה קצת אבל חיטוב יפה, סביבות 11%.

טיפים לעלייה נקייה:
-תתעלם מהטיפים הקודמים
-תעשה שבועיים על מאזן נייטראלי
-בקרה קלורית, תהיה בחיובי של 200 אחרי השבועיים, תראה אם אתה מצליח להתקדם במשקלי עבודה ואם לא אז תעלה בהדרגה
-תוכנית אימונים כמובן SS מומלץ, כל עוד תעלה משקלים ותשמור על הכלל הקודם לא תעלה הרבה בא"ש

SS במאזן של +200 נשמע לי כמו הצלחה בטוחה...

• פותח/ת השרשור
אשמח אם אנשים יגיבו למרות שבשבילם אני "שחיף" כי אני לא 90 קילו .... בכל מיקרה הראש שלי הוא לא להיות ענק אני אוהב גוף בינוני וחטוב וזאת המטרה שלי ותיכף אני יכנס למאסה נקייה כמה שאפשר עם מאזן של 250-200+ ונראה איך ניתקדם משם מעניין אותי לדעת לאיזה משקלים אני יגיע במאסה זה הדבר היחידי שמסקרן אותי במאסה

לדעתי פחות מ11%. נראה לי ~10%. אבל אולי זו האסתטיקה שמטעה...
בכל אופן כל הכבוד, אחלה תוצאה. משקלי עבודה מאוד טובים למשקל גוף ביחס למתאמן מתחיל. נראה לי שתסיים את המסה מאוד מאוד חזק. בהצלחה

אשמח אם אנשים יגיבו למרות שבשבילם אני "שחיף" כי אני לא 90 קילו .... בכל מיקרה הראש שלי הוא לא להיות ענק אני אוהב גוף בינוני וחטוב וזאת המטרה שלי ותיכף אני יכנס למאסה נקייה כמה שאפשר עם מאזן של 250-200+ ונראה איך ניתקדם משם מעניין אותי לדעת לאיזה משקלים אני יגיע במאסה זה הדבר היחידי שמסקרן אותי במאסה

לא התכוונתי לזה כך..
בכל מקרה יש אסתטיקה טובה, מבנה יפה, חיטוב טוב, ואחלה משקלים. עבודה טובה עד כה 😃
עוד קצת מסה בחזה לא תזיק 😃

• פותח/ת השרשור
לדעתי פחות מ11%. נראה לי ~10%. אבל אולי זו האסתטיקה שמטעה...
בכל אופן כל הכבוד, אחלה תוצאה. משקלי עבודה מאוד טובים למשקל גוף ביחס למתאמן מתחיל. נראה לי שתסיים את המסה מאוד מאוד חזק. בהצלחה

כן אני מת להתחיל מאסה רצינית באמת כמו שצריך אז הייתי חאפר סתם התאמנתי רק, בלי תזונה,
עכשיו שאני כבר יודע וקראתי הרבה אפשר יהיה להתחיל מאסה כמו שצריך לעשות סקוואט דדליפט פרס באנץ פרס ולראות מה המשקלים שלי באמת אחרי תקופה של מאסה רצינית אבל כרגע אני במכון ללא כלוב והמנוי שלי ניגמר בעוד 3 חודשים אני יוכל לעבור למכון עם כלוב כי אני לא רוצה להתחיל מאסה בלי התרגלים האלה ואני יפתיע פה עם משקלים תזכרו .. גם הפרס אני יכול למשוך עוד פשוט לא נוח לעשות כי אני מרים תמוט מהמיטה של החזה \:

נערך לאחרונה:
תוצאה מרשימה מאוד. נראה שהגב קצת בפיגור אבל לא משהו קריטי.
מה המטרה שלך?

להתחיל מאסה באפריל
זו לא מטרה, זה אמצעי.

כן אני מת להתחיל מאסה רצינית באמת כמו שצריך אז הייתי חאפר סתם התאמנתי רק, בלי תזונה,
עכשיו שאני כבר יודע וקראתי הרבה אפשר יהיה להתחיל מאסה כמו שצריך לעשות סקוואט דדליפט פרס באנץ פרס ולראות מה המשקלים שלי באמת אחרי תקופה של מאסה רצינית אבל כרגע אני במכון ללא כלוב והמנוי שלי ניגמר בעוד 3 חודשים אני יוכל לעבור למכון עם כלוב כי אני לא רוצה להתחיל מאסה בלי התרגלים האלה ואני יפתיע פה עם משקלים תזכרו .. גם הפרס אני יכול למשוך עוד פשוט לא נוח לעשות כי אני מרים תמוט מהמיטה של החזה \:
שיהיה בהצלחה. בוא נראה מה אתה שווה 😛😵‍💫🥊

יש לך גנטיקה טובה מאוד ואתה תראה טוב גם על 16 אחוז שומן במידה ויהיה עלייך שריר.
תן שבועיים-שבוע נייטרליים ותן בראש בSS
המשקלים יעופו לך לדעתי בהתחלה

• פותח/ת השרשור
זו לא מטרה, זה אמצעי.

שיהיה בהצלחה. בוא נראה מה אתה שווה 😛😵‍💫🥊

בשבילי זה סוג של מטרה לעשות מאסה כי עדין לא עשיתי וזה יקרה שאני יעבור למכון חדש...

תודה Sweet כמו שרשמתי באפריל זה יקרה כרגע אני בלי כלוב במכון
אני עדין לא יודע אם אני יעשה SS ספציפי למרות שהתוכנית הזאת מפתה אותי מאוווד

😣

נערך לאחרונה:
חיטוב יפה! כל הכבוד.,
הייתה 85 קילו לפני החיטוב?,ממש מעניין לראות את התמונה של ה"לפני",עושה רושם שכשהיית 85 קילו היה עליך הרבה אחוזי שומן (יותר מ20) תקן אותי אם אני טועה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית