הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי "תאוריה" שראיתי באינטרנט

inflictioN

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
13
9
0
שלום לכולם אני חדש באתר ולא יודע עם זה מתאים לפה אבל זה נראה המקום הכי מתאים לשאלה שלי 😃

אז ככה:
לא מזמן התחלתי להתאמן במכון (שבוע בערך) עכשיו יצא לי לראות ביוטיוב יש בזמן האחרון את הסירטונים של SIX PACK SHORTCUT וזה "מככב" בוא נגיד ככה.

עכשיו ראיתי כמה דברים והבנתי ממה שהם אומרים שהדרך הכי טובה להרזות זה בתאוריה הזו:

לעשות אימונים לכל הגוף ולפתח שרירים ואז קורה הדבר הבא.
שרירים צורכים יותר קלוריות משומן לכן הם מסבירים איך להגיע למצב שהשרירים צורכים יותר קלוריות ממה שאני מספק באוכל וביגלל זה השריר מתחיל לפרק שומן וזה יוצר הרזיה יותר מהירה.

השאלה שלי עד כמה זה נכון ועם אפשר הרחבה בנושא

זה לא איזה תאורית קסם להורדה במשקל....
כמה שיש יותר שריר בגוף ככה החילוף חומרים שלך עולה.
לפתח מסה בשביל להרזות ?... לא כזה יעיל. BMR של משהו ששוקל 60 קילו זה סביבות ה 1600, BMR של משהו ששוקל 80 קילו זה סביבות ה 1900. לעלות 20 קילו שריר זה לפחות כמה שנים...

אתה תשרוף יותר שומר גם אם תחבר משקולות לגפיים.
זה ששריר שורף קלוריות במנוחה זה נחמד ויפה אבל תהליך בניית השריר ארוך יותר מתהליך שריפת השומן וצריך מאוד הרבה שריר כדי להזיז את הכדאיות של לשבת יותר זמן במאסה באפילו יום אחד.

פתרון קסם לשריפת שומן - להגביר 3 שלבים:
מוביליזציה
העברה
ושריפה

כשמתחילים בחולייה החלשה , ואין לך מושג מה היא כי אין לך איך למדוד את זה , אבל סביר להניח שזה שריפה או מוביליזציה תלוי באחוז השומן והמאזן הקלורי.

אם אתה שמן - תאכל פחות
אם אתה כבר חטוב עם 4 קוביות - עדיין תאכל פחות , אבל יש קצת משמעות להגביר את קצב שחרור השומן(קפאין , פעילות גופנית , עוד דברים) אם אתה ממש ממש חטוב , אז זה ממש יכול להגביל אותך

כשימצאו פתרון לשחרר את כל המאגרי שומן באדם חטוב כדי ליצור אשלייה של מאזן קלורי חיובי בצורה נקודתית ובמנוחה(זה חשוב ) אז שידברו איתי
אז שיפרסמו את זה באתרי פורנו כמו הבחור הסיני או שאר "סודות הקוביות" ,

נכון לעכשיו אני משוכנע שגם אם יש נקודה טבעית שזה קורה, זה לא קורה אצל אנשים חטובים ושריריים , וצריך מעקב ברמה של מעבדה מחטים ואלקטרודות בתחת שלך 24\7 שעות כדי לרמות את הגנים אם זה בכלל אפשרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית